מזכיר לי אותי

snowe

New member
לנופר...

הלואי שבאמת היינו יוצאים כמו כשהיינו תינוקות זה לא אומר שאביחי לא דומה כי לא יצא לי לראות אותו במצב הזה... (לא להיפגע...) אבל מי שמציג תמונות ועוד נותן חיזוקים לעצמו צריך לצפות גם לתגובות שאולי לא היו מכוונות. אוהבת אותך אביחי כמו שאתה לא בתמונה

נכון שתמונה = חיצוניות

פשוט אני לא מכירה את אביחי ובעיניי התמונה מתוקה ונוגעת ברגש האימהי שבי ומי שהביא תמונה כזו ואומר שזה מזכיר לו את עצמו זה בעיניי מתוק ולכן אמרתי את מה שאמרתי

snowe

New member
התמונה של התינוק קורא עיתון מזכירה

לי את בעלי שהיה תינוק ותראה מה יצא ממנו תמונה מדליקה

SNOWE

מאחר ואני לא מכירה את אביחי והתמונה נוגעת ברגש האימהי שבי אז מי שמביא תמונה כזו זה בגלל שהיא נגעה איפה שהוא בו ואומר שזה הוא מבחינתי הוא מתוק ולא מדובר על חיצוניות ולא על פנימיות אלה פשוט מתוק

snowe

New member
לנופראת לא צריכה להרגיש כמתגוננת כי

אני בהחלט מצדדת ומבינה את אביחי שהביא תמונה שנגעה לליבו ולכן שתינו תמימות דעים. וזה שקצת "הצקתי" לו זה דוקא בגלל שאני כן מכירה אותו אז החלטתי קצת "להרוס" אותו(חס וחלילה לא באמת הוא מאוד יקר לליבי) וחוץ מזה אנחנו עוד אמורים להיפגש היום בחוג ביחד ואוי ואבוי לי אם אני ארד לחייו הוא "יגמור" אותי על המקום

אני מבינה אז החלטת להתחנף אליו

על חשובני טוב טוב חכי שאני ימצא באיזה חוג אתם ואז תראי ונראה מי יתחנף למי על חשבון מי
שיהיה לכם אחלה

וואלה עכשיו הבנתי למה חשבת

שאני מתגוננת ההודעה הראשונה לא רצתה להשלח אז שלחתי אחרת ופתאום עכשיו היא צצה לה מאיפה שהוא טוב נו אחרי פעמים זה באמת נראה התגוננות

למעלה