מזהים את המקום?

potzdamer platz

שם הופיע ווטרס עם "החומה" ב1990 לציון נפילת החומה במופע צדקה לנפגעי המלחמות..

אהה נכון

איך שכחתי את זה

wommer

New member
אהבתי...

אבל אני לא אוהב את התוכנה הזאת... אין עדין תמונות עם מספיק רזולוציה. ואין מספיק צנזורה על אתרים רגישים, כגון, בסיסי חיל אויר או כורים אטומים, למשל במדינה שלנו

אפשרי

למרות שהאיכות גרועה מאד ניתן לראות את דימונה ואפילו אם מסתכליים טוב אפשר לראות את הכור הגרעיני

FuryUri

New member
הא? ממש לא...

ישראל היא המדינה נראית לי היחידה בעולם שאי-אפשר לראות בה דברים ... פעם אחרונה שהסתכלתי (שלא הייתה לפני הרבה זמן...) לא היה ממ אפשר לראות משהו... לא הצלחתי לראות דברים בולטים נורא (כגון עזריאלי וכו'...) אז ממש לא נראה לי שמישהו יצליח לזהות בסיסי טילים ובסיסי חיל אוויר סודיים... בגלל הרגישות הבטחונית אי אפשר לראות דברים בישראל... וזה בדוק...

Itai8

New member
בטח!

זה תצלום אוויר של התחנת כוח ההיא מ Animals ! אפשר לראות את ה4 ארובות

בקשר לדימונה

מצאתי את דימונה ואת הכור האטומי וזה ממש היה קשה למצוא את זה כי זה ממש קטן

wommer

New member
...

אז ככה. אני הייתי מדריך בחוגי הסיירות ואני מכיר כל מיני מקומות בארץ. במקרה יצא לי לטייל באיזור שם, ולכן יצא לי למצוא את הכור בלי בעיה. חוץ מזה, יש מספיק בסיסים, כגון חצור תל נוף טכני, שכן מופיעים שם.

FuryUri

New member
לפי זיכרוני אי-אפשר לראות את ישראל

כי כולה מטושטשת... יכול להיות שיש לכם גירסא אחרת שבה אפשר לראות או גירסא פרוצה או אין לי שמץ... אבל הגירסא שאני ראיתי מטשטשת את ישראל... לא הצלחתי לזהות את עירי רחובות... אני בספק אם מישהו יראה בסיסי סודיים... וד"א: הכור בדימונה לא כזה צריך להיות מטושטש... אני מניח שמי שירצה לפגוע בו (חס וחלילה...) לא צריך את google earth ויודע איפה הכור בעצמו...

wommer

New member
זה לא קשור לגרסה...

זה קשור לרמת הרזולוציה של התמונות. כי אם תשים לב, יש מקומות שהם עשו את תקריב התמונה ממש קרוב, ומקומות פחות חשובים כמו ישראל יהיו מטושטשים, לא בגלל שזה "מצונזר" רק בגלל שהתמונה בעלת רזולוציה נמוכה מאוד. זה לא תמונת לוין און ליין כמו שנקרא. זה תמונות תמונות שנאספו ואוחדו ביחד. ומדי פעם מעלים חדשות, גדולות יותר טובות יותר. אם אני לא טועה לא מזמן היתה כתבה בעיתון, במדור המחשבים, שהמדינה היחידה שהצליחה לקבל "צנזורה" היא סין. אמרו כי אמריקה לא הצליחה לקפל את גוגל כשביקשו את יומני החיפוש של הגולשים, אך סין הצליחה בקשר לענין הזה.

למעלה