מזה פה?

nutty boy

New member
נו, מה מותר לי.

כשאני הייתי בן 11 בתפוז, התנהגו אליי ככה.

../images/Emo121.gifאני מבין

שמעת פעם על: מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך? כלל ברזל לכך שהעולם ייראה טוב יותר. וחס רלמי שאומר נכון נכון כי לכולנו יש עוד מה לשפר בתחום.

nutty boy

New member
בלאט.

העולם הזה מסריח. מניו יורק ועד רפיח. בלאט בלאט בלאט בלאט בלאט בלאט בלאט. בלאט. העולם מושתת על המשפט ההופכי-עין תחת עין, שן תחת שן אנד יו נו ת'רסט. אני לא מבין מה יהיה הוגן שעליי עשו את זה, ואני לא אספיק לעשות את זה למישהו אחר בלאט.

../images/Emo121.gifזה לא עניין של הוגן או לא.

פשוט קצת הגיןו, היו מנייאקים אלי? אני אהיה מניאק אל אחרים. זה לא מה שפותר בעיות. יש וויכוח? מתווכחים שעות, הדבר היחיד שיפתור אותו זה שתוריד הילוך, תגיד: רגע רגע, טוב עזוב אותך אחי, נחליף נושא, סתם יוצר וויכוחים והום. כדי שהעולם ייראה טוב יותר צריך לדעת מתי להפסיק, ולא רק: עשו לי אני אעשה... כי זה לא מה שיעשה אותו למקום טוב יותר. ככה שמה שיוצא לנו כרגע: כולם הורסים את העולם ובוכים שהעולם דפוק. למה ציפיתם?:]

nutty boy

New member
זה לא ממש עניין של להיות מניאק.

כי כשאני הייתי בגיל הזה, לא הייתי כותב כאלה דברים, ולא הייתי נכנס לפורומים עם המילה סקס כדי לחפש שם משהו... כתבתי את זה, כי לדעתי זה שטותי וילדותי לעשות כאלה דברים. כלומר, כשאני הייתי ילד קטן והייתי אומר סקס, וזה היה מילה גסה, אז אולי זה היה משהו. אבל תאכלס, את צודק
.

חחח גלעד ../images/Emo6.gif

"יש וויכוח? מתווכחים שעות, הדבר היחיד שיפתור אותו זה שתוריד הילוך, תגיד: רגע רגע, טוב עזוב אותך אחי, נחליף נושא, סתם יוצר וויכוחים והום" כפרה עליך אם תקשיב למשפט של עצמך לא תריב עם אדם יותר

looooly

New member
שמעתי שיש אחלה שירות בתל ברוך

ואם אתה רוצה בזול לך לתחנה המרכזית ..... בשני המקומות הקונדום עליהן ... תהנה..!

למעלה