מזה קומונר?!

מזה קומונר?!

ושבוע החפיפה??? על מה אתם מדברים
?

פורה

New member
קומונר הוא

בעצם מדריך שמנהל את כל הקן (העירוני) בד"כ הם שניים או יותר.. בקן קיבוצי יש מק"ק-מרכז קן קיבוצי.. אבל..... קן כרמיאל שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולמי שלא יודע- קן זה ראשי תיבות של: "קהילת נוער"

אההההה... לא!!!

קן זה לא ראשי תיבות של קהילת נוער.. המושג קן הומצא כמה וכמה שנים לפני המושג קהילת נוער... P=.. קן באמת בא מהקטע של קן של ציפור.. מקום חם ואוהב ואתה אוהב לחזור אליו ומרגיש בו מוגן ואהוב..

TheBlackFairy

New member
לא נכון../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

קן זה אכן ראשי תיבות של קהילת נוער
.

TheBlackFairy

New member
אז בואו נעשה עסק../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

זה גם זה וגם זה, סבבה
.

jast

New member
את טועה.

קראו לזה קן עוד לפני שבכלל עלו לארץ.. אז בטח זה לא ראשי תיבות של "קהילת נוער"... גם אני חשבתי ככה כי זה מה שהקומונר שלנו(לשעבר:[) האידיוט אמר לי... אבל זה לא! המציאו את זה אחר כך כי זה הסתדר להם ככה.. אנאערף.. בקיצור זה לא וזהו. וקן כרמיאל לא שולטים ולא בטיח. תפסיקו לדבר שטויות... ולזאת מלמעלה שכתבה את השאלה, בואי אני אסביר לך את זה במילים פשוטות... נכנסת לפורום "השומר-הצעיר". עד כאן הכל ברור? כן. יופי. עכשיו, "השומר הצעיר" זאת ת-נ-ו-ע-ת נ-ו-ע-ר.. בתנועות נוער יש דבר שנקרא מ-ד-ר-י-כ-י-ם... קצת מוזר אני יודעת אבל לא נורא... עכשיו, יש דבר שנקרא ק-ן.. הקן זה המקום שאנחנו נמצאים בו(יותר מדי..).. למי שמרכז את הדבר הזה שקוראים לו ק-ן, קוראים קומונר... ושבוע חפיפה זה השבוע שבו מתחלפים קומונרים. זהו. טוב בקיצור, אין לי כח לזה... אבל זה לא כזה מוזר.... נו די. רינה ואמבה אתן צודקות. וקן שיכון אימפריה.

אאוץ'..

אפילו אני קצת נפגעתי מהתגובה הזאת בשבילה. אני חושבת שהרבה מאוד אנשים לא יודעים מה זה שבוע חפיפה, קומונר, ושומו שמיים אפילו קן. היא בסך הכל שאלה מה זה, ואת בתור אחת שכן יודעת יכולת לענות לה בצורה שלא תגרום לה להרגיש מטומטמת וגם תוכל לתת לה תשובה לשאלות שלה.

jast

New member
לא יודעת... אולי..

כי אם היא מהשומר הצעיר זה באמת עצוב שהיא לא יודעת מה זה... ואם היא לא מה היא מצפה כשהיא נכנסת לפורום של השומר הצעיר??

כדי לדעת יותר..

בדיוק כמו שאני נכנסתי לפורום של הנוער העובד כדי להבין איך פועלת השיטה שלהם... חוץ מזה, אני ממש שמחה שיש פה הרבה אנשים משיכון. אם רק הייתי נשארת לגור שם...

jast

New member
אה הה..

טוב.. ותסבירי לי משהו... למה לעזזל את רוצה לגור בשיכון?(איכ..) ומה הקשר שלך לכאן?

אכ...השיכון:]

זה לא המקום(השכונה) טוב..זה הקן...כ"כ מיוחד,קטנטן וחם,ביתי במבנה שלו! אולי זה האנשים שעושים את הקן טוב..והשיכון..אכ:]זה יבנה בקטן...

jast

New member
טחחחחחחחחחחחחח

"יבנה בקטן" עלק.. אפשר להגיד שאמנם קן יבנה הרבה יותר גדול במבנה שלו משיכון.. אבל בשיכון יש פי 10 אנשים... אין.. קן שיכון זה אימפריה.

חח התכוונתי לאיך שהשכונה נראת..

ואין אין אין אין אין אין עלינו! אנחנו זה מספר 1! (פיכ אני נשמעת כמו אחת מ"שומריה")

למעלה