מזה גלאם מטאל????????

electricGirl

New member
גלאם מטאל זה מטאל

רק עם גלאם כמו שיש גלאם רוק יש אותו גלאם אבל מטאל הבנת?

Uv Kruvi

New member
חחח

זה הסבר... משוגע! :) אני לא הבנתי, בכל מקרה... אבל, גם אין לי מושג מה זה "גלאם", אז מי שיודע...מוזמן להעשיר אותנו במידע חיוני זה! :)

skid girl

New member
טוב אני אגיד מה שאני יודעת

גלאם כעקרון זאת מוזיקה שהתחילה בשנות השבעים;דיויד בואי,SLADE ועוד כל מיני להקות בריטיות שעשו רוק והתאפרו עם המון נצנצים . גלאם מטאל-הממ...באייטיז (בעיקר בארצות הברית)הרוק היה נורא אופנתי וקמו להקות כמו "מוטלי קרו" שהובילו זרם של רוק´נ´רול שהיה נורא בומבסטי יש מיליון ואחת דוגמאות ללהקות כאלה (כי זה היה מן גל כזה שכולם רכבו עליו)כמו:RATT,POISON.CINDERELA וכולי.. הטקסטים בנאליים ונשמעים כמו פסקול ארוך לסרט של ג´ון יוז... אה!אפשר להגיד שסקיד רו הם קצת גלאמיים-אבל הם יותר שייכים לזרם של סוף השמונים ויש להם סאונד יותר מלוכלך ... המלצות:FIREHOUSE SKID ROW-אין מילים STRYPER- יש מיליון ....

electricGirl

New member
גם EXTREME זה גלאם

להקה טובה גם הלהקה של מייקל מונרו למרות שהם פחות מוכרים, HANOI ROCKS. הקיצר אם את רואה חבורת רוקיסטים שנראים כמו בנות(שיער ארוך מטופח קצת איפור מכנסי עור צמודים לתחת) סביר להניח שמדובר בלהקת גלאם. להלן דוגמא:

אההההה תודהההה לכם! ../images/Emo140.gif

פשוט במגמה של הקולנוע הם הראו לנו איזה כתבות מגזין שחברי המגמה עשו שנה שעברה ויש איזה להקה מתחילה שהיא גלאם מטאל - בארץ, וחלק מהם הם בוגרי הביצפר שלי אז הם ראיינו אותם וראו איך הם מנגנים... אז באמת אני נזכרת שאמרו משו על אקסטרים... רק מה אצלהם הם לובשים עור ובנדנות אבל שיער ארוך אין להם...אז הם כזה אומרים שהם הגלאם רק בלי השיער חיחי.. טוב אז תודה עדיייייי ואלקטריק תודההההה

למעלה