מזיינת אותך!!!

מזיינת אותך!!!

לקום ולטרוק ת'דלת זה הכי קל בעולם. אבל לא כשאתה עומד מולי בזין חשוף ומתחנן ממני לזיין אותך. מבקש ממני להיות ההתנסות הראשונה בחוויה המשמימה, שנקראת "לעשות אהבה" מבחינתי לזיין אותך זה לשרוף אנרגיות. לדעתי לזיין אותך זה עוד אחד מיני שטויות. הכל הרי כבר מוכן. אני חרמנית,ואתה הרי יודע. שם ת'דיסק הנכון, ת'תאורה המתאימה,את החושך הזה-שאני אוהבת נורא. מפשיט עצמך מולי,נותן לי להתלבט עם עצמי. שוכב עירום על המיטה, "...תיכנסי-אל תיכנסי,רק את מחליטה..." אני כבר על מפתן הדלת, לשנייה נעצרת, ואז מחליטה שאותך אני הלילה מזיינת. בלחץ אדיר מתפשטת למולך,אן לי מה להתבייש ממך. בסערת רוחות מנשקת אותך. שורטת אותך. מתעבת ואוהבת אותך בו זמנית, כי נפלתי ברשת שלך. אני כאן כי אני רוצה. אני מזיינת אותך,כי ביקשת. כי רציתי. גוהרת עלייך, שוכבת עלייך, רוכבת עלייך, דוהרת עלייך. משחקת אותה תמימה, לא מכירה את המשחק של מה קודם למה. גומרת ממך בסערה, משאירה עלייך שלולית מיציי תאווה. מודה. אני מודה,זיינתי אותך. עכשיו אני עוזבת. (עד לפעם הבאה...) סוף שבוע מצויין וטוב לכולם;

bugbuster

New member
אוייי אויייי, עוד יחשבו שמתחנף

לקולגה בהנהלה. אבל ממש ככה, לזיין אותנו. נו תזיינו, תזיינו, תזיינו! שזה כבר יקרה, בחזון אחרית הימים לא זה הדבילי ונמר עם גדי ירבץ אוייי, שנשים תזיייננננהההה לנו ת'צורהההההההההה (והכתיבה מדהימה מודה
)

הלוואי שפעם אחת, רק פעם אחת

תכתבי משהו ממש גרוע, שלא יהיה מצחיק, מרגש, מעניין, מחרמן וכו` אבל נדמה לי שזה לא יקרה - לעולם לא תפסיקי להטיל ביציי זהב (זאת מחמאה כמובן).

בחייך תקפיץ

עשרה תווים זה הסטנדרט לא? או אולי זה עשרים? או שמע זה קשור לזמן?

dvir58

New member
מזיינת אותך?

זאת היתה השירה הכי מדליקה שקראתי. חלומו של כל גבר. את מה שיש לך כבר לא יקחו... נפש חופשיה. דביר

אהבתי את הזיון

נשים מאז ומתמיד זיינו את הגברים רק היה נדמה לכם הגברים שזיינתם אותנו אנחנו נתנו לכם להרגיש שאתם יוזמים מפגש מיני אבל בעצם אנחנו מחליטות מי יזכה להיות הגבר שנזיין ומי יזכה לשתות מכוס התאווה

tryme 2 m

New member
מה שנכון - נכון....תמיד בחרתן בי...

ולא אני בכן...(רק את אשתי לשעבר בחרתי - ושם גם נכשלתי) עכשיו אני נשבע שאני משאיר לכם את הבחירה...הדבר היחיד שאני משאיר אצלי, הכלי היחידי שאני משאיר אצלי, לשימושי (למעט כלי זייני) - זה את הזכות לסרב.

swater

New member
:)

אהבתי את סגנון הכתיבה...מעורר בי זכרונות מהטיול שעשיתי במזרח... התשוקה הבוערת לאור זריחה ויחד עם סקס מטורף שאינו יודע שובע או גבולות...מעורר את כל חושיי...ויש לי חשק לעוד !!!

למעלה