יוסי - אהבתי מאודד הוספנו אותך לקישורי הבלוג. אני סקרן לדעת איך אתה מחליט מה להעלות בכל אחת מהמולטי פלטפורמות השונות שלך (ווינט, גלובס, דה-מרקר, פורום תפוז, בלוג) אתה חתיכת תאגיד מדיה... נ.ב פוסט חדש מעכשיו של מנלה על דוקסה ופרדוקסה.. (אהה?!?)
אני מקווה שבקרוב הבלוג יכיל גם תכניים בלעדיים ולא רק ריכוז של מאמרים שלך ממקומות אחרים ברשת, למרות שזה טוב שיש מקום אחד שבו אפשר לקרוא את כל המאמרים שאתה כותב.
יוסי פתח בלוג וכבר החליטו כאן מספר אנשים שהבלוג "ירכז עבורנו את המאמרים הנבחרים שלו". וכל זאת למה, כי יוסי פתח בלוג ולא רצה להשאיר אותו תמים למראה אז הוא העלה אליו מאמרים / פוסטים ישנים. בקיצור, סובייקטיבים. רק יוסי יכול להגיד אם אני צודק . מאיפה למען השם אתם יודעים שהבלוג הזה נועד להיות "ארכיון" ?!. דוגמה נוספת לסובייקטיביות שהשתלטה על רובכם נמצאת בטוקבק מספר 48 בבלוג של שלמור אבנון עמיחי. עידו מיימון עושה בית ספר לכולכם.