מזה אוחצ´ה

Liroy25

New member
לדעתי הן צריכות לפתוח לעצמן פורום

בנות שאוהבות הומואים!

MARMELAD

New member
פורום פאג האגס.....

רעיון ענק! אם מישהי תעשה כזה דבר, אני בטוח שזה יהיה מה זה להיט !!!!!!! נושאי שיחה: "איך הכרתי את החבר הכי טוב שלי" "דברים שאומרים לסלקטור של שירזי" "שיטות לניפוח השיער" "כך תשמרי על קשר עם האקס של החבר הכי טוב" "בחני את עצמך - האם את שונאת לסביות?" "האם פאג האג חייבת להיות שמאלנית?" "איך להתלבש כמו מדונה ב 50 ש"ח" "איך תתמודדי עם התאהבות בחברך הטוב ביותר?" מפגש הפורום יתקיים בכניסה ל TLV (בזמן שמפגש פורום בנים בלבד יתקיים בפנים
)

Liroy25

New member
שיקראו לפורום בכל שם שהוא מבחינתי

העיקר שיפסיקו להסתובב לנו כאן בין הרגלים!!

MARMELAD

New member
לירוי, אני בהלם

האמנם אנו צופים בחזרתו של לירוי המוכר והאהוב, ממטרת ההערות הארסיות והרוע הצרוף ?!

BlueCat

New member
גם החתול מוסר ../images/Emo24.gif לרוז!

ושתדעי שגם הוא מיוחד ומקסים ונפלא ו.... פאטתי.

ofer nissim

New member
סליחה מעומק ליבי!!!

אני מצטער שלא שמתי סימן שאלה אבל מיהרתי כל כך ששכחתי, חוץ מזה אף אחד או אחת לא ענה על השאלה שלי מזה אוחצ´ה?

סהר 27

New member
תשובה

אוחצ´ה\אוחץ´ ע"פ מילון אבן ברקת.... בפשטות "אוחצ´ה" זה בגייזית מדוברת "פריחה" בסטרייטית ספרותית. המצאה מפגרת לחלוטין!!!!

MARMELAD

New member
מילון אבן ברקת?

את מילון אבן שושנה אני כבר מכיר... מה זה מילון אבן ברקת? משהו בסגנון?

מה שמעלה שוב את התמיהה

מתי מישהו יעלה לפורום את מילון אבן-ברקת? מי יכתוב את לקסיקון האומואים השלם לשימוש כל הדיירים החדשים? זה לא אני, זה הילד הרע שבתוכי!

סהר 27

New member
מילון אבן ברקת הוא....

המילון הכי נפוץ ומהיימן בארץ עוץ! נכתב ע"י הבלשן הידוע פאגי שן-זהב.

BlueCat

New member
אני תמיד פירשתי את זה אחרת...

אוחצ´ה -> עיוות של המילה אוחת (=אחות בערבי). מין כינוי כזה להומואים נשיים במיוחד. אוחצ´ות כאלה (נעזוב שניה את העובדה שאני לא מת על המילה).

RedRose

New member
גם לי אמרו בדיוק אותו דבר../images/Emo70.gif

אוחץ´- הומו נשי, ויש גם את בוצ´ה- לסבית גברית. ויש אוחצ´ה ובוץ´, שזה פשוט ההפכים.. בוץ´/בוצ´ה זה מגעיל.. אבל אוחץ´ זה חמוד כזה.. אוחץ´

לירונר

New member
יוווווו ~../images/Emo70.gif~ עוד מישהו חדש ../images/Emo13.gif

ברוך הבא סהר(
)27 הפינג´ן (לקחו לי את הפינג´ן !!!) כבר על האש, ה
בדרך

למעלה