מזה???

Marsha Figg

New member
מזה???

הסתכלתי אתמול בדיגיטלי במדריך התוכניות בתקצירים של הפרקים שישודרו היום, הארבעה ברצף. היה שם את הארבעה ששודרו השבוע, כולל צ´ויסס והפרום. אבל זה לא העניין. יום ראשון היה רשום את הפרק הראשון של עונה 5 (5, לא ארבע, לפי הסדר ההגיוני- עכשיו הסתיימה עונה 3), באפי נגד דרקולה. בימים הבאים בשבוע עצמו שודר בשעה שמונה ורבע פלטפוס. בדקתי בפנאי פלוס לבדוק אם זו טעות, ו-לא, יום ראשון באפי, בשאר פלטפוס. אני אולי נשמעת דיי רגועה עכשיו בהודעה, אבל אני בהחלט לא.
מה זההההההה????????????????
אוקיי, יותר ברוגעעעע:
למה ישודר הפרק הראשון של עונה 5 יום ראשון, בלי סדר הגיוני ובלי כל העונה?
למה לא תשודר התוכנית באפי קוטלת הערפדים יותר? יש גם את עונה 4 עכשיו, ואח"כ את עונות 5-6 המתוכננות...
האם מועד השידור שונה, או שהחליטו לדחות את העונות הבאות קצת?
מה לעזזל קורה פה?????
רחלי

The Flash

New member
אז ככה...

ביפ ידועים בזה שם לא הכי עשירים בעולם ועד שיהי להם כסף לקנות את שש ושבע ושירד המחיר בגלל התיישנות הם משדרים פרק בשבוע, כמו בארה"ב כדי להרחיב את העונה

14מתן

New member
אבל זה די מסתדר...

כי אחרי שיהיה את העונה החמישית בביפ אז יהיה את העונה השישית ב
6 מקסימום לא נראה את באפי וספייק עושים כל מיני דברים אהם אהם...

B a n j o

New member
אבל ../images/Emo58.gif קטנצ´יק

יש מספיק אני ממש מתבאס כשאני חושב שהם יצנזרו בלי הבחנה שם זו תהיה הסידרה היחידה שכל פרק שלה יהיה יותר קצר מהפרומו שלה

../images/Emo6.gif עצוב.. ../images/Emo58.gif סוף 6

אין הרבה מה לצנזר? תחשוב שנייה מנקודת המבט של סטאר וורלד. יש המון.. תחילת 6, טאבולה ראסה, המיוזיקל, Entrophy, חצי מ-seeing red.. וזה רק ווילו וטארה. שלא לדבר על זה שהקטעים האלה מאוד חשובים לעלילה של 6 בכלל ולסוף 6. ווילו רעה? למה? מה טארה בשבילה? לא יודעים, לא ראינו.. אני במקום צופי סטאר הייתי מתעלמת לגמרי מהערוץ הזה.. הוא יהרוס לכם את העונה לגמרי. לא משנה כמה ביפ, כשהוא ישדר את השישית יוכל לתקן, הצפייה הראשונה משאירה רושם הרבה יותר חזק. ואל.

buffstar

New member
../images/Emo58.gif סוף 6

לא ישאר כלום מseeing red רק באפי מחסלת את וורן והחנונים והסוף אולי. בגלל לא יראו את ווילו וטארה בפרק כי כל מה שהן עושות שם *לא הולם*

Marsha Figg

New member
ארמ... זה לא מה ששאלתי...

אני לא מבינה מה פתאום הם משדרים את העונה ה-5, כשבסיבוב הזה הם עוד לא שידרו את עונה 4?? נכון לעכשיו, בזכות השידור בביפ, ראיתי את עונות 1, 2, 3, ו-5. קיוויתי שעכשיו, כשאני אראה את 5 שוב, עם הרקע של העונות הקודמות, אני אבין את הכל. איך ווילו וטארה נהיו ביחד, איך ספייק קיבל את הצ´יפ במוח, איך באפי וריילי נהיו ביחד... אני יודעת הרבה מזה מדברים שסיפרו לי, כמובן, אבל בכל זאת זה מאוד מבאס, קפיצה כזאת. למישהו שלא מכיר את הסדרה זה בכלל יראה מוזר: בפרק אחד ווילו ואוז הכי קרובים שיש, ובפרק הבא היא בכלל עם איזו בחורה אחד. רגע אחד אין כ"כ הרבה בין זאנדר לאניה, רק פוטנציאל, ופתאום הם זוג. ומי שלא מכיר את הסדרה לא יבין מי זה ריילי לעזזל ומאיפה הוא צץ פתאום. החלטה מאוד לא טובה של ערוץ ביפ.
רחלי

וולי

New member
ניצלו"ש...

טוב אז ככה, אני מנסה כבר כמה זמן להוריד את HUSH אבל יש רק של AVI ולא של MPG, וכאשר אני מורידה בAVI אז יש רק את הקול ולא את התמונה! למה? דרך אגב אני לא ממליצה לשמוע את HUSH בלי לראות אותו, זה משומה מיותר...

B a n j o

New member
לא נראה לי

שאנחנו יכולים להסביר את זה כאן לא נראה לי חוקי במיוחד

וולי

New member
אבל אני לא שואלת על איך להוריד

בצורה לא חוקית פרקים, רק עזרה טכנית שתעזור לי לראות קובץ AVI...

B a n j o

New member
טוב

בכל מיקרה, אני לא יכול לעזור אולי עם היתה תמונה ולא סאונד

M16B

New member
סאונד ולא תמונה../images/Emo101.gif

אז ככה: את צריכה דיווקס בגרסה יותר מחודשת הכי מחודשת. ואז תתקיני אותו ותראי את הפרק במדיה פלייר. (הדיווקס עושה משהוא לא ברור למדיה פלייר) אם גם אז זה לא עובד אז מדיה פלייר בגרסה יותר חדשה. ועם עדיין לא עובד אז...... אין לי מושג. מקווה שעזרתי.

למעלה