מזה תחנת עגינה?

jako1234

New member
מזה תחנת עגינה?

כולם מדברים על זה כולם מתיעצים על זה אבל מזה??

טל שו

New member
זה לספינה שרוצה לעגון ליד

חוות מחשבים
וברצינות: תחנת עגינה היא אביזר (מעין פס עם שקעים/תקעים) שממוקם באופן קבוע (במשרד או בבית) היא מחוברת באופן קבוע למסך חיצוני, ספק כח, כבל רשת מדפסת ועוד כמו כן היא מותאמת בדיוק למחשב הנייד שלך כך שנוח לך להגיע למשרד לתקוע את המחשב לתחנה ולעבוד כמובן שלכל דגם נייד יש תחנת עגינה שמותאמת עבורו.

jako1234

New member
רגע רגע..

אז אני יכול לקנות מחשב נייד ותחנת עגינה לתחנת עגינה אני מחבר יש את המדפסת שלי (USB) את המסך הגדול שלי את העכבר והמקלדת..עד כאן הבנתי נכון? לגבי הספק כח למה הכוונה? התחנת עגינה לא מחוברת ישירות לחשמל ואז גם מטעינה את הסוללה של המחשב בזמן החיבור? כמו שאתה רואה אני מאוד חדש בעניין הניידים אני בשלבי סקר על רכישת המחשב הנייד ותחנת העגינה זה דבר חדש בשבילי

SecondOpinion

New member
הבנת מצוין

תחנת עגינה היא בד"כ התקן סטטי. ולכן יש לה חיבור לחשמל או ספק כוח משלה. ספק הכוח של המחשב לא יוצא מהתיק, בדיוק כמו שהעכבר הקטן והסקסי לא יוצא ממנו בבית, או איפה שהמחשב עוגן בשיגרה.

SecondOpinion

New member
שמתי לב ששאלת על R50

אז קח לתשומת ליבך שהמחשב הנ"ל אינו תומך בתחנות עגינה, או port replicator (באופן אישי, עוד לא מבין את ההבדלים ביניהם). אז אתה מדבר על R52 לפחות... או מחשב אחר לגמרי. דרך אגב... אין מה לסמוך על ספקים בעניין הזה. בזמנו השתעשעתי רבות ע"י שיחות עם ספקים , התעניינות במחשב R50 והם אומרים לי ש"כן, הוא תומך בהכל, כולל תחנות עגינה. מה זה?" תתחדש

למעלה