מזונות + מדור

*יודע

וגם אין דבר כזה "עם" ב-א אולי כדאי גם לשים פסיק אחרי המילה "גמד" ועוד כמה טעויות קטנות, אבל מי סופר...

בתור אחת שכותבת יודע עם ג'

הייתי חושב פעמיים לפני שאני מתקן אחרים ונכון אני לא יודע להבדיל כי אני עולה חדש שיהיה לך יום נפלא מתוק ומקסים הגמד

ozzz64

New member
לא חושב שהשגיאות שלך

זה מה שמפריע להם . נראה לי יותר הניק שבחרת לך . כאילו שאם תקרא לעצמך בניק הזה כולם יחשבו הוא מכוער אבל חכם.

ומה עם זה לא ניק

ואני פשוט גמד שמן ומכוער שלמד לחיות עם זה ואפילו לצחוק על זה?? הרי שלא כולנו נולדנו גבוהים יפים ורזים ותחשבו על זה ביי הגמד

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אסור לי להפסיד את הקטע שתציג את עצמך (אם תגיע) כגמד שמן ומכוער...

אבל אני כן חחחחחחחחחחחחחח

אני עולה חדש (ישן) מגרמניה ואין לי פשוט את הבסיס הדקדוקי שאתם מקבלים בבעית הספר חחחחחחחחחחחחחח

° זואי °

New member
בגרמנית

אין הפרדה בין זכר לנקבה? ורק רציתי לציין שאין לי שום "בעיה" עם הספר. אולי בגלל זה גם לי אין בסיס דקדוקי?

Rinattt

New member
המממ...

מחבת זה זכר או נקבה? יוגע או יודע? אל יתהולל חוגר כמפתח זה מה שיש לי לאמר לך... אההה ו... לכי תלמדי קצת עברית, שמעתי זה מעלה את המזונות. כדאי לך!

בן הקשת

New member
זה לא הפתגם הנכון רינת

"אל יתהלל חוגר כמפתח" משמעו, אל תצא (אתה החוגר את החרב על הירך) בהצהרות גדולות על הצלחתך העתידית. הצהרות כאלה, מקומן להישמע מפי זה שכבר השלים את המשימה בהצלחה (זה שפותח את חגורת החרב כדי להסירה). הפתגם הנכון עבור המחבת הוא: "אומר טול קיסם מבין שיניך, אומרים לו, טול קורה מבין עיניך" יעני, אתה מעיר לאחר על קטנות, ואתה עצמך נכשל באותם דברים, אבל בגדול. ובמחשבה שנייה, אפשר להוסיף לה גם את הפתגם הידוע: "מי שחי בבית זכוכית, אל יזרוק אבנים"

בן הקשת

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifבתור חייל קרבי....

מתוקית שלי, הנדן, הוא המיכל שלתוכו מכניסים את החרב, על מנת שלא תפצע את נושאה, ועל מנת שלא ייפגם הלהב. החגור, (חגורת הקרב), הוא הנושא את הנדן. לא חוגרים את הנדן, חוגרים את החגור. קאפיש
גם הוא זרק אבן ו.....

תגיד לי...

בתור חייל קרבי... לא כמוני בונבוניירת שוקולד של הטובים לטיְס... מתי היתה חרב... היה חגור
עוד פם אני וימי הרוגטקה שלי

maof

New member
בתור סטודנט בפקולטה למדעי החיים../images/Emo13.gif

האם יש נדן לחרב פיפיות
מעוף

למעלה