מזה ה"זה" הזה?

מזה ה"זה" הזה?

בשיחה שהיתה לי עם בחור אחד, דיברנו על ה"זה" הזה שכולם מחפשים. כשניסיתי להבין מזה ה"זה" הזה...הוא אמר שהוא מחפש לו את ה"בום" הזה שהוא זוכר מגיל הנעורים... והוא לא יוותר , לפחות בינתיים ( ממרומי אמצע שנות ה-30 לחייו), עד שהוא ימצא את ה"בום" הזה... ה"בום" האחרון שחוויתי בחיי, היה לפני שנתיים פלוס והביא איתו "טראח" מאוד גדול. ואני מנסה להבין, האם שווה להמשיך לחפש את ה"זה" הזה...שיחולל את הפרפרים המקסימים האלה בבטן? או שהגיע הזמן לרדת מעץ הפנטזיות ולחפש את החבר הטוב שהוא גם מאהב..ושהפרפרים יהיו משהו שניצור יחד? ובכללל מישו יודע להסביר מזה ה"זה" הזה שאנחנו מחפשים???

ד נ י ת3

New member
ידיד שלי

כתב סיפור על "זה" שנכנס לפרויקט המקלדת. (הניק שלו: יאיר33 אם את חייבת לדעת...). כשלי אומרים "זה" עוברות לי אסוציאציות רעות בראש - זה מזכיר לי את הספר של סטיבן קינג "IT". ספר מזעזע. מאז שקראתי אותו אני שונאת ליצנים ומפחדת מביוב.

מוזה28

New member
הזה הזה...

אני חושבת שהאדם שיפצח את הנוסחה ממנה מרכיבים ויוצרים את הזה יהיה מיליונר גדול... מכירים את זה שהכל נפלא, יפה ומקסים אבל...זה לא "זה"? אילו רק הייתי יודעת...נישבעת לכם, הייתי מחלקת לכולכם את הרצפט להכנתו ועד אז...נסתפק בליצור הזדמנויות שמאפשרות את קיומו והיווצרותו בחיינו.. אחלה יום שיהיה מוזה

הזה הזה

קראתי פעם טור שיאיר לפיד כתב לבן שלו לפני כמה חודשים.. כל מיני עצות לחיים ממרומי גילו וניסיונו בין היתר הוא אמר לו "אל תלך עם מי שלא תחסיר פעימה מלבך...." כזה אני רוצה :) כן, אני לא רוצה להתפשר אני מוכנה להתפשר על המון דברים לקבל בו דברים שפחות נוחים לי לפתוח את הראש לעוד סגנונות ללכת עם הבן אדם שהכי פחות חשבתי שכזה יהיה לי יום אחד אבל אני לא מוכנה לוותר על הרגש ולא מוכנה להיות עם מי שלא מרגיש ככה כלפיי לא רוצה פשרות אנחנו לא בבית משפט, ואנחנו לא אסירים של החיים אז אני רוצה להנות מזה..ולא חשוב כמה זמן אני אחכה לזה..

אבל...

האם יכול להיות שאנחנו ממרומי פחדנו לאבד עצמנו לזוגיות גורמים ל"זה" הזה להידחק לפינה ולהעלימו? האם קיים הסיכויי שאנחנו לא נותנים ל"זה" להיכנס לחיינו? ואם כן, הרי אנחנו קורטים את הפנטזיה שלנו במו ידינו, לא?

לא יודעת

זה אחד הדברים שאנשים מדברים עליהם ואני לא כל כך יכולה להזדהות כי אף פעם לא היה לי פחד לאבד את עצמי לזוגיות להיפך אני אשמח שלמישהו כבר יהיה אומץ להתאבד איתי ביחד :) היו דברים בעבר שמנעו ממני זוגיות דברים שקשורים בדברים אחרים אבל אף פעם זה לא היה הפחד מהזוגיות או מלהפגע או מלאבד את עצמי...

מוזה28

New member
מזדהה...

לא בטוחה אם זה לטובתי או בעוכרי אבל אני חסרה את הפחד הזה לחלוטין.. רגשות מעוררים אצלי המון תחושות אבל לא פחד..

פחד

בסך הכל זו מגננה בריאה... אין רע בלפחד קצת..כי בזכות זה אנחנו מגינים על עצמנו.. אבל כשהפחד משתלט ומשפיע על ההתנהגות מעבר למה שצריך, זה הרבה יותר גרוע מלא לפחד... אז בגדול אני מניחה שזה לטובתך...

יובל 33

New member
הזה הזה זה:

זה בעצם לא רק דבר אחד , זה שילוב של כמה דברים וקטונטי מלכתוב את כולם . יש בו היבט אוביקטיבי ובעיקר סוביקטיבי תלוי אותו אדם שמגדיר לעצמו מה זה "זה". אבל המשותף לכולנו - זה היכולת לחייך שחושבים על הבן זוג, הרצון לשתף כמעט בהכל רק אותו , הרצון להזדיין איתו ולעשות אהבה , הרצון לדעת שאת קמה בבוקר לראות את זיו פניו וללכת לישון אותו, הידיעה שאת איתו יכולה להיות הכי קורב למי שאנחנו באמת. על כל אלה אסור לוותר . כל שאר הדברים הם מינוריים ובהחלט נרכשים. המון אהבה לכולנו . אני

למעלה