מזכירה לכם

מזכירה לכם ../images/Emo140.gif

ישנה קומונה קטנה וחביב ששוכנת בצל הפורום (ועופר וילדה- מודה שבימים האחרונים הערצתי אליכם גוברת מרגע לרגע על הסבלנות והכוחות, אני מזמן כבר הייתי בועטת את כל המיטפים הסידרתיים הללו- אתם יודעים לאן, אז יישר כוח!) http://www.tapuz.co.il/Communa/AdultsAlert.asp?communaid=18213 קומונת היכרויות לנשים וגברים שהשמנה בשביל זה לא עונש, מכת מצריים, מחלות ומוות אלא סתם עוד מימד גופני ואפילו מיוחד שלא לומר מושך- רחמנא ליצלן! מקווה שהפירסום לגיטימי , אם לא- מותר בהחלט למחוק!

כשמעיפים גולשים אמינים

ללא הודעה מוקדמת, אני לא רוצה להיות חלק ממנה. מעולם לא העפתי אדם ללא הודעה מוקדמת. חבל על המאמץ לשלוח לך מסר כדי שתחזירי חלק רב מאתנו.

מאיוש יקירתי

אם יש לך אינפורמציה לחלוק כאן אודות הקומונה הזו אני אשמח לשמוע מחברה ותיקה כאן. חשוב לי לקבל דעה ממישהו אמין על הנעשה שם. אם אותך ( אותך????????) זרקו זה רע מאד. תודה מראש שריל'הדובדבנית

להבא

כדאי לקרוא את התנאים מראש
הכללים תופסים לגבי כולם וכולן ואין שום סיבה שמישהו מסוים יקבל מסר ואחר לא. תחלופת מסרים בלתי נגמרת אינה משהו שיש לי זמן אליו וכל אחד בוגר מספיק כדי לדעת ולהבין מה מתאים לו ומה לא. חוצמזה, איך אומרים? בור ששתית ממנו מים, אל תזרוק בו אבן.

רוצה להסביר את עצמי

כולם כאן כותבים "חבל שמאיה בחרה ככה וחבל ש..." ואור יקרה, את הכללים האלה את הוספת אחרי שהעפת חצי מהחברים שלי. ועוד משהו חשוב אם היית שמה לב שלושה שבועות לפני שהעפת אותי הייתי כותבת באופן דיי איטנסיבי בקומונה. אז קורים מקרים ואין זמן (פורים- הייתי בלחץ בעבודה ובעוד המון דברים) וקורים מקרים שאדם אינו מתחבר למספר הודעות מסויים. אני גם לא באה להשמיץ את הקומונה שלך כי דרכה הכרתי עוד המון חברים יקרים ואין לי ספק שיש לך קומונה מקסימה, אבל לשם אני לא חוזרת מסיבה פשוטה שאם מנהלת הקומונה לא עושה שיעורי בית ובודקת באמת מתי כל אחד כתב ואיפה ומעיפה אנשים ללא הודעה מוקדמת (במיוחד אנשים שידועים כלא בעייתיים)- אז חבל לי. מאחלת לך המון הצלחה בקומונה שלך ובאמת יש לך קומונה מקסימה.

עכשיו את מרגיזה אותי

הכללים הללו רשומים שם מיום הקמת הקומונה- וזה אומר כמה שנים טובות!!!!!! הכללים הללו נרשמו כולם כאחד בימי הקומונה הראשונים , חד משמעית ,אחרי משאל שערכנו בקרב המשתתפים והמשתתפות ןעל כך יעידו עשרות אנשים. לא תיכננתי להגיב עוד בשרשור הזה,אבל עד כאן !!!!!! להגיד שהכללים הללו התווספו זה פשוט שקר שחור על גבי לבן ואת זה אני לא מוכנה לקבל בשום אופן.

אור יקרה

צר לי שאת מתרגזת כ"כ, אבל אני זוכרת בוודאות שהיה כתוב שם בקשה לכל החדשים להציג את עצמם אבל לא היה שום בקשה לכותבים פאסיביים. את דבר מנהלת הקומונה את שינית לא מעט פעמים. אין לי כאן שום סיבה להכעיס אותך או/ו להתווכח איתך, אבל את אולי כתבת את זה קצת אחרי שהתחלת להעיף אנשים כי בתחום הזיכרון אני במצב מעולה. אני לא באה כאן להשמיץ את הקומונה שלך (כי אין לי שום סיבה לעשות זאת, הרי שאני הרגשתי שם בבית) אני רק אומרת את מה שאני מרגישה, זה מאוד מעליב להעיף מישהו ללא הודעה מוקדמת במיוחד אם הוא אדם שמעולם לא עשה רע בקומונה וידוע בציבור שהוא לא תמיד ליד המחשב. שוב, אין לי שום עניין לפגוע בך או/ו לעצבן אותך ואני מתנצלת אם יצא כך. אני זוכרת היטב שהמשפט הנ"ל (מהתמונה הקודמת) לא היה כתוב. מאחלת לך שהקומונה שלך תפרח ושכל החברים המקסימים שלי יהנו שם.

תודה

על האיחולי םהלבביים. זה בסדר לא להסכים על שיטה , לא חייבים להסכים על הכל. אבל אני עומדת על דבר אחד: התנאי הזה של כתיבה ואי הצצה פסיבית ***ת מ י ד *** היה קיים, תמיד ומהתחלה -הרבה לפני שהגעת לקומונה וזה היה קיים כתנאי עוד בקומונה הקודמת וגם שם אנשים לא אהבו את זה בחלקם , זה היה באופן קבוע תנאי ואין טעם להתווכח על כך שכן זו עובדה חד משמעית אני כבר לא בגיל ולא במקום של להתעסק בשטויות הללו ולכן אין לי בעיה מי יודע מה עם ביקורות או אי הסכמות אישיות או אפילו עם הנגורית שקודם לכן דאגה לתקוף בלי בכלל לדעת על מה - אבל לגבי עובדות ועקביותם שמלמדות על אמינות שלי כמנהלת המקום אני חייבת להתעקש והעובדה היא שתנאי זה קיים עוד מהימים הראשונים של הקומונה ותמיד היה. אני מצטערת שנפגעת כתוצאה ממהלך הדברים וכולי תקווה שבעתיד הדברים יירגעו ,אולם לטעון שזה לא היה ידוע לך כי זה לא היה רשום שם- זה לא נכון ולא מדוייק וגם לא ממש הוגן. קצת חבל גם שהמוני אנשים שגם עכשיו בקומונה קוראים את זה ויודעים ויכולים להעיד במאה אחוזי אמינות על העובדה שמאז ומתמיד התנאי הזה היה קיים נמנעים מכך משום שאין ברצונם להיכנס בכלל לשרשור המגוחך הזה - ובצדק, אבל זה לא יאה בעיני שהשמצה כזו עומדת כאן וטוענת למעשה טענה לא נכונה ביסודה וכולם יודעים כמה זה לא נכון ושותקים. אני סבלנית מאוד לכל הביקורות והשטנה שקיימים באינטרנט וזה לא ממש מזיז לי (חבל שלא ראית לפני שנים אילו מסרים כבר קיבלתי בגלל התנאי הזה) - אבל לא סבלנית כלל לאי דיוקים שכאלה ששמים אותי במקום שאני צריכה להתגונן. בקיצור מאיה, שוב אומר שצר לי שנפגעת אולם התנאי ת מ י ד היה כתוב שם ות מ י ד היה קיים וזה חלק מהניהול שלי מהיום הראשון ולכן חבל שנפגעת ממשהו שבסך הכל אינו אישי כלל ושתמיד היה כל ניהולי שלי ללא קשר לאדם המדובר באופן אישי.

lb22

New member
אז למזלנו

את לא מנהלת הפורום....אלא רק את הקומונה הקטנה (ועל פי ההודעה מעליי מסתבר שגם לה יש כמה "שונאים").

לא שונאים אבל

אבל בקומונה שם אתה חייב להשתתף ואם כמה ימים לא יכולת לכתוב משהו מכל סיבה שהיא .אז ``מעיפים `` אותך משם,לפי דעתי זה לא לעיניין

יש לך טעות:)

זה לא מדויק מה שאת אומרת... אם לא תכתבי כמה ימים, אףף אחד לא יעיף אותך... גם אני חברה בקומונה ולצערי לא כתבתי שם חודש אם לא יותר... עדיין לא קיבלתי "מסר".. ויכול להיות שאני אקבל וזה לגיטימי ביותר. הקומונה היא קומונה סגורה, והשאיפה והמטרה של כולם זה שכולם יהיו פעילים. לא רואה בזה כל פסול. כאן באה ההחלטה שלך אם להיות חברה או לא.. שווה לנסות:) לא תתאכזבי...

אז אני אחדש לך

שהייתי בחו``ל שבועיים וכשחזרתי קיבלתי מסר שהתבטלה לי הכניסה לשם,עזבי זה כבר לא רלוונטי,אבל עדיין לא לעיניין הסלקציה הזאת.ויש אנשים שמוכרים למנהלת ואותם היא לא תעיף אם הם לא ישתתפו שבוע.

את צודקת !

פחחחחחחחחחח , נראה לך? זכותה של המנהלת להחליט למי לחסום פעילות אבל רק מתבקשת פה הודעה מוקדמת. אם אנשים יכנסו רק לכתוב מתוך כורח ולא מתוך רצון.... מי רוצה בכלל להיות שותף לכזו קומונה, נשמע קצת כמו מחנה צבאי. צריך עניבה ובגדי ערב ? נו באמת....

אני כותבת המון

אם את רוצה רק תגידי ואשלח לך מסר.. אבל אני לא רוצה לעייף אותך, אז אל תרגישי חייבת, את אישה עסוקה. (אני פולנייה, עזבי אותי)

ג'יז.....

איך נעלבתי ......................... NOT
מי שרוצה מוזמן לקרוא את התנאים בכניסה לקומונה ולהחליט אם מתאים לו , מי שלא לא.

למעלה