המצב הקיים מחייב תגובה
לא יכול להיות שיורים על בירת ישראל ללא תגובה. לא יכול להיות שאזרחים נעשו טרף לטרוריסטים ברחוב ובאוטובוסים. לא יכול להיות שבימים אלה של טירוף יבוא פואד הדגנרט וידבר על כמה מסכנים הפלשתינאים ובוא ניתן להם לחזור ולעבוד בארץ. לא יכול להיות שביילין ופרס ינהלו מדינה על דעת עצמם בלי קשר לכך שהשמאל הודח בצורה מחפירה בבחירות האחרונות. לא יכול להיות ששרון לא יעמידם במקומם, גם אם הדבר יוביל לפירוק ממשלת האחדות המטורפת הזאת. לא יכול להיות שישובי הבקעה הנמצאים בתהליך נטישה לא יקבלו חיזוק וסיוע כלכליים. לא יכול להיות שמטוסי וטנקי ישראל יעמדו במערכה למול אבנים ועצים! אני יודע שמיד יקומו ויגידו לי: "אתה שוב רוצה לחזור לעזה ולשכם?" אבל התשובה לכך היא כי מי שבמערכה הראשונה סיפק נשק לאוייביו צריך במערכה השלישית להיכנס כדי לקחת את הנשק הזה בחזרה. ולא יעזרו הטיוחים. לא נברח מזה בשלב זה או אחר. מנהיגי ישראל אימפוטנטים ואינם מסוגלים לקום ולעשות מעשה. החרדה מפני מה יגידו הגויים משתקת אותם. במקום לתכנן בליצקריג מול הרשות הפלשתינאית ולקבוע עובדות בשטח, אנו מתגמדים במקום רבצנו עד הפיצוץ (הבלתי נמנע) הבא. אני מציע לך לקרוא את הסיפורים "המבול", לאחריו "נבואה" ולאחריו "2010" כדי להבין את דרכה של ישראל לגהינום. זו הדרך בה אנו הולכים ולצערי הגדול (הייתי מעדיף שיצחקו עלי ויבוזו לי) חלקים גדולים מאוד מהסיפורים הללו מתגשמים בעצם ימים אלה. כמעט על פי סדר הדברים המדוייק. דרך אגב, נכונות לישראל 2 מלחמות בטווח הקצר הנראה לעין. בראשונה ננצח ובשניה קרוב לודאי נפסיד. לאתר הבית ולסיפורים: www.thatsallfolks.t2u.com בברכה, Thats all folks