מזונות + מדור

אמא פרח

New member
מזונות + מדור

שלום אני בתהליך גירושים +3 יותר משנה וחצי לא מגיעים להסכמים לא דרך גישור באופן פרטי לא דרך הסיוע אין פיתרון בעוד חודשים יש לי דיון נוסף בבית משפט בעלי מקשה בהכול ברצוני לשאול אם משכורת של 11 אלף + מנוס לשלושה ילדים כמה מזונות משלמים הילדים בני 13,8,5 האם מזונות זמנים דומים למזונות קבועים ? האם בית משפט יכול לפסוק שהילדים ישארו בבית עדשהילדה הקטנה תגיעה לגיל 18 תודה

ילוטייל

New member
זה בלי הטיסות שלהם לחו"ל איתך?

או שזה אתה מחשב הכל ברוטו?

לי יש שלושה ילדים

ואני משלם כ-7000 ש'ח לא כולל הוצאות בלתי צפויות הילדים שלי גם קצת יותר צעירים אבל עצה אחת לי תתפשרו ותתגשרו כל דרך אחרת רק שתיכם תפסידו ועורכי הדין ירוויחו ובזה אנו ממש לא מעוניינים נכון? הגמד

בונד ג

New member
כשאתה כותב "שתיכם", אתה מתכוון

כשאתה כותב "שתיכם", אתה מתכוון ל 'שניכם'?

כשאני כותב שתיכם

אלה שבעלי אינטליגנציה מינימלית יקראו את הכתוב ויבינו את העיקר הטפל שעליו נתפסים אנשים קטנים כמוך איננו חשוב וחוץ מזה אני עולה חדש ומותר לי לטעות לפעמים בלי שאיזה צדקן ירגיש צורך ליקרוא את העיקר ולתקן את הטפל הגמד

לא רב

פשוט די נמאס שבמקום להתייחס למה שכתוב מתייחסים לאיך כתוב עם אני ארצה שיתייחסו לאיך כתוב אני אכתוב בפורום של מורות לדקדוק הגמד

אבל...אבל...

זה אינטרטנט פה... כל אחד מגיב איך שבא לו... לאו דפקא איך שאתה היית רוצה... הכי טוב לדלגת מעל משוכות,או...לחייך ולהמשיך...לבחירתך כמובן.

אז למה

את טובה כ'כ בלתת עצות לאחרים ולמה את לא ממשיכה לחייך ומדלגת הלאה הרי זה אינטרנט כאן לא?? הגמד

maof

New member
מותקקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo124.gif

הבירכיות
מעוף

גמד השגיאות שלך מעצבנות

אתה לא יודע להבדיל בין עם ב- א לעם ב-ע . כדאי שקצת תלמד עברית. בדרך כלל יש הנחה במזונות למי שיוגע עברית טוב... כדאי לך!

למעלה