מזה פיסטינג

prodigy45

New member
אם אני לא טועה...

זה כאשר הבחור מכניס את היד כאשר היא מכופלת כמו אגרוף לתוך הנרתיק של הבחורה... (נשמע כואב ולא כייפי במיוחד)

לפי התשובות אף אחד לא ניסה ../images/Emo13.gif

לגרות את נקודת הג'י של בת הזוג עם אצבע אחת ניסית? עם שתיים יותר נוח. שלוש זה כבר העובי של זין מכובד. יש כאלו שרוצות ארבע אצבעות וכאלו שאחרי תרגול יכולות לקבל את כל החמש. פופולארי אצל לסביות כי לבת הזוג יש ידיים בד"כ יותר קטנות מלגבר ממוצע, אבל יש כאלו שעם הזמן והתרגול יגיעו להנות מכף יד שלמה. וכמובן יש נשים וגברים שעם השנים מתחו ותרגלו את פי הטבעת לקבל יותר מאצבע או שתיים.... וישנו צילום יפהפה של מייפלת'רפ לעדות. אבל אני לא מאמין שמדובר דווקא בקפיצת אגרוף. גם חמש אצבעות אסופות לצורת חרוט והיד נכנסת בקושי שניים-שלושה פרקי אצבעות יחשב לפיסטינג שאין להתבייש בו :)

בנורמלי

דוחפים אצבע או שניים. אבל יש כאלה שמפיקים מזה לא מעט הנאה.. תתפלאו ! לי זה ממש אבל ממש לא עושה את זה לראות את זה בסרטים או חוברות..

חופ שיה

New member
ולסיכום ../images/Emo3.gif

פיסינג = הכנסת כל חמשת האצבעות לנרתיק או לתחת כלשרוב השלב הסופי של החדירה הוא: יצירת אגרוף והחדרה איטית לחור המבוקש, יש שאוהבים להרגיש את כל חצי היד +האגרוף מתחככים בדפנות החלחולת או דפנות הנרתיק. מעולם לא ניסיתי , אך ראיתי במו עיני פיסטינג נרתיק והיא לא הפסיקה לגמור כי כמו שחוצן אמר - החיכוך עם נקודת ה-G ושאר הנקודות שיש לנו בנרתיק הוא הרבה יותר עוצמתי ומדויק ומכאן האפשרות למולטי/שרשרת אורגזמות מדהימות (לטענתן). :)

למעלה