תודה ד"ר ירום וד"ר ספיר,
ד"ר ירום אתה בעצמך אומר שתופעות הלוואי של משככי הכאבים עלולים לקצר את החיים של החתול וזה בדיוק הטענה שלי, אז או שימות מרעב או שימות מהכדורים, ובנוסף לתת לו להיות מטושטש כל הזמן ? מצד שני, אתה צפית נכון, אני רואה שהוא ממש רעב כל הזמן והוא גם רזה הרבה, העוף שאני נותנת לו לא מספיק לו ומזון רטוב הוא אוכל ממש טיפה וזה לא מספיק, אז אולי אם אתן לו את הגאבאפנטן (אגב, מה נסיונך עם הכדור הזה ? יש תופעות לוואי ?) זה יעזור לו והוא יהיה מסוגל ללעוס את המזון היבש, אני אמורה לתת אותו רק שבוע (ומה יהיה אחרי השבוע ?) ואם זה לא יעזור אז הוטרינר אומר שהולכים על סטרואידים וגם אם זה לא יעזור אז אנחנו בבעיה, שאלתי את הוטרינר איך הוא בכלל יודע שיש לחתול כאבים כי יש פה משהו מוזר, חתיכות עוף וחתיכות בשר (קטנות) הוא כן לועס בלי בעיה ואין לו שום כאב, אז איך יכול להיות שזה לא כואב לו והמזון היבש כן ? מה גם שהוא בכלל לא מגיע ללעיסה, הוא לוקח את הגרגיר של המזון היבש לפה ולפני הלעיסה פשוט שומט אותו מהפה, הוטרינר אומר שהוא באמת לא בטוח שכואב לו אבל הוא מנסה את הכדור, יעזור יופי, לא יעזור ממשיכים הלאה.
נסיון וטעייה ! כמו ברפואה של אנשים, בסופו של דבר כולנו חיות מעבדה לצערי !
לגבי הקישור שהובא כאן ד"ר ספיר זה לא עוזר לי כי בשר נא הוא לא יוכל ללעוס, אין לי מושג איך למצוא וטרינר תזונאי שירכיב לחתול דיאטה מאוזנת מאוכל ביתי, אם אתה וד"ר ירום מוכנים לעזור לי בכך אודה לכם מאוד מאוד.
בתודה יפה