מזועזעת!!!

מיצמי

New member
מזועזעת!!!../images/Emo5.gif

אנשים יקרים שלי.. אני לא יודעת אם יצא לכם לראות את התוכנית האחרונה של גיא פינס,ממש הרגע יצא לי לצפות בשידור החוזר והם עשו שם יחסי ציבור לאכילת במבי!!!
כן..כן..מסתבר שהביאו לארץ איילים/עופרים מאוסטרליה ישירות לצלחות הישראליות. מיותר לציין שהמסע מאוסטרליה לישראל נמשך מספר ימים של יסורים לחיות המסכנות..וכעת הן הוכרזו ככשרות למאכל,משמע שחיטה המונית!!
הלב שלי נשבר
..מה ניתן לעשות?????

לצערי

אני לא חושבת שניתן לעשות משהו במיוחד שאין סיכוי שהדתיים התנגדו כי מבחינת ההלכה אני חושבת שיש להם את כול הקריטריונים אבל זו באמת בשורה עצובה מאוד

Neta558

New member
אבל בעצם...

אכילת צבי אינה שונה מאכילת פרה, פרט לכך שצבי נחשב בעינינו לחיה חמודה ויפה (במבי) ופרה היא חיה מלוכלכת ושמנה. הייתי מעדיפה שימכרו בארץ רק בשר של חיות חמודות, כי אז היו אוכלים הרבה פחות בשר. ואולי אנשים היו מבינים שגם לחיות מסריחות מגיע לחיות, כמו לבני אדם מסריחים. בברכת בושם לכולם, נטע

מיצמי

New member
היי זה לא פייר!!../images/Emo80.gif

גם פרות הן חמודות..! ובכלל כל בעל חיים הוא יצור חמוד בפני עצמו.. חוץ מזה שזה לא ממש יזיז לאנשים הרבים קטני הראש שמה שה"שפים" מאכילים אותם (תרתי משמע)הם יאכלו.. אם תערובת גגלי פיל ועיני קרפדה יחשבו בעיני השפים למתכון גורמה קולינרי/אקסלוסיבי אנשים יאכלו גם את זה וילקקו את האצבעות רק כי זה ה"מאכל הנחשב" .. ולכן עצוב לי!

lilithmm

New member
../images/Emo23.gifאני מוכנה!

אני מוכנה תמורת כל הרג של במבי לאכול סטייק עסיסי של מפרסמי בשר הבמבי, למשל סטייק מגופו העסיסי של גיא פינס. לא אכלתי בשר כבר הרב הזמן, אבל סטייק של גיא פינס או סטייק של רוצחי במבי אחרים, מקובל עלי בהחלט.

tsf

New member
לא, לא, לא

גיא פינס דווקא גינה את התופעה הכתבה פשוט הראתה אנשים שעושים את זה

לא, לא, לא...

כמאמינים בזכויות בע"ח אנחנו מאמינים בזכויותיהם של כל בעלי החיים (כולל בני אדם). ואח"כ מתפלאים למה יש עלינו תדמית של אוהבי חיות ושונאי אדם.

למעלה