לכל הגברים המגיבים-במיוחד לרונן2005
תתחיל להתרגל שזאת המציאות
ואין דין אחד לכולם. עבריינות של שופט מותרת לפי הנורמות של האליטה השולטת בישראל. באמת לא ידעת?
לכל הגברים המגיבים-במיוחד לרונן2005
אני מבינה את העוינות שלכם ומאמינה שהיא מובעת בשל פגיעה של בנות זוגכם - בכם.
אבל אנא - אל תעשו הכללות אתחיל ואומר כי לא אני זו שרצתה את הגירושין האלו - נהפוך הוא. ואני טורחת לספר לכם זאת - רק כדי שתדעו - לא כל מקריי הגירושין דומים: 1. במהלך ההריון שלי התפתחו זהומים בגופי - אר גרמו לפגיעות בתפקודי איברים חיונים. מאז התפתחות זיהומים אלו - אני נדרשת לקחת תרופות על בסיס יומי. מחיר ממוצע של תרופות אלו: כ-300 ש"ח לחודש. 2. לגבי ה"השקעות שלי" - הסתבר כי "בן-זוגי" פתח חשבונות בנק חדשים ללא ידיעתי וצבר בהם חובות. הדבר נתגלה לי לפני כ-5 שנים - ומאז
אני זו שמכסה את החובות - מדי חודש בחודשו כבר כמעט 5 שנים אני מעבירה ממשכורתי 900 ש"ח לטובת כיסוי החובות. לפי החישובים, הדבר ימשך עד לשנת 2,020 (אלא אם אזכה בפיס...). 3. תחזוקת הבית - אינני מוציאה 2,000 ש"ח על תחזוקת הבית - אני מוציאה בממוצע כ-400 - 500 ש"ח בחודש על כך. וכן, ישנם דברים ש
אני חושבת שהבית צריך. 4. אני מצטטת: "למיטב ידיעתי, פעוטון של נעמת עולה 300 ש"ח" - על איזה פעוטון אתה מדבר בדיוק?? מתי בדקת בפעם האחרונה??? כי כשאני בדקתי - המחיר לא ירד מ-700 ש"ח!!! וחוץ מזה - למה שאני שחסכתי כל חיי לא אכניס את בתי לפעוטון טוב??? 5. האיש לו אני נשואה כרגע, עזב את הבית והשאיר את כל החובות וההוצאות על כתפיי. הוא לא מתעניין באם הילדים ו/או הבית צריך משהו (ואני לא מדברת עליי!!), או אולי שאולי אין לו כבר אחריות?? אני יכולה להוסיף ולספר לך שבמשך כל שנות הנישואים שלנו - אני חייתי כ"קבצנית" בעוד הוא חיי כ"מלך" -
וכן, את טיפולי השיניים שלו הוא סיים לפני כשנתיים.... אני לא כותבת את הדברים הנ"ל על מנת להתווכח - אני רק באה להראות לך - שקפצת והתרסת סתם. לא כולנו אותו הדבר... ולכל אחד הבעיות שלו... כל מה שרציתי לדעת הוא מה הממוצע ומה מגיע לי - לא להכנס לוויכוח האם מגיע או לא... יכולתי לקחת עו"ד שנלחם על כל שקל.. והאמן לי שיכולתי גם "לרושש" את האדון (למרות שהוא עושה זאת לעצמו - בעצמו...). אבל אני רוצה רק לצאת מהמערכת הקשה הזו... בכל אופן - מאחלת לך ולכל המגיבים -
שבת שלום
ומי יתן וכולנו נחיה ברווחה, בכבוד (ולא תזיק גם אהבה בחיינו...)