מזה היה צריך להיות?!?!?!

מזה היה צריך להיות?!?!?!

ראיתם את ההופעה? מזה צריך להיות? הם חתכו המוןןן המוןןן קטעים שהוא מדבר, את She's the one ואם אני לא טועה את Kids!!!! ומזה הפרסומת באמצע?? טוב, בכל מקרה כיף לראות את ההופעה שוב לפחות את חלקה.פשוטט.. מעולה הרובי הזה, כל כך חמוד ומצחיק.. כל פעם אני מתאהבת מחדש..

Dana Mi

New member
ראיתי והתאכזבתי..

הורידו כל כך הרבה קטעים טובים.. למשל הפעם הראשונה שהוא צחק על הצ'יקן אנד צ'יפס, אותי זה נורא הצחיק אז (לא יודעת למה) ודי התבאסתי שלא היה את זה עכשיו.. רציתי גם לראות את הקטע עם hello sir והם הורידו אותו ולדעתי זה היה אחד הקטעים החזקים במופע ופשוט חבל! היה טוב גם הפעם, אבל שמחתי שהקלטתי את השידור החי..

שכחתי לשאול..

מתי רובי ממשיך את הסיבוב הופעות ובאיזה תאריך ההופעה האחרונה? אלה שהיו בבודפשט.. למה לקחתם תמונה של ג'סיקה סימפסון בתור מבוקשת? בגלל הביצוע של אנג'לס או משהו כזה? (סתם זרקתי ניחוש..) תודה =]

a Warming Sign

New member
באמת מעצבן!../images/Emo4.gif

כן,את כל מה שאמרת הורידו.. וגם,לא יודעת אם שמתי לב לזה בפעם הקודמת,אבל כ-ל let me entertain you היה בסאונד נוראי! בגלל השידור..זה היה מעצבן
הוא באמת חמוד
אני גם מודיעה על התאהבותי המחודשת!

אוף, עכשיו אני מבואסת,

כי לא ראיתי את ההופעה לייב... אעע למה רובי מתחיל עם כל אחת?! זה בלתי נסבל.
אני צריכה להיות רזה ויפהפייה לפני שאני הולכת להופעה שלו, אחרת הוא לא יסתכל עלי. הסקס משין הזה.

a Warming Sign

New member
זאת השריטה שלו..מה לעשות..../images/Emo4.gif

אני דובקת בתיאוריה שהוא צריך להכיר אישה שתעמיד אותו במקום ותלמד אותו שיש בנשים יותר מהדבר היחיד שהוא חושב עליו. ואם אפשר גם איזה סטירה מצלצלת בדרך אז יופי

oshriti123

New member
כן חתכו מלא קטעים טובים../images/Emo4.gif

כשראיתי שג'וני מדבר על צ'יקן&ציפס זכרתי שזאת הייתה הפעם השנייה שהם דיברנו על זה אז חשבתי שפשוט פספסתי איך שהוא את הפעם הראשונה... אבל באמת יותר הגיוני שהם חתכו, איזה מעצבנים... גם חתכו את הקטע שהוא צוחק על זה שהוא נפל:[[ אבל בכל זאת היה כיף לראות [בפולווליום] את מה שלא חתכוP: הוא מדהים!

למעלה