מזט לפתיחת הפורום

מזט לפתיחת הפורום

אני מאוד מאמינה בחיים אחרי המות וברוחות רפאים ותמיד קראתי כל מה שהגיע לי ליד על רוחות רפאים וראיתי כל תוכנית בטלוזיה,השתתפתי בשני סיאנסים לפחות(שאירגנה מומחית) ואפילו היה לי קשר לזמן מה עם רוחות רפאים. אולי בגלל שאני די פתוחה לענין ועברתי הרבה בחיים אני מרגישה שרוחות די נמשכות אלי כי אני פתוחה לקבל אותן ואני לא פוחדת מרוחות רעות,מניסיוני רוח אמיתית תמיד תלבש לבו שזה צבע המוות אחרת זה לא אמיתי,מצפה לשמוע הרבה סיפורים של אחרים. שלכם חנה גונן

ראיית רוח

לפני שנים בביתי הקודם, הייתי רואה תמיד משהו לבן חולף ביעף ונעלם ותמיד זה היה מלווה בתחושה שמישהו עבר, מישהו עם נוכחות וגם הייתי חשה נגיעות. הנגיעות היו בכתפי ובגבי - אלו היו נגיעות עדינות. תמיד שהייתי חשה בנגיעה, הייתי מסתובבת ולא רואה כלום. בדרך כלל הנגיעות וראיית הרוח הייתה כשאני הייתי חושבת - ככה נמצאת עם עצמי וחושבת על כל מיני דברים. אף פעם לא חשתי בפחד ואפילו להיפך, חשתי שימחה רבה לאותה נוכחות שביקרה אותי . חת שפ סות

נשמע לי קצת מפחיד אולי זו בכלל רוח

של אחד השכנים הזקנים שנפטרו, כל הנגיעות הללו לדעתי זו הטרדה מינית.

הטרדה מינית ?

לגבי מחשבתך ודעתך כי הנגיעות הינן הטרדה מינית - איני חושבת כך. הנגיעות היו בגבי ובכתפי והנגיעות היו למשך שניה - כאילו שהרוח או כמו שאני מעדיפה לקרוא לה - הישות , הסבה את תשומת ליבי לנוכחותה. כמובן שקיימים מקרים בהם נשים נאנסו על ידי רוחות והותקפו פיזית על ידן בצורת מכות ונשיכות בכל הגוף - היה מקרה כזה בעבר ואפילו עשו סרט על זה - איני זוכרת מה שם הסרט. חוץ מזה, לא הרגשתי מאויימת אלא הרגשתי בנוכחות חיובים שגרמה לי להתרוממות רוח נוכח נוכחותה. חת שפ סות

אם היו רוחות שאנסו ותקפו נשים

מה מונע מהן לרצוח? ולמה הן ממשיכות להתקיים כרוחות ולא נשלחות לשאול?

למעלה