מזכירה לכם

קחי פנדל !

ואם את מתייחסת למי שעושה לך טובה ונכנס לקומונה שלך כאל "עבודה" אז זה בושה לך ומעיד על יחסך למישנמצא שם.

למה לשפוט אם את לא מכירה?

אני מבינה שמאיה כועסת, אולי בגלל חוסר בתקשורת, ואולי בגלל שזאת זכותה לכעוס. יחד עם זאת יש כאן הרבה חברי פורום שחברים בקומונה ורואים בה כמקום נחמד להתכתב על כל מה שעולה. אני אישית ממליצה, ושוב מי שנכנס צריך לקחת בחשבון שמדובר בקומונה עם כללים, כמו שבפורום יש כללים, ההבדל הוא שהקומונה הספציפית הזאת היא סגורה, ולמנהלת הקומונה מותר לאשר ולא לאשר את מי שהיא רוצה. הרעיון בקומונה הוא שמי שלא כותב נחסם, וזה כדי שאנשים יוכלו להרגיש אינטימיות כאשר הם כותבים על דברים אישיים, לא לכולם זה מתאים, יש כאלה שמקבלים כוחות רק מלקרוא ומעדיפים לא להחשף, לגיטימי, אבל הם כנראה לא מתאימים לקומונה.

הכל התחיל ככה...

מדובר פה על נימוס בסיסי של משלוח הודעה לפני שחוסמים מישהו. לדעתי, לכתוב במקום מסויים רק כתנאי להשארות שלך שם זה לא לעניין , כי כשלא כותבים בחשק , ההודעות במילא לא מענייניות. לשבת במקום מסויים תחת כאלה תנאים נוקשים ולחשוב ... אם אני לא אכתוב יומיים אז יסגרו לי את הדלת - זה נעים? אנחנו אנשים שונים, עם יכולות שונות, עם כלים שונים, עם תחושות שונות... אנחנו שונים. אז מה להגיד לך? מקום כזה שמקבל רק שדומים "למנהל" נשמע לי רע ומשעמם. לא מדובר פה על השתלחויות או קללות רחמנא ליצלן. נכון, זכותה של אור לחסום ככל שתתאווה, השאלה היא מה המטרה? לי באופן אישי עולות תחושות לא נעימות של "האח הגדול". ולסיום- בוודאי שזכותה של מאיה לכעוס אך מכיוון שאני מכירה אותה קשה לי להבין מה היה "חטאה" שמגיע לה יחס כזה מזלזל, (ומה זה אומר על הצד שגרם לכך)

הדברים הם לא כמו שאת מציגה אותם

חבל לי שמאיה בחרה לפתוח את העניין כאן, אך זאת זכותה. אם תרצי לדבר על כך במסר את מוזמנת.

ליתי0202

New member
אור ארגמן...אני פונה אלייך באופן אישי...

תודה על הקומנה שלך,שגרמה לי להפתח באופן אישי.. לא להתבייש בהיותי אישה שמנה,אלא להפך. ושאר האנשים,שמנסים לעורר ריב: חבל על האנרגיות. אני יודעת מהמקום האישי,שהיו שבועות,שלא כתבתי מהסיבות שלי.... נכון,היו פעמים,שהודעתי מראש והיו פעמים,שלא יכולתי להודיע... אור ארגמן,שומרת על אייכות הקומנה ועל פרטיות האנשים שם, בעיקר הנשים..... לכן היא צודקת לחלוטין... שאין מקום בקומנה שלה,לאנשים שק קוראים ולא מגיבים על פתיחות. ושוב, חבל לעורר ריב... אלא להבין,שבחיים גם צריך גבולות.. והגבול בקומנה של אור,הוא הכתיבה וד"א גם האייכות של הכתיבה. שבת שלום... אני הולכת לישון.

עופר 123

New member
../images/Emo18.gif

גם אם אוהבים את כללי הכניסה וגם אם לא מתים עליהם - זו לא סיבה לצאת בהתקפות אישיות זה נגד זה (כן, זה מכוון לכוווולם). חוץ מזה, להתווכח פה על כללי כניסה לקומונת היכרויות זה בערך כמו להתווכח על כללי כניסה לקומונת קיפולי נייר - זה לא ממש שייך לפורום.
ע'

מבקשת רגע של תשומת לב..../images/Emo18.gif

אני רוצה להוסיף משהו לשרשור הנוראי הזה. אני לא כותבת כאן כמעט ובכלל, שומרת על פסיביות ואני יודעת בדיוק למה. אינני בטוחה מה מניע אותי להחליט דווקא באמצע הלילה הזה לכתוב את דעתי אבל כנראה שאני מודעת לכך שהיותי פסיבית כאן נובע בעיקר מפחד. אני מפחדת לכתוב כאן. אני לא מאשימה אתכם בפחד שלי, זו בעיה שלי . זה אחד הפורומים היחידים אחריהם אני עוקבת בצורה שוטפת והרבה פעמים מוצאת את עצמי מזדהה וכואבת כאבים של אחרות וגם שמחות שלהן. אני גם מכירה את הקומונה הן בגלגול הקודם והן בגלגול הנוכחי . גם אני נחסמתי פעמיים מהקומונה בשל אי השתתפות ואחרי הפעם השנייה החלטתי שלא לחזור מכיון שהבנתי שאני לא יכולה לעמוד בתנאים המתבקשים מסיבותיי שלי. יש לי מעצורים בכתיבה וכן זה לא מתאים לקומונה, אז מה? זו סיבה להיעלב? זו סיבה להאשים את המנהלת ? אם אני לא עומדת בתנאים של מקום אני לא נוטה להאשים את המקום אלא לוקחת על עצמי את האחריות . לא ציפיתי למסרים מסבירים משום שכתוב בבירור שזה לא חלק מהתקנון. לא חייבת לאהוב את זה אבל בהחלט מסוגלת לכבד ולקבל את זה. זה נקרא בגרות. מזעזע אותי לראות שוב שרשור השתלחות כל כך תוקפני ומכוער בקומונה שמתנהלת קצת אחרת. כולם שם מכירים את החוקים ומי שלא אוהב אותם לא נמצא שם. אני זוכרת שאני בעצמי הצבעתי בזמנו בעד השיטה הזו של סינון משום שמאסתי במסרים מטרידים ובניסיונות לפיתוי זול שהיגעו אליי במסרים במקומות פחות מוגנים. אני למדתי לכבד את זה, למרות שאני כבר לא שם וגם לא אחזור לשם . שריד דובדבנית- אני לא מסוגלת להבין מי שם אותך כשופטת והאם את באמת מאמינה שאם את "חברת פורום אהובה" או שאת חשה צורך להגן על כזו זה מאפשר לך או מתיר לך לשפוך דמם של אחרים שאינך מכירה בכלל כי לא כל כך אהבת את סגנון התנהלות הקומונה שלהם. המתקפה שלך בשרשור הזה היא חסרת תקדים, אין לך מושג כמה ההתנהגות המתלהמת הזו מרחיקה אנשים כמוני מלנסות ולפתוח בכלל את הפה כאן. אני אישה מבוגרת ואת לא מכירה אותי אולם אני מתרשמת שאם אעיז לומר משהו שלא עולה בקנה אחד עם השקפתך את עלולה - בדיוק כמו שעשית כאן : לכנות אותי בשמות, להצמיד לי תארים, להמציא לי מניעים, לשסות את כל הארס שלך בי ועל מה? ואם לא את, אז מישהו אחר כי את לא היחידה שנוקטת בשיטה הזו כאן וזה מרתיע ומפריע כאחד. את בשבילי רק דוגמה אחת לתופעה שמפריעה ל י מאוד ואולי אני מדברת רק בשם עצמי אבל גם אם כן, אולי הלילה הזה הוא הזמן הנכון לכך. גסות רוח ותוקפנות יש לנו מספיק בחיים ביומיום, בכבישים, בעבודה, לפעמים גם בבית. (לך אישית דובדבנית אני יכולה לומר שאני בטוחה שיש בך רגישות רבה יותר ממה שאת חושפת ואני בטוחה שיכולת להתנהל בלי כל האגרסיביות הזו בצורה שהייתה תורמת המון לפורום. ) ועל זה רציתי לכתוב. המון זמן חיפשתי מקום חם ותומך עבורי כאישה שמנה להרגיש שייכת אליו. לא קל לי בחיי היומיום והייתי שמחה להרחיב את מעגל ההיכרות שלי עם נשים שמנות בעלות יותר ביטחון עצמי ,נשים שיכולות להזין אותי ואני אותן. חורה לי שאני נאלצת להתחבא מאחורי הקלעים כי אני פוחדת מסוגי ההשתלחות הללו כמו בשרשור הזה שמתרחשים כאן חדשות לבקרים. חורה לי עוד יותר שאני בגילי עדיין חוששת להיחשף וחוששת מתגובות לא נעימות ותוקפניות ויכול מאוד להיות שזה נובע מחיים ארוכים בצל הסטיגמה של "אישה שמנה" שמצופה ממנה לפצות על המראה החיצוני שלה בעזרת אופי נוח ונדיב. הפחד הזה להיות אישה שאומרת את דעתה באופן מלא ולא חוששת להיות מושפלת ע"י אנשים אחרים חוסם אותי גם בחיים ולא רק באינטרנט. ואני רוצה להוסיף עוד מילה טובה לאדם שמגיע לו: ארגמן אור - אני זוכרת אותך כאדם ראוי להערכה , כאדם שאיכפת לו מכל מה שקורה בקומונה שלו, כאדם ששומר על המשתתפות והמשתתפים ומשקיע בהם ובמקום עצמו ובעיקר כאדם אינטליגנטי ורגיש . שאבתי ממך המון כוחות ועוצמות להתמודד עם הרבה דברים בחיי ואפילו הודיתי על כך באופן אישי. רצח האופי שנעשה כאן והרמיזות כאילו יש נשים בקומונה שמחפשות לעצמן את כל הגברים (בעיקר אם זו המנהלת ) פשוט מבזה את הכותבת. אני מצטערת על ההשתפכות, אולי זה פשוט מין קש ששבר את גב הגמל כי זה כל כך לא נעים לפתוח את עמוד הפורום וכל יומיים לראות כאן מחדש את כל התוקפנות המיותרת והלא הוגנת הזו. אי אפשר בלי זה??? הרי התכנסנו כאן כי כולנו באותה סירה באיזשהו מקום, לכולנו מכנה משותף ולמרות שחלקנו כותבים אקטיביים וחלקינו פסיביים כולנו עדיין מושפעם מהאוירה של המקום. שלכם

ואואו- כל כך ריגשת אותי../images/Emo70.gif

באמת, הגישה שנקטת היא נדירה ובוגרת ביופיה, המון המון תודה על החיזוקים ועל היכולת לראות דברים מפרספקטיבה כזו.. זה מקסים. (מקווה שלא איכפת לך שהעתקתי את הודעתך לקומונה)..... ואני גם מסכימה ומבינה את תחושתך ואני מקווה שהתגובות (אם יהיו כאלה )לא יגרמו לך להתחרט כי אין כמעט דבר יותר חשוב מללמוד לתפוס מקום ולהיות קיימת בחיים הקצרים שלנו- בסופו של דבר אין לאף אישה שמנה על מה לפצות ..היא לא פגומה או דפוקה והיא צריכה לדעת שהיא מושלמת כמו שהיא. פשוט תודה לך

האמת? אין לי הרבה להציע לך

מלבד חיבוק
תראי, אני חושבת שאני מבינה מה הכוונה שלך. אני אישית לא נרתעת מתוקפנות ויודעת לשלוף ציפורניים במגד. אבל זה כאילו לא אמור להיות כך. העניין הוא, שלפעמים אנחנו נסערים, וזה יוצא כתקיפה, כשבעצם הכוונה היא דיון בלתי מזיק. כל אחד מחזיק בדיעות שונות, אין מה לעשות בנידון. אולי לא להיות כ"כ רגישים, ולהבין שההתנהגות הזו לא ייחודית לפורום "שמנות ויפות" אלא נמצאת בכל מיני פורומים וקבוצות. את יכולה גם לראות שבכל פעם "קופצים" אנשים אחרים, לכל אחד יש את העקרונות היחודיים שלו.

שלום רב לך !

איני מתייחסת לעצמי כאל חברת פורום אהובה. אצלי נהוג שיהללך זר ולא פיך. התכוונתי למאיוש , שאותה אני מכירה , מוקירה ומכבדת. חשוב היה לי לשמוע את דעתה. לא השתלחתי טרם הופיעה פה המנהלת שאת כל כך מהללת והגיבה באופן שלא מקובל עליי. של מורמת ונישאת מעם. אחריה נשרך בחור "איגרא רמה" שמניף אצבע כלפי מטה , בעיני זה זלזול ובוז כלפי ההודעה של מאיה. זו בעיניך כן תגובה הולמת ועניינית? אם אתה חושב שהיא טועה או שוגה , אנא רשום זאת בנימוס המתבקש. צר לי שהחיים הובילו אותך להמנע מלהביע את דעותייך, צר לי אם בהתבטאויות שלי גרמתי לך לא לכתוב פה. בפנייך אני מתנצלת, לא חשבתי שתהיינה למה שכתבתי השלכות על אחרים. כשמדברים אליי כאילו אני ילדה מוגבלת שלא ראויה לתשובה עניינית אני מגיבה בחריפות. זלזול אינו עניין שמתקבל אצלי בקלות. אני מציעה לך לעיין שוב בשרשור ולהבין על מה אני מדברת. באותה נשימה אני מציעה לך לחשוב על הסובלנות והסבלנות של מנהלת הקומונה שחסמה אותך. את לא "פתוחה" מספיק בשבילה? בשביל הקומונה? אז? אי אפשר לקבל את זה? אני מבטיחה לך שאין לי שום כוונות נסתרות להרע עם מי שמתנהל מולי בכבוד ( ולא מתוך זלזול מתנשא). לא תקפתי ולא אתקוף מישהו רק על שהעלה רעיון שמנוגד לרוח מחשבתי. מה שאני מניחה ( ואולי טועה) שאין צורך לתקוף אף אחד ( או לענות לו בחדות) אם יש פשוט אפשרות לחסום אותו. ושוב אחזור ואומר שמן הראוי לתת הודעה על חסימה , בעיני זה כמו לטרוק דלת בפנים לאורח שלי רק בגלל שלא הגיע לבקר איזה שבועיים וכמו שאור אמרה אם יש לה כל כך הרבה מסרים לשלוח על חסימות זה אומר דרשני. נכון, לא לכל מי שנכנס רק כדי להציק צריך לשלוח מסר אבל לחברים אחרים (וזו דעתי) היה כן כדאי לשלוח. ואחרון חביב: את באמת לא מכירה אותי, אז הנחות בצד בבקשה. תהיה בן אדם - אהיה הכי נעימה בעולם ( זה עולה פחות אנרגיות ומשיג תוצאות יותר טובות), תבוא לי כאילו אתה יורד מהאולימפוס ואני אוכיח כמה אתה טועה. זה דו סטרי כל ההתנהלות הזו. שיהיה לך שבוע טוב ובהצלחה. ( בכל זאת החלטת לכתוב, אז אולי תשארי) ותודה.

Chin Chin Man

New member
מה זה השפה הזו ?

אתם בטוחים שזה עברית ?!? הייתי צריך מילון "עברי - עברי של עמחה" בשביל להבין.... חמודים אתם !!

חח אתם בטח מרימים גבה כל פעם שאני משתמשת בזה

הכוונה היא לסמיילי מתפקע מצחוק.. X זה העיניים, D זה הפה: XD (הסמיילי כאילו שוכב.. תטו את הראש) למרות שגם אקסטרה דבה זה נחמד

למעלה