מזון איכותי לחמוסים

Lee a

New member
מזון איכותי לחמוסים

היי, ראיתי כאן שמישהו שאל בנוגע למזון איכותי לחמוסים. אז אכן קיים מזון איכותי לחמוסים בישראל, כרגע ניתן למצוא אותו רק באיזור הצפון מכיוון שהוא מזון שמיובא על ידי רשת חנויות חיות ונמכר רק בה. המזון נקרא אופטימה (לא אופטימה שמיוצר בארצות הברית וצצו עליו כתבות שהוא גרם למוות של כלבים וחתולים). המזון הוא של חברת ויסן ספרד והם מייצרים מגוון רחב של מזונות לבעלי חיים ובינהם אופטימה לחמוס. המזון מורכב מ 75% בשר ומכיל 40% חלבון, מה שנדיר למצוא אפילו במזונות איכותיים לגורי חתולים ואפילו מזונות לחמוסים שיש בארץ,המרכיבים הראשונים הם כמובן בשר עוף..אני באופן אישי מאכילה את החמוס שלי בזה ומכירה עוד כמה מגדלי חמוסים באזור הצפון שמאכילים בו וכולם מאוד מרוצים..אגב, גם הכלבים שלנו והחתולה אוכלים את המזון של אותה חברה ואין דבר רע אחד שאני יכולה להגיד עליו. אני אומנם קצת משוחדת כי אני עובדת ברשת אבל אם זה לא היה הכי איכותי שיש אין סיכוי שמישהו מבעלי החיים שלנו היה אוכל את זה.. בליחה על התגובה הארוכה פשוט חבל לי שיש אוכל כל כך איכותי לחמוסים ואנשים לא מודעים אליו בכלל..

Lee a

New member
הזמנת המזון..

במידה ומישהו מעוניין באוכל הזה אפשר ליצור קשר עם החנות שאני עובדת בה, יש אפשרות לעשות משלוחים לכל הארץ וכמובן שאפשר להתקשר ולבקש עוד מידע :) 04-8407333

WTR

New member
נשמע טוב, איך המחיר? כמה שומן?

אני מאכילה כמה חודשים באינסטינקט לחתולים - יש בו 50% חלבון ו-22% שומן

Lee a

New member
מחיר ורכיבים

אני עוד מעט אגיע לעבודה, אצלם גם את כל המרכיבים וגם אדבוק לגבי המחיר אחרי הנחה..ואעלה לכאן

Lee a

New member
אני לא מצליחה להעלות תמונה

כי הקובץ גדול מידי, בכל אופן מבחינת שומן יש 22% וכמו שאמרתי 40% חלבון..המחיר הוא 100 שח לשק של 2 קילו ובמידה וקונים שני שקים המחיר הוא 89 שח..אם מישהו מעוניין בעוד פרטים אפשר לשאול כאן או להתקשר לחנות :) 04-8407333

WTR

New member
אני אשאיר את ההודעה שלך הפעם

כי בטח לא ידעת.... אבל פרסום עסקים אסור ע"ג הפורום
באפשרותך לפתוח כרטיס "העסק שלי" בתפוז ואז זה יהיה נגיש לכולם

Lee a

New member
אין לי פה שום אינטרס בפרסום..

החנות היא לא שלי, אני בסך הכל עובדת בה..כמוכם בדיוק גם אני חיפשתי אוכל איכותי ללואי שלי..וחבל לי שיש כזה אוכל שאנשים לא מכירים ואז הולכים ומזמינים מחול..:) חוץ מזה את מוזמנת למחוק את ההודעה שלי...הכוונה לא הייתה שיווקית אבל אחרי הכל אני גם מוכרת את האוכל הזה אז זה יוצא קצת בטבעיות..

WTR

New member
בטח שיש אינטרס - שיקנו מהחנות

את בעצמך אמרת שהאוכל נמכר רק בחנות שלכם
אבל עזבי לא נכנס לזה, פשוט להבא אם את רוצה לפרסם את החנות תעשי זאת במסר פרטי או דרך תפוז עסקים

Lee a

New member
כן אבל לי באופן אישי

לא יוצא מזה שום דבר :)..והוא נמכר באופן כללי ברשת לא רק אצלנו..

Lee a

New member
את מחליטה על דעת עצמך אם יש

לי או אין לי אנטרסים ומחליטה שאני מנסה לפרסם את החנות, שימי לב שאפילו לא כתבתי פעם אחת את השם של החנות..כמו שבפרסום אחר כתבת שבארץ אין מזון איכותי לחמוסים בלי לדעת שהאמת היא שיש...לפעמים, רק לפעמים..אנשים עושים דברים בלי אינטרסים!

WTR

New member
קצת מוזר שאין לך אינטרנס כאשר את רושמת

שזו החנות היחידה שמביאה את המזון ובמקרה את עובדת בה

אבל היי, אולי אני טועה.

בכל מקרה, לא אני קבעתי את חוקי תפוז...

Lee a

New member
כתבתי שזו הרשת היחידה..

אם יצור קשר מישהו מאזור קריית שמונה, כרמיאל, טבריה או עכו..אפנה אותו לשם..ששם יש עוד חנויות של הרשת..ומה לעשות שהבעלים של הרשת הוא היבואן?! לא אני קבעתי את החלטת הבלעדיות שלו..אם זה היה נמכר במקומות אחרים הייתי כותבת גם את זה..שוב, לפעמים אנשים עושים דהרחם גם בלי אינטרסים..עם הבוס שלי ירוויח יותר או פחות לי זה לא משנה, המשכורת שלי תישאר אותו הדבר..

Lee a

New member
כתבתי שזו הרשת היחידה..

אם יצור קשר מישהו מאזור קריית שמונה, כרמיאל, טבריה או עכו..אפנה אותו לשם..ששם יש עוד חנויות של הרשת..ומה לעשות שהבעלים של הרשת הוא היבואן?! לא אני קבעתי את החלטת הבלעדיות שלו..אם זה היה נמכר במקומות אחרים הייתי כותבת גם את זה..שוב, לפעמים אנשים עושים דהרחם גם בלי אינטרסים..עם הבוס שלי ירוויח יותר או פחות לי זה לא משנה, המשכורת שלי תישאר אותו הדבר..

גרוברית

New member
קניתי לא מזמן

דרך וואלה שופס.
אל תשכחו להוסיף עלות משלוח של כ-40 ש"ח,
או להגיע לחצור.
שאלה -
אני רוצה להתחיל להאכיל את דבשת באוכל החדש,
הבנתי שצריך לערבב עם האוכל הישן עד שהוא נגמר כדי להרגיל אותה לזה.
מישהו יודע מה יחס הערבוב? חצי-חצי? או שזה לא קריטי?
חג שמח :)

Lee a

New member
לאו דווקא לחצור

החנות שלנו נמצאת בקריות..ולדעתי המשלוח הוא פחות מארבעים שח..

Lee a

New member
לגבי העירבוב של האוכל

זה נועד כדי למנוע קיבה רקה..חצי חצי לשבועיים או אפילו שני שליש מהחדש ושליש מהישן למשך שבוע בערך..

Lee a

New member
עלות משלוח

99 שח..השק 100 ובמידה ומזמינים 2 אז כל שק 89...

למעלה