מזון אורגני

ליהיS

New member
מזון אורגני

חשבנו על ניסיון לעבור למזון אורגני במטרה לשפר את המצב הגופניח ההולך ונחלש שלי. האם במקרה אתן מכירות סופר כוללני למכירת מוצרים אורגניים? כמובן רצוי אחד כזה שעושה גם משלוחים..ואפילו מקוון

נעמי 17

New member
מול תל השומר

יש חנות שנקראת- אורגניק- אינדיאה, תנסי שם אני התמכרתי!!

karin101

New member
חנויות מזון אורגני

נטורליס בדיזנגוף ת"א ארץ אורגנית בראש העין עידן הטבע בגבעתיים ביהודה הלוי בת"א יש מסעדה אורגנית שנקראת אבא גיל- מומלץ תרגישי טוב וחג שמח

סדני

New member
ישנה חנות בקיבוץ ניר צבי

זה נמצא קרוב להי"ח אסף הרופא, בדרך ללוד ורמלה. יש שם פשוט הכל. אם תירצי הסבר יותר מדוייק אשמח לעזור

ליהיS

New member
אני ב../images/Emo2.gif

עשיתי סקר אינטרנטי קל ואחרי הכנת סל מזון וירטואלי סימלי לשבוע מסתבר שכדי להתחיל לאכול בריא, עלויות המזון שלנו יוכפלו וזה בלי שאר מוצרי ההיגינה הרגילים וחומרי מזון. כלומר, מזון ל-6 אנשים יעלה לנו....2300 ש"ח לחודש!!! זה כולל כמובן פירות,ירקות,מוצרי חלב,מוצרים יבשים (פסטה אורז סוכר קורנפלקס וכו') עופות בשרים ועוד. נראה לי ממש לא הגיוני שיותר זול לאכול מזון שכולל עליות על חומרי הדברה ושאר רעלנים? מדוע זה כל כך יקר?

uri merav

New member
אכן, אורגני יקר - מצאתי פשרה

לפני זמן מה החלטתי לעבור לאוכל אורגני מסיבות דומות לשלך. בדקתי, וראיתי שהמחירים "גדולים" עלי. לכן, הלכתי על שינוי בתזונה - מוצרי בריאות, קמח מלא, פירות יבשים בתהליך טבעי, מוצרי סויה. ירקות ופירות עוברים שטיפה יסודית ביותר. הוצאתי מהתפריט: מאפים מקמח לבן, טיגון, ממתקים ומוצרים שמיוצרים בתהליך המקלקל את הערך התזונתי שלהם. חודשיים עברו ואני יכולה להעיד שאני מרגישה הרבה יותר טוב. אומנם, לא נהייתי בריאה, אך ההרגשה הכללית שלי השתנתה לטובה. ודרך אגב, זה בכלל לא קשה. זה עניין של החלטה. בהצלחה!

למעלה