מזכל האיגוד

gil kurtz

New member
מזכל האיגוד ../images/Emo5.gif

מייקי, באתר האיגוד פוסם מכרז למזכ"ל. האמנם?

מזכ"ל לאיגוד

אכן כן. מנהל תקין מחייב מכרז על מנת לעגן נושא מזכ"ל למשרה מלאה. עד תחילת השנה הייתי בחצי משרה כפי שהיה במכרז קודם.בפועל התנאים והיקף החברים והפעילות מחייבים מזכ"ל במשרה מלאה.אכן כך מבןצע בנתיים. אני גם מתמודד במכרז הנוכחי!! המועמד המתאים ביותר יבחר!

האוהד

New member
מי עוד מתמודד?

יהיו עוד מתמודדים נוספים או שרק מייקי? למה צריך מכרז? יש מזכ"ל טוב - למה לא להצביע על המשך העסקתך וזהו?

האוהד

New member
מייקי

מייקי - יש אפשרות לברר אם יש מצב שבו נחסוך זמן, כסף ועצבים - ובטריאתלון הקרוב או בהתאספות הקרובה בה יהיו מספיק חברי איגוד פשוט תיערך הצבעה אם לבצע מכרז או להמשיך הלאה עם הצוות הקיים. אני עוקב אחרי הענף בערך משנת 1990 - עוד לא היה מצב כזה שבו האיגוד ממש עובד - ויש בעל בית ויש כתובת ויש על מי לסמוך. לא - ממש לא הכל עובד כמו שצריך. כן - יש עוד המון מה לשפר. אבל יש נכונות, יש רצון, יש השקעה, יש התחשבות ובעיקר - מתחילים להיות ניצני מקצוענות אמיתית. אז מה אנחנו צריכים מכרזים עכשיו? יאללה - להצביע בעד המשך העבודה של מייקי בקצב וברעל!!!!!!!!!

השמאי

New member
מייקי

חבר´ה חבל על הזמן, עד שיש משוגע שמוכן לקחת על עצמו את הכל, אני בעד לאפשר בחירת מייקי לקדנציה ארוכה, זה אינטרס משותף למנוע שאיזה פוליטקאי שלא עשה בחיים שלו ק"מ אחד באופניים ישתלט על התפקיד ונגמר עוד ענף ספורט.

המכרז

המכרז נועד לצרכי מנהל תקין. אני הגשתי את עצמי למכרז. וכמובן שאני מעונין.אחרי זה הנושא יסגר לשנתיים.

למעלה