מזהים ?

מזהים ?

השיבה להודו חשבנו שמירי בוהדנה בכלל רוצה להיות בלונדינית והנה היא בכלל מתחפשת לבטי רוקאווי. במסיבת תחפושות פורימית, עליזה ורעשנית, של שחקני 'אהבה מעבר לפינה', התבקשו אלה שמתחפשים כל השנה להתחפש למשהו אחר, שלא קשור לטלנובלה. בוהדנה התחפשה להודית וקטפה את המקום הראשון, מה שאומר סופשבוע באחד מאתרי ארצנו. יהודה לוי, סמי הורי ואסנת חכים השקיעו, אך לא זכו, אפילו לא לטעום סושי שבושש להגיע. רכב המשלוחה, מתברר, עבר תאונה וכל הסושי נמרח על כבישי הארץ. (גאיה קורן, "בארבע עיניים")

orhila

New member
הבוהדנה בראיון- הפרטים!../images/Emo58.gif

אז הרי לכם כתבה שניה בנושא להיטי "אהבה מעבר לפינה", אני משלימה לכם מה שאתם מפסידים בשעה שאתם "חורשים" את ספסל הלימודים: מירי הצהירה שיהיו עוד 100 פרקים כלומר עונה שלישית (יש סיכוי שאיה תשוב!, היא לא אמרה אבל ניתן להבין), הם מצלמים יותר מפרק ביום ועד היום ערוכים ומוכנים לשידור 30 פרקים. בעונה הקודמת כשליאור (יהודה לוי) החליט שלא לבחור בה נתן דטנר (אמנון) אמר לו שהוא השחקן הכי פחות אמין בטלוויזיה. (יש משיהו בדבריו אך כולם הסכימו שאיה מדהימה ויש סיבה טובה לבחור גם בה) היא נדבה מידע ידוע שאיה עשתה הפלה והסיפור בינה לבין ליאור נגמר, ליאור ממשיך בחייו ומתאהב בקרן (רננה רז). העונה הזאת יותר סוערת והבוהדנה (עדן) הופכת להיות תחמנית, רעה וביצ'ית. בחייה המקצועיים כבר סרבה לחוזה דוגמנות עם דולצ'ה וגבנה, וMTV החליטו שבקי גריפין תקח את תפקיד המגישה ודחו אותה. היא זכתה במקום שני בתחרות מלכת היופי, ובמקום ראשון בתחרות התחפושות של שחקני "אהבה מעבר לפינה" (חלק מהתמונה נמצא למעלה)

k a b o o k

New member
תודהההה../images/Emo70.gif

איזה חמודה מירי
והכתבה על יהודה, ציטוט שהרבה בנות לא יזדהו איתו: "לפעמים אני מסתכל במראה ובא לי להקיא"- יהודה לוי. בנות, מה דעתכן

למעלה