מזה Dango ???

  • פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

CBM

New member
מזה Dango ???

זה מאכל בתוכנית, שהבוחנת ממבחן הצ'ונין 2 אוהבת לאכול... מזה בידיוק האוכל הזה? זה טעים? מישהו מכיר? מאיפה משיגים? חחח
 

Riku FanBoy

New member
דאנגו זה...

לפני שאני מתחיל, לבוחנת קוראים אנקו. דאנדו זה סוג של קינוח. הוא מוכן מבצק שמופצץ בסוכר ולרוב מכוסה ברוטב מתוק ככה שרופאי השיניים אוהבים שאנשים אוכלים את זה יותר מדי כי אז הם מרוויחים מלא כסף XD מקווה שעזרתי. כן זה טעים, ולא, אני לא יודע מאיפה להשיג את זה. אני טעמתי כי הביאו לי מחו"ל ^^"
 

Riku FanBoy

New member
ממש מצטער על כל ההודעות אבל ממש..

לא רוצה לתת מידע שגוי לבן אדם שרוצה לדעת. בבקשה: Dango is a traditional Japanese confectionery whose primary ingredient is mochi.The dango shown here are served on bamboo skewers, coated with anko, a sweet bean paste(right), and with a brown sauce made from sugar and soy sauce(left). מוצ'י זה סוג של עוגת אורז. הסבר מתייחס לתמונה מההודעה למעלה.
 

A K I R A

New member
זה נראה כמו כדורי גלידה משופדים

עם סירופ שוקולד עליהם. *___*
 

קמגארו

New member
טעים !!!! ../images/Emo99.gif

ועם נוסיף עליהם פיצפוצי נארוטו אז ביכלל....... (יש בכול הטעמים פיצפוצי נגי מומלץ !)
 

Reyoga

New member
נצל"ש: מרתון 13 פרקים

סיימתי לראות את 13 הפרקים (139-152) האחרונים כי חזרתי שבוע שעבר מחו"ל ואגרתי לי כמה פרקים למרתון. זהירות
ים קיצר בהתחלה זה היה סבבה כי בדיוק בפרק 139-140 נגמר הפילר עם הג'ינג'ית,אבל אז היה עוד פילר, ועוד פרק לא קשור ועוד... אההההההה! אבל אהבתי את הפרקים עם הינטה, כי זה הינטה. ואת פרק 152-לא. איזה 5 דקות של הפרק בהתחלה זה נראה כמו סידרה אחרת עד שרואים את הפנים של נרוטו, וכל הפרק לא קשור בכלל, וחושבים שנהיה משהוא בין נרוטו להינטה בפרקים הקודמים אבל אז רואים את הלבבות המזדיינות האלה כשהוא מסתכל על סקורה. קיבינימט!! ואין אורוצ'ימרו, ואין איטצ'י, ונרוטו לא לומד שום דבר חדש!! אני ירביץ למשהוא! תחזיקו אותי!!! טוב! אני הולך להשלים את החומר בבליץ'... נ.ב: כן. קניתי מוצרי אנימה בארה"ב. למעשה, יש חנות כזאתי, לא בדיוק חנות, אלא מחסן שלם של מוצרי אנימה!- http://www.animecastle.com ואני הייתי שם!!
 

CBM

New member
אין בכלל בארץ???

אין בשום מקום בארץ מקום שמכין אותם??? או מתכון לפחות??
 

A K I R A

New member
באמת?? איזה מגניב!

יוצא טעים? איך אתה יודע להכין? ספר ספר?
 

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאממ יוצא טעים כן ^^ ופשוט

לקחתי מתכון והכנתי P=
 

קמגארו

New member
../images/Emo98.gif יש לי רעיון טוב.......!

אני אגנוב אותך אקשור אותך ואצליף בך (שוט עם עור ) ואז אתה תבשל לי אותם ...!!!! ועם תהיה שפחה טובה אקנה לך סינור יפה שלא יגידו שאני לא סאמה נחמד.... או......עם הרעיון הזה לא כל כך מוצא חן בענייך (למרות שאני לא מבינה למה !) אז אולי נעשה מפגש ותבשל כאלה ותלמד גם אותי איך להכין מה אתה אומר ? בבקשה ?.....סאנסאי ?
 

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהמממ למה את לא במסן?! >,<

להכין לך אדומים או רגילים?
 

קמגארו

New member
מה יש בהרבה צבעים ?!

אפשר בבקשה אחד כזה צבעוני ?
או אחד באולטרה סגול ? יש אולי אחד בצבע עכביש שכשאוכלים אותו פתאום יש תופעות לווי משונות (טיפוס על קירות וכאלה ...) אז אני רוצה אחד כזה ! בבקשה ! (היי בתמורה גם אני אבשל לך משהוא מה תזמין ?) (אני עושה קייטרינג כווווווולם מוזמנים.....התשלום סמילי ! )
 
למעלה