מזהה את

guyto

New member
מזהה את ../images/Emo26.gif ../images/Emo98.gif

היי, אני מתעניין בטכנולוגיות של זיהוי פנים (FACE RECOGNITION), האם מישהו מכיר מקורות שניתן לפנות אליהם? (למעט HOWSTUFFWORKS, נבדק ולא מעמיק במיוחד) תודה.....

2_be

New member
מממ...

הרצתי חיפוש פשוט בגוגל והגעתי לזה לדוגמא, עוזר? אם אתה רוצה למקד אותי יותר הרגש חופשי

guyto

New member
תודה , אבל..

גם אני הגעתי לקישור הנ"ל בחיפוש מעמיק בגוגל, העניין שאני מחפש משהו שייתן לי רקע על הנושא וסקירה של השיטות העיקריות בתחום שיסביר מה התועלת והשימוש המעשי בהן. שעות ישבתי בחיפוש ויש המון שיטות שהן תוצר של מחקרים מאוניברסיטאות וחברות ולא מצאתי הערכה לשיטות עיקריות.

פלטרון

New member
יצא לי להריץ חיפוש דומה בעבר ...

כדאי שתגדיר טוב יותר מה אתה מחפש . תמקד את השאלה שלך ... מה ז"א "ולא מצאתי הערכה לשיטות עיקריות" .האם אתה מחפש מידת דיוק ? אגב - יש שיטה של התאומים מהטכניון ( אם שמעת עליהם ), והבנתי שיש עניין רב בעבודתם.

guyto

New member
הגדרת כוונות....

אני מעוניין לבצע סיקור של הנושא, כאשר בהתחלה אני מעוניין לבצע סקירה של השיטות העיקריות שבשימוש כיום השוואה בינהם, ובשלב שני לבחור את אחת השיטות להעמיק, כולל ניתוח. מקווה שהפעם הייתי ברור יותר...

פלטרון

New member
אוקיי - עכשיו אני מבין

אתה צריך (כנראה) לעשות פרוייקט על זיהוי פנים . ראה - מהניסיון הקצר שהיה לי עם התחום, חיפשתי בגוגל face recognition , ויש מלא תוצאות רלוונטיות. מילים נוספות שכדאי להוסיף - methods university DOC OR PDF course אולי גם .. download המטרה שלך היא לכוון לכיוון פרוייקטים של אנשים אחרים ובפרט לכיוון מחקרים שפורסמו. היה בזמנו אתר שכולל בתוכו מלא מאמרים בנושאים מהסוג. נסה להריץ חיפוש ולעבור לפחות על 30 הרישומים הראשונים שנראם לך רלוונטיים. אם אתה רואה שזה לא עובד נזה לבגדיר מחדש את החיפוש. אגב - בסופו של דבר מאוד כדאי לך לצמצם את החיפוש לקבצי DOC ו-PDF ן-PS כי לדעתי, משם תבוא הישועה . כל זה מאוד עוזר לרמת העיקרון וסיקור. מסור ד"ש לנמרוד ( או יוחנן ) ... קלעתי ?

guyto

New member
מצטער

אבל פיספסת...., בכל אופן תודה על הפירוט, אך כל תהליך החיפוש הנ"ל בוצע.. עם השקעת זמן מרובה מדי, ותצאות סבירות אך לא מספקות במיוחד... טוב נראה לי שהכי כדאי שאני אפנה לקבוצות דיון יעודיות בנושא... בכל אופן תודה....

למעלה