קראתי באחת ההודעות בפורום שמישהי המליצה על צ´יריוס. קראתי במרכיבים וראיתי שיש שם מחית שקדים האם זה מותר לבן 10 חודשים? יו היום הוא בן 10 חודשים. פעם ראשונה שאני אומרת את זה. איזה גדול החמוד.
גם אני תהיתי בענין הצ´ריוס, וקיבלתי "אישורים" מאמהות, נתתי והוא די מבסוט מזה. אני נותנת לו אותם ביד יבשים, והוא המקסים שלי דג אותם באצבעות של פינצטה. (איתי חגג 10 חודשים לפני יומים - איזה כיף!)
1. honey nut cheerios - שמצופה בדבש והוא מתוק 2. צ´יריוס רגיל שעשוי משיבולת שועל מלאה (אריזה בצבע צהוב). שלי מתה על זה ואני נותנת לה את זה כחטיף (כשהולכים לגינה למשל) או בסוף הארוחה.
בסוכר והם מתוקים עד כדי בחילה. בעלי קנה אותם בטעות ("אבל אמרת לא זה עם הדבש!"). הם באים באריזה כחולה - זהירות לא להתבלבל. הצ´ריוס הרגיל בא כאמור באריזה צהובה עם ציור של לב.
הקורנפלקס נמצא אצלנו על המקרר. אייל ניגש לשם עכשיו, מצביע למעלה ומבקש "תֶפֵלֵקס". אני ושי לא מבינים על מה הוא מדבר. מתחילים לשאול איזה מהמגנטים הוא רוצה, והוא מתעקש "תפלקס!" מתחיל להתעצבן ולבכות (הוא מאוד בודק אותנו עכשיו עם הבכי - מה אפשר להשיג באמצעות עלבון ובכי
בארוחת ערב: "קונצק... אני רוצה קונצק!..." אולי "קוטג´ ?" בכי. היא לוקחת את זה נורא קשה כשלא מבינים אותה."קונצק! עם תרנגול !" "אם תרנגול?... אהההה...!" נטשה, אמא של נעמי בת שנתיים ורבע