מזון לפסח- תזכורת

מיקלול

New member
מזון לפסח- תזכורת

מזכירה לכם שהשבוע אאסוף את המזון לפסח. מי שטרם כתב לי מה הוא תורם, אשמח לקבל מסר בהקדם. אם עוד מישהו רוצה לתרום, הכל יתקבל בברכה. לנוחיותכם רשימת המוצרים: חבילת מצות גדולה בקבוק יין לחג שמן קמח מצה קמח תפוחי אדמה עוגיות לפסח אורז קפה שוקולד למריחה קקאו כמובן שהכל צריך להיות כשר לפסח מודה מראש

אני אקנה הכל ורק אלך להסתכל שוב

לאן אמורים להביא

swhite

New member
לי יש חבילה מוכנה...

איך אני מעבירה אותה אלייך?

גם אצלי מחכה חבילה מוכנה...

רק תגידי לאן והיא מגיעה...
ודרך אגב, מי שצריך לרכוש מצות
, שלא יעשה את הטעות שלי ויקנה אותם ברמי לוי ולא במגה... הפרש של 10 ש"ח בין המחירים! לא חוצפה? או שאולי גם מגה צריכים תרומה...

ורדה 1

New member
באיזה מחיר מומלץ לקנות? שנוכל להשוות גם עם חנויות אחרות.

אולי באמת תמצאי יותר זול ../images/Emo157.gif

אז ככה, מדובר על החבילה הגדולה (2.5 קילו)
ברמי לוי היא עולה 19 ש"ח במגה היא עולה 29 ש"ח

Yuval I

New member
המצות הכי זולות דוקא בהיפר נטו

אני לא מבין למה חייבים לרוץ לרמי לוי לקנות מצות. בהיפר נטו יש חבילות של 1.5 ק"ג ב-10 ש"ח. שתי חבילות = 3 ק"ג בעלות של 20 ש"ח שזה 6.66 ש"ח לק"ג * 2.5 יוצא 16.66 וזה הרבה פחות מ-19 !!!

איך הראש שלך עובד בשעה כזאת../images/Emo45.gif

המחיר {הנמוך יש לציין...} מותנה בקנית מינימום

ואם לא רוצים כמות כזו גדולה?

אם אנחנו לא רוצים 3 ק"ג? (גם 2.5 זה קצת יותר מדי) ולמה זה נקרא לרוץ לרמי לוי? יש שם הרבה דברים זולים מלבד ה
, אני פשוט השוויתי את המחיר למגה, שם הבעיה. אני לא יודעת מחירים בהיפר נטו, אבל אם החבילה של 2.5 קילו עולה שם זול, נשמח לשמוע כאן כולנו. חג שמח

chili3

New member
בסופר סנטר, חבילת מצות של 1.5 קילו

ב 10 ש"ח, מותנה בקניה מעל 50 ש"ח. מוגבל לשתי חבילות

ורדה 1

New member
אז כמו שכבר הבנת... זה לא 3 ק"ג, אלא 1.5 ק"ג. ודווקא לנו (אוהבי מצות מושבעים) 2.5 ק"ג זה קצת פחות מדי. 3 ק"ג זה מצוין! (אגב, בשנה שעברה היו מקומות שמכרו אריזות של 3 ק"ג).

ורדה 1

New member
אנחנו עדיין לא קנינו אני אחרי וירוס מגעיל של 3 ימים (שבו רזיתי 3 ק"ג). מקווה להספיק לקנות היום או מחר את כל רשימת המוצרים לחבילה אחת. דרך אגב, שמת לב שיש ברשימה אורז, למרות שאורז נחשב בהרבה מאוד בתים לחמץ גמור?

בדיוק רציתי לפתוח הודעה ולשאול מה

קורה איתך
אני מקווה שהכל בסדר. תסתכלי על הצד החיובי, ירדת 3 ק"ג!

d a l i a l

New member
תשלחי את הוירוס הזה אלי...

זה לא יפה לשמור אותו רק לעצמך... אבל העיקר שתהיי בריאה

למעלה