מזה חרטא זה???

fireout

New member
מזה חרטא זה???

כולם שם מתים!!! ומזה פיטון נהיתה לסבית?!!? וווווו אלה התחתנו?!??!?! :\ I CANT WAIT FOR THE 2 SESSION :)

fireout

New member
הן קמות באותה מיטה בבוקר

והפתק הזה על הדלת!! זה ברור :) אז רגע קופצים ישר לעונה 2?

מה פתאום!

הן עברו לגור ביחד או משהו כזה.. הן לא לסביות!@# זה יהרוס תסדרה לגמרי.. לא? דיי טיפשי האמת..

dalida1988

New member
../images/Emo163.gifפרק אחרון לעונה הראשונה

חחחחחחח מישהו פה התחרפן?!?!
איזה פרק אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
יואו אני בהלם מזה שהם התחתנו איך אני שמחהההההההההה
ויש מצב הם לסביות??חחח סתם לא
חשבתי היא תדפוק לה סכין בגב...אבל היא יצאה סבבה ברוק יפה לה
טוב איזה פרק עצוב ושמח ביחד
רק מה שלא אהבתי את הקטע של ההתחלה והסוף עם העורבים ...
וסוף סוף יודעים למה קוראים לזה : onetree hill זהו היה סבבה

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

כי קרן ולוקאס מדברים... והיא אומרת לו(אני לא בדיוק מצטטת כן אל תתפסו אותי מילה במילה) שתמיד תדע שגם אם תלך למקום אחר התשובות לשאלות בלב שלך והבית של זה tree hill ויש רק one tree hill משהו כזהה אני לא יכולה בדיוק להסביר בעברית זה מסתבך....... מקווה שעזרתי

TheCharm

New member
אכן. הנה הציטוט.

Karen: Come here, I want to talk to you a minute. I know you're searching for things, Lucas. And I hope with all my heart that you find the answers to your questions. But the answers that you're looking for are closer than you think. They're in your heart. And in the hearts of those who love you. And that is right here. At home. In your life you're going to go to some great places, and you're going to do some wonderful things. But no matter where you go, or who you become, this place will always be with you. There is only one Tree Hill.And it's your home. I love you, my boy.

T nager

New member
אני כבר יודע מה קורה, אבל אכתוב מה

הרגשתי בזמן ההוא שזה רק שודר בארה"ב. הרגשתי שמחה, סוף סוף נפתרנו מהמות הכי מעצבנת בסדרה חשבתי שהוא מת סופסוף. אבל גם חשבתי שזה יהיה צפוי מדי אם הוא ימות אז כבר לא ידעתי מה להחליט. בסופו של דבר אתם תראו אם הוא מת או לא מת בשבוע הבא.

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

לא ראיתי עונה שנייה אבל בטוח לאא כי הוא אחד מהדמויות שריבים רבים קורים בגללו..

ayala65

New member
דן לא נראה לי מת בכלל...

או שהוא מת? לא ראיתי ת'עונה השנייה..אני לא אמורת ספויילרים אבל נראה לי הוא לא מתתת

למעלה