מזוז החליט..

ספידי4

New member
מזוז החליט..

סופית לסגור את התיק נגד שרון" כמה צפוי ..כמה עצוב .ברכותיי לכל המושחתים קבלתם לגיטימציה להמשיך במעשיכם

סוהי

New member
כולם מושחתים?,הא,ספידי הצדיק?

כלומר,אם מזוז היה מחליט להגיש כתב אישם ובית המשפט היה מזכה את שרון,התוצאה מבחינתך היתה: מזוז צדיר - בית המשפט מושחת....ואז היה מוסד זה זוכה ל"ברכותיך"?

ספידי4

New member
סוהי

סוהי מי שם אותך כשופט ? ואולי אם מזוז היה מחליט להגיש כתב אישום שרון כן היה מורשע? איך קבעת שהוא יצא זכאי? למה לא נוהגים בשרון כמו בכל אזרח שנחשד בעבירה ? בעיניי הוא חשוד והיה צריך להעמיד אותו למשפט מצידי שאחרי המשפט יצא זכאי

סוהי

New member
אתה בכלל הבנת מה כתבתי....?!

אני לא שופט ולא מתימר להיות כזה.אתה הוא זה שקבע מי מושחת ומי לא,רק בגלל החלטת היועץ המשפטי לממשלה. אתה אולי לא יודע,(או נוח לך לא לדעת" - אבל הרבה מאד חשודים ,אזרחים מן השורה,לא מוגש נגדם כתב אישום רק כי אין ראיות מספיקות לכך. לא כל חשוד מועמד לדין,ובצדק. אני צריך להזכיר לך כמה כתבי אישום הוגשו נגד אנשי ציבור והם יצאו זכאים?...(שבס,שטרית,בורג ועוד).

mmeny

New member
2 מיליון דולר על הורדות מהאינטרנט

אף אחד לא ישכנע אותי שזה לא שוחד

shy-1

New member
ספידי, האם רומז אתה שמזוז משתף

פעולה עם מושחתים? או הוא סתם לא יוצלח שלא מתאים לתפקידו? כמוך אני רוצה שהמושחתים יענשו, ולא ידעת איזה עונש הייתי נותן להם, היית מבין שאתה עדין מידי, אבל במדינת ישראל רוב המושחתים הם יהודים, וכפי שאתה יודע, היהודים מומחים בלהסתדר, וכנראה שיש קושי להוכיח את החשדות. ברשותך, אני רואה את הבעיה כאחרת לגמרי, כאן בארצנו שטופת הדבש והחלב אפילו היה מזוז מוכיח ששרון אנס את יהלום במליאה(בזמן הפסקת חשמל), לא היה הדבר מונע מהקהל רב ההדר, לבחור בו שוב לראש ממשלה! רוצה לומר, אצל הגויים שם לא טוב וקופת שרצים באחורי בן אדם, פוסל אותו בעיני הציבור מכל משרה שיש כבוד או הדר או רווח בצידה, ואילו פה בארצנו, בדיוק הפוך!

mmeny

New member
ליהודים מחשבה מקורית

כנראה שהתרגלנו בגלות שכולם דופקים את היהודים,אז שאנחנו רואים מישהו שאומר שהוא ידפוק,אנחנו לא מאמינים

shy-1

New member
איני בטוח לחלוטין,כי לי נראה שדווקא

בגלות, היהודים דופקים את הגויים, ולכן הם מצליחים כל כך. נ.ב. זו הבעיה של ארצנו, שרובה ככולה יהודים, ולכן אחוזי היהודים הנדפקים גבוה מאד

סוהי

New member
החלטת מזוז מזיקה לשרון לאורך הזמן..

אם היה מוגש נגדו כתב אישום,יתכן והוא היה יוצא זכאי ואז היה נחשב סופית לחף מפשע. מכיוון שלא הוגש כתב אישום - הוא ישאר בגדר חשוד עד סוף ימיו......... ותחשבו על זה....

shy-1

New member
יפה כתבת, אך רק לשרון יש את התשובה

האמיתית, האם הוא הרויח או הפסיד מאי ההגשה למשפט.

mmeny

New member
טעות סוהי

שינוי הצהירו שיפרשו במקרה של כתב אישום נגד שרון ולכן שרון וממשלתו ניצלו אם שרון כ"כ רוצה הוא יכול להתעקש על משפט

למעלה