מזהים את האופנוע ? מה לעשות יש אופנועים שממש מכוערים ללא בגדים.
Y yinnon8 New member 16/3/03 #6 R1 לפי השלדה והזרוע האחורית לא חבל להרוס R1 בשביל שטות כזאת? יש מספיק אופנועים שמתאימים לזה ובהרבה פחות השקעה ממה שנראה שהבחור השקיע כאן.
R1 לפי השלדה והזרוע האחורית לא חבל להרוס R1 בשביל שטות כזאת? יש מספיק אופנועים שמתאימים לזה ובהרבה פחות השקעה ממה שנראה שהבחור השקיע כאן.
R R 6 New member 16/3/03 #7 לא יאמן איזה סטיות יש לאנשים, לקחת דבר מושלם שכל מדבקה עליו מיותרת ופשוט לגרום לו להראות GS.... מה הקטע ? מישהו מוכן להסביר לי ? ועוד להשקיע סכום כסף נכבד עבור זה . . . ? ? ?
לא יאמן איזה סטיות יש לאנשים, לקחת דבר מושלם שכל מדבקה עליו מיותרת ופשוט לגרום לו להראות GS.... מה הקטע ? מישהו מוכן להסביר לי ? ועוד להשקיע סכום כסף נכבד עבור זה . . . ? ? ?
N nayula New member 16/3/03 #8 לא כולם חושבים שהוא נראה טוב אתה יודע, על טעם ועל ריח... יותר גרוע מזה, יש כאלה שחושבים ש-EN הוא לא אופנוע יפה! לך תבין... דפוקים בראש, תאמין לי.
לא כולם חושבים שהוא נראה טוב אתה יודע, על טעם ועל ריח... יותר גרוע מזה, יש כאלה שחושבים ש-EN הוא לא אופנוע יפה! לך תבין... דפוקים בראש, תאמין לי.
ב ביג שחר New member 16/3/03 #9 לדעתי הוא דווקא לא נראה כזה גרוע... חוץ מהמסיכה הקדמית המכוערת... אבל שוב.. פייטרים זה לחלוטין עניין של טעם...
לדעתי הוא דווקא לא נראה כזה גרוע... חוץ מהמסיכה הקדמית המכוערת... אבל שוב.. פייטרים זה לחלוטין עניין של טעם...