מזוכיסטים אתם

gingy48

New member
מזוכיסטים אתם

תושבי לוד. במפגש שנקבע להיום הופיעו רק, מנדי, אמא בריבוע, הדרומי, וס.שהלך מיד כשהופעתי וסיבות שמורות. (והדרומי בכלל לא תושב לוד אלא אורח, שכואב לו מה שנעשה בעיר לוד). ליאה, ארטי וכל השאר אשר טובים בהבעה ובניסוח היכן אתם בשעה כל כך חשובה מאחורי הסינר של אמא???. כנראה בעריה והעומדים בראשה יודעים מי אתם ולא פלא שהעיר נראי כך. אתם שפנים מזוכיסטים שכנראה מגיעה לכם עיר וראש עיר כזה שתהנו לכם בסירחון של העיר לוד. ואת ליאה שכל כך טוב מנסחת את דבריך ומציגה כל כך הרבה עובדות היכן את בשעה שמס' תושבים שהעיר יקרה להם רוצים להזיז דברים, למה בשעה כל כך חשובה לא שומעים ממך, עד לפגישה שמעתי עליך המוןןןןןןןןןן דברים טובים, לדעתי בלון נפוח סיכה וכל האוויר יצא החוצה. אני חוזר שוב פעם תתארגנו תושבים, העיר חשובה לכם???. ולא משנה גזע או לאום, או דת,או השקפות פוליטיות, רק העיר לוד צריכה לעמוד לנגד עיניכם. אני מקווה מאוד ומאמין בכל ליבי שיש אנשים שהעיר חשובה להם, בואו נתארגן ונשנה דברים בפועל. על תסתתרו מאחורי מסך תצאו החוצה שנכיר ונראה שיש אנשים שכואב להם. אני תקווה כשנארגן שוב פגישה יבואו מעט יותר תושבים. שבת שלום ג'ינג'י

usa2003

New member
אני הייתי מגיע אבל נמנעתי בגלל ..

אותו אחד שברח מיד כשראה אותך . עכשיו אולי תבינו חברי הפורום מה בדיוק קורה כאן . אבל השיטה היא באיחוד כוחות ולא בפיצולם . יש את קתושבים למען מנהל תקין' צריך להצטרף אליהם . עכשיו כאשר ה'ידיד' שלי נעלם מהבמה יש על מה לדבר ועם מי .

lia111

New member
ג'ינג'י

מעולם לא אמרתי שאגיע למפגש והסיבה היא פשוטה, כפי שגם הגבתי הבוקר לדבריו של דוד - אינני רואה עצמי מצטרפת לצעד אותו הציעו יוזמי המפגש - הפסקת תשלום ארנונה, א. זה לא חוקי ב. זה לא ישים. אבל אם תצליחו להוציא זאת אל הפועל, תבוא עליכם הברכה. לגבי תסכולך על הפאסיביות האופפת את האנשים בעיר, אני שותפה לתסכולך. לפני שנה ארגנו הפגנה והחתמנו את התושבים על עצומה למען מינוי ועדה קרואה ומאז הרחוב שקט. המתנו עד כה , על פי היעוץ המשפטי שקבלנו, להחלטת שר הפנים. תקופת ההמתנה תמה וכעת אנחנו מתארגנים להגשת בג"ץ. אם אתה שואל מה עשיתי בזמן שאתם הייתם במפגש אז התשובה היא שישנתי (אני על תקן חולה ביומיים האחרונים), אך בבוקר גייסתי תרומות עבור הגשת הבג"ץ, כפי שגם החלו יתר חברי הקבוצה לעשות. בכוונתנו לרתום למאמץ כל גורם שירצה להצטרף לתרום ולהתרים, ובהמשך נוציא לכך הודעה מסודרת עם מספר חשבון בנק.

למי אתה מטיף מוסר

ידידי היקר אני מבקשת ממך לשמור על תרבות כתיבה ודיון לא יעלה על הדעת שמי שאינו הולך בקו אחד איתך יזכה לברכות וגינויים אנו מדינה דמוקרטית ואיש איש יעשה לפי מצפונו לכן אנא לך היזהר בכבודם של אחרים ושנה את סגנון הכתיבה שלך

gingy48

New member
ימימה נשמה

אין טעם להגיב. כנראה נגזר גורלך לחיות בעיר שכזאת. אבל אנו לא ניתן לך ולשכמותך למשוך אותנו באף. במידה וסגנון הכתיבה שלי לא לרוחך לא לפתוח מחשב בבקשה. ג'ינג'י

אלימות אלימות

התדמית השלילית ללוד כנראה מגיעה מטיפוסים כמוך זוהי בדיוק האלימות המילולית שממנה לאלימות פיזית המרחק קצר ויתכן שבמקרה שלך "כלב נובח אינו נושך" לנושא פתיחת המחשב אתה קטן ומושתן שלא תרשה לי לפתוח אותו (אני מתנצלת על הסגנון בפני הקוראים אבל כפי הנראה זה הסגנון שהבחור מבין) ושתהיה לך ולכל בית ישראל שבת טובה

מאוד קל לשפוט אנשים בלי לראות אותם

ימימה, מדוע לא הגעת ביום שישי לפגישה שתוכננה? את/ה לא ראית את ג'ינג'י ולא דיברת איתו, אני כן. אני יכולה לומר בפה מלא שהלוואי על לוד עוד אנשים כמותו. ייתכן והוא לא יודע להתבטא בנימוס והמילים שלו דוקרות כמו קוצים, אבל לפעמים צריך לדבר דוגרי ולא כל האנשים אוהבים שאומרים להם את האמת בפרצוף, בעיקר כשהיא כואבת. אז לפני שמישהו כאן מחליט שהוא מכיר טוב מאוד את האנשים שמאחורי הכינויים שיעשה מאמץ ויגיע למפגשים כדי להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים. מאוד קל להתחבא מאחורי כינוי "ימימה המקורי" ולהעביר ביקורת על כל דבר וכל אחד. אני לא נכנסת לכל כינוי לכרטיס כדי לבדוק את הפרטים כי בדרך כלל הפרטים שם ממילא מפוברקים. הפורום הזה הוא לא כמו כל פורום שהאדם מאחורי הכינוי הוא לא חשוב, זהו פורום שאיך שהוא הצלחנו בזכותו להתחיל להזיז דברים בעיר. אם לא שמתם לב, בעיתונות המקומית מודעים לפורום הזה ולכוח שיש לו, אם רק נדע להשתמש בו נכון. לא יעבור זמן רב ואם נפעל בחוכמה, כל התקשורת הישראלית תדע שחברי פורום לוד רמלה עושים שינוי. אז במקום לרדת אחד על השני כאן בפורום ולהתחבא מאחורי כינויים, כדאי להתחיל לשנס מותניים ולהזיז עניינים. בבודדים לא נצליח לעשות כלום, אבל ביחד יש לנו כוח אדיר.

gingy48

New member
אמא באמת

תודה על המילים החמות אבל אני יודע להסתדר יפה לבד. הרי אנחנו יודעים יפה מי אלו העומדים מאחורי ימימה???. אבל היא הוזמנה על ידי להפגש כדי להבין מי המושתן יתכן מאוד שדרכי הכוונה היא לכולנו.

gingy48

New member
ימימה מעניין

מי כאן אלים אני או את. למה את לא יכולה לומר בפה מלא "אני תומכת בשחיתות". ואז נבין באיזה צד את נמצאת. נ.ב רוצה להפגש ונראה מי כאן המושתן.

ה דרומי

New member
געתי לזמן קצר ובאיחור ושמחתי לפגוש

שני אנשים נחמדים שהיה חשוב להם להיות שם. האיחור וזאת יודעים שני האנשים שהיו שם על תקן ביביסיטר לנער הגבעות הדרומי אורח קבוע בעיר לוד. תודה לאנשים

ליאה- סליחה אבל אף אחד לא אמר שמטרת

המפגש הוא לנקוט צעדים לא חוקיים ואת יודעת עמדתי בנושא זה מאז שעמדנו יחד על במת כיכר קומנדו, הדבר היחיד שדיברתי עליו הוא גיבוש תלונות שונות נגד רגב במשטרה על חריגות חוקתיות, והמפגש נבע מזה שאחד מחברי הפורום שאל אם אפשר להגיש תלונה, ועניתי בכן והצעתי את המפגש. או אולי לא חוקי להגיש תלונה נגד רגב?

lia111

New member
ציטוט טוב מאלף מלים

מרד מיסים חוקי. קראתי למפגש ברחבת היכל התרבות בנווה זית אבל עד עכשיו לא היתה תשובה. אני מקווה לראות משהו מחר אני אהיה בשעה 16.00 ברחבה. ג'ינג'י (1/7/05) מרד מסים והגשת תלונה אישית נגד הרגב? זה לא נישכח מזיכרוני. וזה הדבר האולטימטיבי שיש לנו בעיר עם אוכלוסיה שמקבלת ציון אפס בעמידה על זכויותיה. ס.ד.(29/6/05)

gingy48

New member
lia את

סותרת את עצמך. פעם את כותבת שלא תשתפי פעולה במרד מיסים לא חוקי. ואז מצטטת מדברים שכתבתי " מרד מיסים חוקי" אולי אני לא משפטן ולא יודע לנסח טוב את דברי אבל הייתי מאוד ברור, מרד במסגרת החוק. זה אומר דרך בתי המשפט ולא אחרת. אני תושב העיר משנת 1952 מעולם לא הייתי מעורב בפעילות בעיר אבל עשיתי הכל למען העיר כולל תשלום מיסים אשר הרבה מתושבי העיר לא עושים. אבל לדאבוני בתקופה האחרונה המצב לא רק שהחמיר אלה נעשה בלתי נסבל. לכן החלטתי לפני כחודש להצטרף כאן לשיחות כשהבנתי מה נותן הפורום הזה לאנשים, "כלום" רוב הכותבים כאן רוצים אבל מאוד רוצים לא להביע עמדה מסויימת אלה להראות שהיה להם ציון 100 בהבעה בכתב וזה הכל. אלו פני הדברים ולכן העיר נראית כך. ואת שמובילה מהלך מסויים תבורכי אבל לא בדרך של כפייה על אנשים שלא מסכימים לדעתך. ותחשבי על זה.

genesis

New member
gingy ידידי

גם אני לא משפטן אבל.... עד כמה שאני יודע לא קיים מרד מיסים חוקי

lia111

New member
ג'ינג'י

אין חיה כזאת מרד מיסים חוקי. על פי החוק יש לשלם ארנונה ואגרות מים וביוב, בלי כל קשר לתמורה שמקבלים, בדיוק כמו כל מס אחר, מסהכנסה, מס בריאות וכו'. זה עובד אגב לשני הכיוונים, בית המשפט חייב כעת את העירייה לספק שירותי איסוף אשפה בשכונות הערביות ולא קיבל את טענתם שהם פתורים ממתן שירות מאחר והתושבים בשכונות אלה ארנונה אינם משלמים ארנונה). שוב, בדקנו את הנושא מול עורכי דין ושופטת בדימוס ולא מצאנו דרך חוקית. אם יש לך מה לחדש לי בנדון, אנא האר את עיני. אין לי כל כוונה לכפות עליך או על כל אחד אחר, את דעתי. איש לא מחייב אותך להצטרף לעתירה שנגיש. אם לדעתך יש דרך עדיפה - לך בה, אל תתיאש כל כך מהר. הציפיה שלך להגעת המונים למפגש שקבעתם, לא הייתה ריאלית. בפורום כותבים באופן קבוע כעת כ- 10 "שמות", תוריד מתוכם את אלה התומכים בראש העיר, תוריד את אלה שהם עובדי עירייה, את הכותבים בשמות חסויים שאינם רוצים להזדהות וויש להניח שיש גם כותבים "הוירטואליים" הכותבים תחת כמה שמות והנה קבלת מה שנותר. כך שאם מתוך שישה שהבטיחו הגיעו חמישה, הרי שהייתה התיצבות של 80%. פורום הוא במה לכתיבה ולהחלפת דעות ורעיונות ושום דבר מלבד זה. אותם אנשים הטורחים לעקוב אחר הנאמר ולהגיב תורמים לשיח הציבורי שהוא לא פחות חשוב מהתארגנויות לפעילות. הצפת הנושאים ויצירת אפיק תקשורת בלתי אמצעי, שאינו נתון למרות איש תורמת המון. אגב, חלק מהנושאים לגביהם פנינו למשרד הפנים, למדנו על קיומם מהפורום. אם אתה אכן רציני ורוצה להוביל מהלך, הדרך אינה בלפרוק את תסכולך על אלה שכותבים בפורום, אלא לחפש את שותפך לעשייה באפיקים אחרים. אני מבינה שאתה חי בעיר הזו 53 שנה, לכן יש להניח שאתה מכיר כאן די הרבה אנשים. הדרך הטובה ביותר היא לפנות למכרים הקיימים: שכנים, חברים וכו' דרך פשוטה נוספת היא לפרסם מכתב בעיתון גל שבע. עשה כהבנתך ואם הנושא בוער בעצמותיך, אתה גם תצליח, אבל אל תזלזל באחרים, גם אם כל מה שהם עושים זה כתיבה בפורום. אגב הם כאן כבר למעלה משנה, אתה כאן חודש, לכן האפיק הזה לפחות, הם עשו הרבה יותר ממך. שיהיה לך בהצלחה

למעלה