מזה לעזאזל?!?!

ismeir

New member
מזה לעזאזל?!?!../images/Emo4.gif

עכשיו כיתה יא' ומסיימים ללמוד בשעה 4 וחצי?!!? איך אני אמור להגיע הביתה בשעה כזאת????????????!!!!!???? מזה שכחו שאנחנו אקסטרנים??!

maxlvo

New member
מוזר

מוזר לראות אותך מופתע לחזור ב4 וחצי.. (ומה תעשה כשתחזור ב5 וחצי?). מה שעוד יותר מוזר, זה שבכיתה י"א עדיין יש לך כוח לקטר (בד"כ בשלב הזה בטכני כבר משלימים עם הכל, ולא מתלוננים על השעה המאוחרת).

ismeir

New member
אני גר ליד עפולה,

ובכיתות י' ו-ט' לא סיימתי בשעות כאלה עד שהתרגלתי להגיע לבית כול יום בערך בשש וחצי עכשיו זה 7 וחצי... אפילו זמן לשעורים אין!!

elik121

New member
Jחחחח

כל שלוחה של הטכני היא ממש שכפול של אחיותיה... תסבול אחי...אתה עוד תסיים ב6-7 כל יום עם העונשים

ismeir

New member
מה הקשר......?

אם אני אתנהג טוב ישחררו אותי מהשעורים עד 4 וחצי?
וזה לא כולל מסדר...

elik121

New member
אתה כבר שם...

אז תוציא את המקסימום תלמד טוב ואל תתבכיין

ismeir

New member
בקשר ללימודים אין מה לדאוג....

אבל כשהלימודים מסתיימים ב-4 וחצי ואז עד שיש מסדר אני מגיע מאוד מאוחר הביתה ושנים קודמות לא הגעתי כול כך מאוחר, אפילו בלימודים אני אדרדר אין לי זמן אפילו לחזור על החומר........

Melvina

New member
מה אתה בכלל מתבכיין?

אני ב-י"א סיימתי כל יום בארבע וחצי,

Melvina

New member
כן!!!

כי למזלי הכלכך טוב שנה שעברה האוטובוס היחיד שמגיע לבית שלי היה מגיע פעם בשעה וחצי!

ismeir

New member
פעם בשעה וחצי ? זהו?

לי יש אוטובוס ב 6 וחצי בבוקר 10 וחצי 12 וחצי 4 וחצי 6 וחצי בצהריים זהו! אם אני מאחר את 6 וחצי אין לי יותר אוטובוסים!ככה שזה יוצא שאני צריך לצאת מהטכני לפחות בשעה 5 כדי להספיק לאוטובוס האחרון שלי! וזה רק אם יש 58 או שביל החמורים... ככה שאני בבעיה בגלל זה אני "מתבכיין" על השעות האלה כי לא משנה מה אם אני מגיע עשר דקות אחרי 4 וחצי שזה דיי נדיר אני מחכה ל 6 וחצי ובכול זאת מגיע בשבע לבית ( + חצי שעה נסיעה)

Melvina

New member
מוזר מאוד

החל משתיים או שלוש, כל חצי שעה יש אוטובוס לעפולה.

Melvina

New member
בכל מקרה,

אף אחד לא הכריח אותך כמו שאף אחד לא הכריח אותי לשבת עד 5 וחצי פעמיים בשבוע בגלל שאני ועשה פיזיקה 5 יחידות, יכולתי להשתחרר ב-1. גם אף אחד לא הכריח אותי להיות אקסטרנית או בכלל להרשם לבית הספר הזה, חכה חכה אם אתה חכם אז תראה איזה קריעת תחת של מערכת שעות תהיה לך ב-י"ב (במידה ואתה קצת פחות חכם אז אין לך מה לדאוג, הרוב מסיימים ב-1).

ismeir

New member
.............

כי יש לי עוד אוטובוסים לנסוע אחרי שאני מגיע לעפולה. ולמה את מתכוונת ל"במידה ואתה קצת פחות חכם אז אין לך מה לדאוג, הרוב מסיימים ב-1"?

Melvina

New member
אני אתקן את עצמי

במידה ולא רק אתה קצת פחות חכם אלא בעיקר עצלן אז חיים טובים יהיה לך, הם מסיימים ב-1. מי שלומד 5 יחידות פיזיקה ו-4\5 מתמטיקה מסיימים מאוחר.

למעלה