מזה אייסלום???????????

AdShEaTaKoRe

New member
מועדון רוק ומטאל בת"א אני מוסיף :)

אמממממ.... יש שם מסיבות ממש טובות! פתחו לא מזמן ליין של מסיבות כל יום שישי, יש שם 3 רחבות... 2 למטה ואחת למעלה... ה2 למטה הן לרוק, אלטרנטיב, ישראלי, פאנק מטאל, ניו בריד, ומטאל והשלישית למעלה זה להיפ הופ... דוגרי מגניב לגמרי! חצילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANSUM Y

New member
אאאאאוף

אוף איזה באסה אני גר בעכו ויש מועדונים קרובים רק בחיפה וקריות וזה רק טראנסים של ערסים מסריחים אין שום מועדונים כאלה מגניבים בצפון טוב אני מאמין שיום אחד אני יבוא הרבה לנועדון הזה

sweet 666

New member
אאאאהה..איזה באסה..אני מק. שמונה..

יאללה, בוא איתי מתישהו לשם... לא משנה איפה אתה גר..חובה!

BiAAcH

New member
דוגרי....

דובה מקריית שמונה והיא הייתה שם כבר איזה 5 פעמים..... אם דובה יכולה אז גם אתה יכול....

AdShEaTaKoRe

New member
שיו גיא הזה פשוט שנוא!!!!!!!!!!!!!!

כאילו כולם רושמים בפורום שם שהוא קוטל אותי וזה מבאס והוא סתם חרא ועושה מה שבא לו והכל... ואני כאילו רשמתי שזה באמת מבאס אבל אין מה לעשות כל עוד הוא המנהל וזה... אז הוא תיקן לי את ההודעה ורשם "חבל על מי שמת" שיו אם הוא רק היה בגיל שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 דברים..

תגיד קודם על איזה גיא אתה מדבר! במיוחד אם אתה כותב את זה בשרשור אחרי ביאץ'! ו2.. חבל על מי שמת? מזתומרת?

sweet 666

New member
סבבה, אין בעיות, גם ככה יש את המפגש

פורום ביום ראשון, אז למה שלא תבוא פשוט לסוף שבוע...? יש לך קרובים או חברים באזור להשאר לישון אצלם?

אסיילום, לא אייסלום

מועדון פריקים בתלאביב ברחוב קיבוץ גלויות, ממוקם מול הבארבי, מנוהל ע"י עומו פדופיל :p גם אקסטרים פסטיבל זה של אותו אחד בשם נקש. וכתבת שאתה מהצפון, בצפון יש לך את הסיטיהול שבהדר בחיפה אבל הוא ל18 ומעלה. אם אין לך 18 עדיין אתה יכול ללכת לנמלה (ברחוב הרב יקותיאל צומת קרית אתא (או משהו בסגנון), אפילו שאני חייב להגיד שאני מתאכזב מהמקום עוד יותר בכל פעם שכף רגלי דורכת שם.

ANSUM Y

New member
סתם הסיטי הול

זה יותר הההול פעם בבבבב.... יש שם אולי שייגעצ אולי אבל הרוב שם זה מסיבות של ילדים קטנים ויש שם סתם הפקות מגעילות ולא מוקעות וחץ מזה הנמלה כבר ממזמן לא רוק שינו לו ת'שם וזה איזה מועדון מסריח אחר עכשיו קיצר אין כלום באיזור הזה

סיטיהול אני לא יודע

כי לא הלכתי לשם (אין לי 18). הנמלה עכשיו חזרו לבנתיים לפחות שיש שם חדר אלטרנטיב וחדר מטאל, אבל המועדון בהחלט מסריח עדיין. ולשני אלה למטה - לי אישית אין משהו נגדו, אני סתם אוהב לצחוק על העניין כמו כל שאר ה"מטאליסטים הקשוחים" :p

bobby6killer

New member
מה הבעיה עם נקש?

נראה לי אנשים מחפשים לשנוא אותו,לא לי ולא לחברים שלי הוא לא עשה רע בכלל...

BiAAcH

New member
באמת מה הבעייה איתו??

הוא דווקא אחלה בן אדם, אחרי המסיבה האחרונה ישבנו איתו איזה 20 דק' והיה כל כך צחוקים, הוא לקח את הדובה שפרחה הביא לאנה, החזיק אותו מאחורי הגב ובא לכל מיני אנשים "אתה יודע מה יש לי מאחורי הגב?! דובייי" ומצמיד להם אותו לפנים, והוא עשה את זה גם לשומרים הבוריסים האלה, ואנחנו פשוט נקרענו מצחוק!!

למעלה