עד הקצה ומעבר לו
New member
מזוינת
מדלגת במדרגות האוטובוס ויורדת אל הכביש.
עומדת במעבר החציה, מניעה את הראש, שמאלה, ימינה, צועדת, חוצה ועוברת למדרכה השניה. הראש מורם והנה הוא. יושב על הספסל ממולי. החיוך שלו זוהר למרחוק.
החיוך עם השפתיים הדקות, המהפנטות אותי. החיוך שממיס אותי. החיוך שמרטיב אותי.
החיוך שגורם לי לחייך ולסטות מדרכי.
מחייכת בחזרה.
הוא מתרומם לעברי והחיוך הזה..."איפה את? נעלמת לי ככה בלי להגיד כלום"
מחייכת אליו ונצמדת בזמן שאנחנו נכנסים למשרד.
מושיב אותי על הכסא ומכין את הקפה. בינתיים מניח את ידיו על כתפיי, מעסה אותם בעדינות, בחרמנות.
האצבעות מתופפות על הכתפיים, על העורף, מתחת לאוזניים. חוזרות לכתפיים ויורדות אל מרכז הגב.
כאן אני כבר בערפול מלא. הגוף נענע לאצבעותיו ונע בקצב הליטוף עיסוי. הוא מתכופף לעברי ונושף בעורפי, לוחש באוזני-
״אני יודע שהיית פה אתמול. הרחתי את הריח שלך. באת כשלא הייתי. חזרתי והריח שלך חירמן אותי אבל לא חזרת״.
מהנהנת עם ראשי, לא ממש יכולה לענות. מפנה את ראשי לעברו למפגש בין השפתיים.
אני רוצה לבלוע אותו, הוא מחדיר את לשונו לפי ומלקק את השפתיים מבפנים, עוטף את הלשון שלי והפיות נצמדים בולעים זה את זו.
הכסא מוזז ואני מתרוממת. הוא תופס את כתפיי ומושך אותי בצמידות אליו לפינה החשוכה שלנו.
יד אחת אוחזת בישבנים ומכה אותם קלות.
היד חודרת מתחת לתחתונים ופוגשת את הכוס הרטוב. נגיעה קלילה והזרמים מטפסים במעלה גופי.
היד שלי נמשכת ישירות למפשעה שלו, היא עדיין עטופה בג׳ינס שרק מדגיש את הזין הזקור שעומד לקרוע אותו.
פתיחה מהירה של המכנס והזין מתפרץ החוצה. עומד קשיח זקור ומבריק. אני מתכופפת לטעום את טעמו והוא מלטף את ראשי.
מתרוממת ומתקרבת אליו, לוחשת באוזנו ״תזיין אותי. עכשיו״ ומיד מתכופפת מלפניו. הכוס שלי נפער למולו, מושיטה יד לאחור ותופסת את הזין, מכוונת אותו לכוס. מניעה אותו על הדגדגן. הוא תופס את הזין בעצמו, מרטיב אותו עם הרטיבות שלי ופועל לפי הבקשה שלי. בכוח הוא נדחף לתוכי. הזין שלו נכנס אליי עמוק וחזק. הוא דופק את גופו עליי כשהזין בתוכי נפגש עם הכוס הרטוב.
יד אוחזת בכתף ויד שניה מעסה את השדיים, עוברת משד לשד.
היד שלי מגיעה אל הביצים שלו מלטפת אותן, מועכת אותן בדיוק כפי שהוא מועך את שדיי.
הוא דופק ואני נדפקת.
הוא מזיין ואני מזדיינת.
הוא מתענג ואני מתענגת.
על רגעי הבוקר, על ריח הקפה המתערבב עם ריח התאווה. מזויינת כמו שאני רוצה.
מדלגת במדרגות האוטובוס ויורדת אל הכביש.
עומדת במעבר החציה, מניעה את הראש, שמאלה, ימינה, צועדת, חוצה ועוברת למדרכה השניה. הראש מורם והנה הוא. יושב על הספסל ממולי. החיוך שלו זוהר למרחוק.
החיוך עם השפתיים הדקות, המהפנטות אותי. החיוך שממיס אותי. החיוך שמרטיב אותי.
החיוך שגורם לי לחייך ולסטות מדרכי.
מחייכת בחזרה.
הוא מתרומם לעברי והחיוך הזה..."איפה את? נעלמת לי ככה בלי להגיד כלום"
מחייכת אליו ונצמדת בזמן שאנחנו נכנסים למשרד.
מושיב אותי על הכסא ומכין את הקפה. בינתיים מניח את ידיו על כתפיי, מעסה אותם בעדינות, בחרמנות.
האצבעות מתופפות על הכתפיים, על העורף, מתחת לאוזניים. חוזרות לכתפיים ויורדות אל מרכז הגב.
כאן אני כבר בערפול מלא. הגוף נענע לאצבעותיו ונע בקצב הליטוף עיסוי. הוא מתכופף לעברי ונושף בעורפי, לוחש באוזני-
״אני יודע שהיית פה אתמול. הרחתי את הריח שלך. באת כשלא הייתי. חזרתי והריח שלך חירמן אותי אבל לא חזרת״.
מהנהנת עם ראשי, לא ממש יכולה לענות. מפנה את ראשי לעברו למפגש בין השפתיים.
אני רוצה לבלוע אותו, הוא מחדיר את לשונו לפי ומלקק את השפתיים מבפנים, עוטף את הלשון שלי והפיות נצמדים בולעים זה את זו.
הכסא מוזז ואני מתרוממת. הוא תופס את כתפיי ומושך אותי בצמידות אליו לפינה החשוכה שלנו.
יד אחת אוחזת בישבנים ומכה אותם קלות.
היד חודרת מתחת לתחתונים ופוגשת את הכוס הרטוב. נגיעה קלילה והזרמים מטפסים במעלה גופי.
היד שלי נמשכת ישירות למפשעה שלו, היא עדיין עטופה בג׳ינס שרק מדגיש את הזין הזקור שעומד לקרוע אותו.
פתיחה מהירה של המכנס והזין מתפרץ החוצה. עומד קשיח זקור ומבריק. אני מתכופפת לטעום את טעמו והוא מלטף את ראשי.
מתרוממת ומתקרבת אליו, לוחשת באוזנו ״תזיין אותי. עכשיו״ ומיד מתכופפת מלפניו. הכוס שלי נפער למולו, מושיטה יד לאחור ותופסת את הזין, מכוונת אותו לכוס. מניעה אותו על הדגדגן. הוא תופס את הזין בעצמו, מרטיב אותו עם הרטיבות שלי ופועל לפי הבקשה שלי. בכוח הוא נדחף לתוכי. הזין שלו נכנס אליי עמוק וחזק. הוא דופק את גופו עליי כשהזין בתוכי נפגש עם הכוס הרטוב.
יד אוחזת בכתף ויד שניה מעסה את השדיים, עוברת משד לשד.
היד שלי מגיעה אל הביצים שלו מלטפת אותן, מועכת אותן בדיוק כפי שהוא מועך את שדיי.
הוא דופק ואני נדפקת.
הוא מזיין ואני מזדיינת.
הוא מתענג ואני מתענגת.
על רגעי הבוקר, על ריח הקפה המתערבב עם ריח התאווה. מזויינת כמו שאני רוצה.