מזונות

מצב
הנושא נעול.

nimpo

New member
מזונות

מזונות
שלום רב, אני אבא בהליכי גירושין ואין הסכמה לגבי גובה המזונות, העו'ד שלי אמר לי שבמידה והשופט יפסוק את גובה המזונות, אצטרך לשלם גם את הוצאות בית המשפט. לפי דעתי העו'ד שלי רוצה מבחינתו לסיים את התיק מהר,ולא מעניינים אותו האינטרסים שלי. האם הדבר נכון ?

תשובה

מזונות
שלום רב, אני אבא בהליכי גירושין ואין הסכמה לגבי גובה המזונות, העו'ד שלי אמר לי שבמידה והשופט יפסוק את גובה המזונות, אצטרך לשלם גם את הוצאות בית המשפט. לפי דעתי העו'ד שלי רוצה מבחינתו לסיים את התיק מהר,ולא מעניינים אותו האינטרסים שלי. האם הדבר נכון ?
תשובה
אם התביעה מתקבלת סביר להניח שתחוייב גם בהוצאות. אך לא תמיד. אפשר לטעון שלא הושגה הסכמה וזאת לא אשמתך.

לא בהכרח

מזונות
לא בהכרח
בדרך כלל כדאי להגיע להסכם, ולנצל את העובדה שבמסגרת הסכם אתם יכולים לשלוט בחיובים, בעוד שכשבית המשפט פוסק עבורכם אין לכם שליטה על החלטתו. המלצה להגיע להסכם , אם ההסכם סביר והגיוני, אינה בניגוד לאינטרסים שלך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה