מזון ללא קלוריות

wr האחד

New member
מזון ללא קלוריות

האם אתם מכירים סוג מזון ללא קלוריות ? למשל בשתיה מיים= 0 קלוריות באמת לא יכלו לייצר מזון עם 0 קלוריות שכל החפץ בדיאטה יוכל להרזות גם איתו ..

dckur

New member
לא מזמן שמעתי על מחקר

שמראה שמי ששותה הרבה משקאות דייטתיים דווקא משמין... אני מאמין שזה קשור להרגלי אכילה רעים בכללי
אבל עדיין...

זה יותר ממחקר. זאת המציאות בארצות הברית

ששם זאת בירת המשקאות והמזון הדייטתיים והאנשים שם רק ממשיכים ומשמינים.

כי הם בטח אוכלים בלי סוף בנוסף לשתיית משקאות

דיאט. אני שותה המון דיאט קולה לצערי, ושומרת על המשקל.

dckur

New member
כמו שכבר כתבתי

משקאות דייט, וההתמכרות אליהם, מצביעות על כוח רצון חלש, כניע למתוק, ולג'אנק. אז אולי עם המשקאות הקלים, הם מצליחים לשתות דייאט במקום, אבל בשאר הדברים כמו שוקולדים ועוגיות וכו, כבר מחכים להם הרבה קלוריות.

asafsuf2

New member
ירקות...

אמנם יש בהן קלוריות, אבל כמעט בלתי אפשרי להשמין מאכילת ירקות. עם ירקות מסויימים אפילו הקלוריות שאתה שורף בלעיסה ועיכול שלהן עולות על הקלוריות שמצויות בירק עצמו כך שהמאזן הקלורי נהיה בסה"כ שלילי, מעבר לכך, הבטן שלך מתמלאת ואתה משאיר פחות מקום למאכלים משמינים, וגם עצם העובדה שהגוף מוזן בויטמינים ושאר רכיבי תזונה חיוניים "מרגיעה" אותו ומפחיתה את תחושת הרעב הפסיכולוגית שרובנו חשים כשאנחנו אוכלים מזונות עתירים בקלוריות ודלים ברכיבים תזונתיים חיוניים. בקיצור, כמה שתצרוך יותר ירקות (ואני לא מדבר על תפוחי אדמה), תרזה יותר.

wr האחד

New member
יש גבול לכמות הירקות שאפשר לבלוע

בשלב מסויים זה יוצר בחילה ,נסו ותהנו נכון , שילוב של ירקות זה אחלה אבל קשה לשבוע מהם נמשיך בדיאטה ,נסבול את הרעב בשקט :)

asafsuf2

New member
ברור שקשה

אם התפריט שלך מורכב ברובו ממזון מעובד כמו לחם לבן, פסטה ואורז, או בשר ומוצרי חלב, אז קשה לאכול הרבה ירקות. אבל אם תכין לך לארוחת צהריים סלט שמורכב מקילו ירקות וגם קצת גרגרי חומוס ואגוזים, וכף טחינה מלאה, אתה תשבע יופי, וגם תרד במשקל בלי להיות רעב.

כי בשביל מה באמת צריך אותם? הם לא חשובים

וברצינות, מה הקטע? אתה חייב לצרוך בכל יום כמות של קלוריות מסויימת אחרת אתה תזיק לבריאות שלך. מומלץ שתתיעץ עם מומחה לתזונה שיסדר לך תפריט מתאים.

למעלה