מזיק עש המנהרות

אביב 10

New member
מזיק עש המנהרות

שלום לכולם האם למישהו יש מושג וניסיון איך מטפלים במזיק הזה שמופיע על עצי פרי ההדר ובאיזה חומר מומלץ לרסס תודה

roni362

New member
עש המנהרות../images/Emo91.gif

פשוט מאוד גש לחנות של עשה זאת בעצמך הום סנטר וכדומה שם כבר יסבירו לך איזה חומר לקנות ברגע זה אנני זוכר את שמו החומר הזה מאוד יקר ומזריקים אותו לתוך האדמה ליד השורשים

amitke

New member
שמו קונפידור. יש שם גם מזרק וטבלה

לכמויות. וודאו שאתה לא מזריק את זה כשיש פירות בטווח קרוב.

ruven46

New member
אביב10, חפש בפורום על עש המנהרות

למעלה יש כתובית שרצה משמאל לימין ועליה מופיע "המתכון המנצח של דובב" אם חשוב לך שלא להשתמש החומרי ריסוס לא אורגניים כמו קונפידור הניתן להדרים בהגמעה לשורשים וצריך לחזור עליו שוב ושוב וזה רעיל ! ניסיתי את המתכון של דובב, ניקוטין מומס בכוהל ואני וההדרים נקיים מעש המנהרות סופית ! בצע חיפוש על זה ותמצא המון חומר על עש המנהרות בהצלחה ראובן

ruven46

New member
כן, ודאי ! כל תפקיד הכוהל, הוא ...

למצות את הניקוטין מהטבק ! חום אדום, זה כבר תלוי בסוג הטבק.. מה שמת ? מרלבורו ?
שאל כל שאלה ! אשמח לעזור ! לימון, קלמנטינה, מנדרינה ועליה מורכב ושינגטונייה והכל ללא עש המנהרות ובלי להרעיל את אף אחד ! מתכון ירוק ! לירקות זה היה מעולה ! חסות וצנוניות ללא שום "חייזר" !

נאש

New member
אז ככה

מאחר ופעלתי כמו יקית אחרי ההוראות ולאחר שבוע התוצאה היתה בצבע צהוב כהה חשבתי שהאשם בכך שהסיגריות ששנוררתי היו מסוג light, ולכן הכנתי תמיסה חדשה עם סיגריות "אמיתיות" בהן הניקוטין חזק. הריסוס דחוף ולכן רציתי להיות בטוחה שאכן התמיסה תפעל. היום(לאחר יום אחד) היא עדיין צהובה ולכן אמתין עוד יומיים וניראה...

ruven46

New member
טוב, והלאה....

למרסס, מזגי 1/2 מהבקבוק דרך נייר סינון (קפלי מגבת נייר, פעם לאורך ופעם לרוחב, ואז יש לך מסננת !) והדלימי ל1 ליטר עם מים ! שעת הריסוס הטובה ביותר היר בבוקר, עת העלים לחים מטל הלילה ואין רוח שתעיף את התרסיסי לעינייך. התחילי לרסס מלמעלה משני צידי העלים "עד נגירה" כלומר עד שהעלים יטפטפו. את חצי הבקבוק השני, שמרי לשבוע הבא ! בהצלחה ! אני כאן,

נאש

New member
טוב, והלאה

שאלות: 1)למה דרך נייר סינון? הנוזל צלול כי המישקע למטה 2)עד נגירה-הבנתי אבל מה הכוונה ב"הדלימי"? האם אתה מוהל חצי מהתמיסה עם מים עד לכמות של ליטר? סליחה על הבורות ותודה חוזרת

ruven46

New member
הכל מניסיון....

ברגע שתתחילי למזוג, זה יתחיל להתערבב, וגרגיר מעצבן אחד, יכול לסתום לך את המרסס, ואז.....מתחילים לבעוט...! אז אני מנסה לחסוך לך...מניסיון
"הדלימי" - את לא מכירה ?? סתאאאאם ! = "השלימי" - מהירות ההקלדה....,יצרה את ה'חידוש הלשוני הזה...נשמע יפה ! הי !!! אבשלום קור !!! מה אתה אומר על זה ? הדלמתי הדלמת הדלים הדלימו הדלמתם הדלמתן טוב, עם ה"הדלמה" סיימנו אז, כן, שוב מניסיון, הריכוז הוא די גבוה, אז אני מוהל / מוסיף מים לכמות של ה 350 שהיא בערך 1/2 בקבוק - עד ל 1 ליטר וזוהי כמות שהספיקה לי לריסוס 3 עצים צעירים וענפים ! עדיין כאן ! גם אני הייתי בור....אנו הולכים ומשתפרים !!

נאש

New member
תודה,דולה, תודה

עכשיו הכל ברור! יצאתי טמבל אבל החכמתי ואל תשכח לשלוח לי איזה % מהרווח אחרי שתדבר עם אבשלום קור תודות

ruven46

New member
תמיד פה....פחות או יותר...

ואבשלום..."הגיע זמן לישון" ! מה זה "דולה" ?? סתאאאאאם ! ליל מנוחה !

למעלה