מזון לבעלי חיים

מצטערת,אבל זאת לא אני... ../images/Emo12.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo52.gif

ובקשר להאכלה-המאכילות המקצועיות בפורום הן לילך ואפרת.אני התחלתי להאכיל רק לפני יומיים-שלושה אז ממש אין באפשרותי להשיא לך עצות בנושא.מצטערת. אני יותר בקטע של כלבים בכלל-אם תהייה לך שאלה בנושא כלבים כתבי לי למייל ואשמח לענות!

דובי123

New member
סימבהאו ג´מון 2 ש"ח אצל בני

מיוגאטו 0.5 קילו - 2.5 ש"ח תאפיס 1.9 ש"ח אצל חיש חי בוויקט ניתן למצוא ב2.3 ש"ח ב2.5 ש"ח יש הרבה מאד סוגים מולטי קט ועוד אחרים שכרגע אינני זוכר את שמם גם החתולים אצלי לא מוכנים להסתפק ביבש בלבד דרך אגב לפעמים האוכל היבש כשהו מורטב עד מושרה במים לפעמים מעדיפים אותו כך

נועם@בת

New member
מישהו שמע על מזון חתולים בשם BUFY?

אני מקוה שאייתתי נכון. הוא מתוצרת קנדה, ומופיע בשתי ורסיות- אחת עם צבע, ואחת בלי צבע . אגב, לה-קט הפסיקו להוסיף צבע מאכל, והוסיפו הערה - לא גורם לחסימות בדרכי השתן... או משהו בסגנון דומה. בחנות אמרו לי שהמזון הזה הוא באיכות הרבה יותר גבוהה מהמזון הישראלי. אם כי לא ברמה של פרו פלן ואיימס (בלי קשר כרגע לניסויים בבע"ח), למרות שההרכב שלו די דומה להם. נועם, ביקס
, ופטי

**לילך**

New member
היי נועם - עדיף לתת מזון פרמיום

מיוחד לגורים. מזונות מומלצים - טכניקל , סיאנס דיאט , פורינה פרו פלן ,רואיל קנין. בזמנו נתתי לחתולים שלי לה קט ושוכנעתי לעלות ברמה לפרמיום. אני זוכרת שלה קט אף פעם לא השביע אותם ולכן הם אכלו ואכלו ואכלו וכל הזמן יללו מרוב רעב ומאז שעברתי לטכניקל ,הם אוכלים כמויות יותר קטנות (לכן בחישוב עלויות יוצא שהעלות החודשית ,עולה רק במעט)ולא רעבים אף פעם.

נועם@בת

New member
הם לא אוכלים הרבה בכלל

כלומר, בהשוואה למה שאני זוכרת מהחתול שלי, והם גדלו בקצב מדהים. כשמצאתי אותם הם היו הרבה יותר קטנים מחתולי החצר, ועכשיו (בערך חודש אחרי) הם כמעט כפולים מהם בגודל. הם רגועים ויש להם פרווה מגניבה. ומידי פעם הם גם גונבים מהצלחת השאריות בחצר
במקביל הם שותים חלב, ומסרבים לעבור למים
נועם

דוגי

New member
נוטרא נאגט 18 ק"ג המחיר של 138+צופר

אני קונה בחנות לכלב ולחתול. נוטרא נאגט לכלבים 18 ק"ג עולה 138+ חביה של 50 סיגרים לכלב מתנה+ עיתון טבע הדברים מתנה. הטלפון שלהם 6412345-03 והאתר www.dogshop.co.il

דובי123

New member
מה זה הכחול והאם לחתולים או כלבים

אני משתמש במזון לגורי חתולים

2 Koma

New member
ארנבות, תוכים, ונחשים!

גם לבעלים שלהם יוצא עסק יקר למממן אותם. בעיקר לבעלים לארנבת ששוקלת טון (תראו אותה ותיווכחו בעצמכם שיהיה לי סורק) שעושה צרכים בכמויות של ממוטה, וזוללת מכל הבא ליד. לכל ה"לא מתביישים" שמוכרים במחיר אסטרונומי את המצע 39 שקל זה לא מוגזם? אני ממש לאמתמצאת במוצרים שהולכים היום אבל מניסיונות מאוד מאוד גרועים עםנסורת( נדבקת לשטיח ולכל דבר שבא ליד ולא סופגת ובנוסף מסריחה כמו בנגרייה) עם אבני חצץ (מגביר את דלקות העינים והזיהומים אצל ארנבות, מכיל חומרים לא בריאים לבליעה ושאיפה לארנבת, ובעיקר עושים אדי אבק אבל סופגים טוב). עליתי על הפיתרון האולטימטיבי! CAT´S BEST מצע לחתולים, תוכים וארנבות מאוד סופג, מאוד לא מלכלך, מאוד לא עושה ריח מאוד טוב! רק מה? 39 שקל ל5 או 10 קילוגרם שמספיקים לי לשלוש עד ארבע החלפות מקסימום! (החלפה פעם בשבוע וחצי וגם צריך קודם אבל אני מתעצלת) לפחות האוכל עולה סביר :קילוגרם משהו דוחה וטחון שמשמין את הארנבת- 5 שקל. היום קניתי לה אספסת (ככה אמרו לי שקוראים לזה) והיא התחילה לכרסם את השקית מרוב רעב! בקיצור מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר לקנות מוצרים "טובים" לארנבות במחירים "סבירים"??? ברשת כלומר...

למעלה