מזון לבעלי חיים

mr-j

New member
מזון לבעלי חיים

יום טוב אנשים. מכיוון שמזון לבעלי חיים זה לא בדיוק עסק זול ובחנויות שונות באותו איזור ההבדלים במחיר משמעותיים מענין לדעת כמה כל אחד משלם ובמה הוא משתמש כדי למצוא - לטובת כולם את החנות האידאלית (ואולי אפילו ניתן להתארגן ולקנות כמות במרוכז ע"מ להוזיל את המחיר). אני קונה נוטרה נאגט chunk (כחול) בחנות מזון לבע"ח במושב חמד בעלות של 150 ש"ח ל18 ק"ג.

אפרת ר

New member
ישנה כבר התארגנות כזו

יש את המועדון של אלון ביגלר, אם תלך לקנות או להזמין בטפון מרשת חנוית גונגל, ותאמר את השם של אלון, תקבל עוד 10% הנחה על כל קנייה...

דוגי

New member
יש הנחות לחברי הפורום הכל מיני

מקומות: ברשת ג´ונגל אומרים את מילת הקסם אלון ומקבלים הנחות. וגם יש הנחות בחנות לכלב ולחתול שהיא חנות ברשת.

דובי123

New member
זה שמישהו כותב מבצע עדיין לא הופך א

את זה למחיר נוח המחירים באתר ההוא אינם זולים כלל

**לילך**

New member
היי mrj וכל מי שמתעניין במחירים

לא רצוי לפרסם את הנתונים בצורה גלויה בפורום. (זה גרם לבעיות כאשר פרסמו את הנושא בפורום אחר). מי שרוצה , אני אשלח לו את האינפורמציה שיש ברשותי למייל (איזה הנחות ואיפה) ,מי שרוצה שישלח לי למייל מחירים שלדעתו הם אטרקטיביים ואני אפרסם אותם לכולם. שיהיה יום טוב לכולם!!!!! ויש לי סיסמא בנושא: תזכרו שלנו בתור צרכנים יש כוח קניה ומגיעים לנו מחירים אטרקטיביים!!!!

musmus

New member
אם מדברים על חנויות מזון

רציתי להגיד לכם שאתמול עמדתי בדוכנים של האגודה נגד ניסויים בבע"ח באוניברסיטת בר אילן. ובאה בחורה לדוכן וסיפרה שחנות נאש נאש מחרימה את יוקנובה אייאמס. האם למישהו יש טלפון שלהם כדי לבדוק את זה?

אפרת ר

New member
קודם כל זה נכון...

אני קונה שם באופן קבוע , והם הפסיקו להביא איימס... הטלפון שלהם אם אני זוכרת נכון הוא 1800293294 , אם לא אז זה קל למצוא ב 144, זה נאש נאש ברחוב ארלוזורוב 52 פינת החשמונאים ברמת גן. גם בגונגל ברחובות הפסיקו להביא איימס, ויש להם שם מודעות על הניסויים. אני מניחה שאם הפסיקו שם כך זה גם בכל הרשת.

musmus

New member
אז צריך להפיץ את זה בכל הפורומים

כדי שכולם יקנו אצלם.

musmus

New member
אפרת

המספר שנתת נכון ובאמת הם אמרו לי שהם לא מוכרים יוקנובה אייאמס

דובי123

New member
לא מוכרים יוקנובה אייאמס - לא בהכרח

בגלל הניסויים..... אם אכן עקב מודעות אז מן הסתם יש עוד חברות.... ועדיין הסיבה לא חיבת להיות בגלל הניסויים לא בכל חנות תמצאו את המוצרים של כולם לכל אחד יש הספקים שהוא עובד איתם ובדר"כ אף אחד לא עובד עם כל הספקים...

אפרת ר

New member
אתה לא צודק, הם מכרו בעבר

ועכשיו הפסיקו בכוונה להביא את המוצרים של איימס בגלל הניסויים!

דובי123

New member
אפרת לא נקטתי עמדה

ע"כ אין כאן עינין של צודק או לא רק צינתי כי לא צריך לקבל כל הסבר כמובן מאליו באם ההסבר במקרה זה נכון או לא אין לי שמץ של מושג

musmus

New member
סאיינס דאייט פורינה פרו פלן

רויאל קנין ומה שחשוב זה להחרים את יוקנובה אייאמס. ראה קובץ מצורף

קניתי שימורים לחתולים במחיר מצחיק.. ../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif ../images/Emo21.gif

נדמה לי שהיה פעם אייקון של פח זבל, לא? אז לנושא-קניתי 24 שימורים לחתולי החצר במחיר די הוגן של 60 שקלים-זה יוצא 2.5 שקלים פר פחית.לי יש בעייה החתולים שלנו מפונקים מאוד ומסרבים לאכול מזון יבש כי הם מקבלים בשר ועופות מהשכנים אז אני נאלצת לתת להם אוכל רטוב... למזלי מצאתי דיל טוב.

Flames

New member
אוסי יקרה,

אם זאת אותה אוסי שהייתי איתה בקשר בנוגע לכלבה המקסימה שמסרתי, אנא התקשרי אלי ל- 053-583374 או שתשלחי לי לאימייל את מס´ הטלפון שלך. בכל מקרה, אני אשמח להתייעץ איתך (באימייל או בטלפון) לגבי חתולי החצר שאני מאכילה.

למעלה