מזוודה לנשיאת השלט

מזוודה לנשיאת השלט

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מחפש מזוודה בשביל השלט שלי, חיפשתי באופיס דיפו והום סנטר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי,וגם רוב המזודות יקרות,הייתי רוצה לדעת מהו טווח המחירים למזוודה מאלומניום שתיהיה גדולה מספיק לשלט בארץ פשוט אבא שלי בגרמניה והוא אומר ששם הדברים האלה הם ממש זולים(כרגע אני מסתפק במזוודה מעץ-כבדה ולא נוחה תודה דביר

iftacha

New member
ACE

50% מהמזודות באות משם. חפש שם מזוודות אלומיניום או דמוי אלומיניום.

abirdh

New member
צודק

הייתי שם שבוע שעבר ובדקתי מזוודה.. יש להם אחת קטנה שיש מקום לשלט ולעוד ציוד קטן (בוסטר מברגים אם רוצים) ויש להם מזוודה שהיא ארוכה פי 2 (יענטו 2 שלטים.. או ציוד..) המזוודה הקטנה אל תתפוס אותי במילה באיזור ה120+-

miniguy

New member
120 שקל לארגז הקטן זה יקר

תחפש ברשתות המקומיות - רוזנפלד במרכז או שזר/בורג המפרץ בצפון ובמחיר של 120 שקל תקנה את המזוודה הגדולה

גיא ח

New member
תחכה למבצעים

בתקופה של מבצעים אפשר למצוא את הקטנה ב 80 ואת הגדולה ב 50

YHS

New member
הקטנה ב 80

עושה 3D?
(קטנה ב 50 וגדולה ב 80, אבל לא זכור לי שירד לרמה כזו).

גיא ח

New member
לא טעיתי

לפני שנה קניתי את הקטנה ב 80 ואת הגדולה בהום סנטר ב 50

YHS

New member
מפתיע.... אבל בהחלט יש מבצעים

הנה ארגז ב 100 שקל. עם מחיצות בפנים וקצת שפצורים.

abirdh

New member
ממתי יש מבצעים על מזוודות?

אני לא אתווכח כי אני לא יודע אבל נשמע לי מוזר שעל מזוודות יש מבצעים.. זה לא ביגוד או משהו עונתי שמתחלף..

bugy22

New member
לפני חודשיים רכשתי את הקטנה מACE

ב 69.90 ש"ח .. לא יודע כמה זה עולה כרגע..

גיא ח

New member
יש מבצעים

אני קונה מזוודות אלומיניום כל פעם שיש מבצע כל פעם אני מוצא להן שימוש

hadita22

New member
בהום סנטר היה במבצע

עד אתמול מזוודה כזו מאלומיניום זה ניקרא מזוודה לטכנאים עם חציצים שמחלקים אותה לתאים אבל אתה מוציא אותם החוצה בהעברת יד כי זה לא תפוס לכלום ולא משנה כלום במזוודה ויש לך חלל ענק ומצופה כל החלק הפנימי בספוג קשיח בדיוק לשני שלטים ואתה לוקח ספוג בעובי 2 ס"מ ומסדר לךמקום לשני שלטים או מה שבא לך מיזוודה קלה נוחה חבל"ז אני קניתי כזו כבר מלפני 3 שנים או יותר .פשוט תחכה לפעם הבאה של המבצע הנ"ל כי זה חוזר כל פעם .. אהה היא עולה לא במבצע 120 או 135 ש"ח ובמבצע זה עולה 100 ש"ח אם אצליח להכניס תמונה אני אראה לך אך זה ניראה. עמוס.

למעלה