מורידה את השאלטר
ה החתיך השווה 2004 New member 5/3/02 #24 למה את לא מוצצת זין? למה את לא מוצצת זין??? סוכרייה זה כלום! יש 3 ילדות שאני מכיר שמוצצות זין!
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 5/3/02 #25 מגיע לך אפי..למרבה הצער..../images/Emo11.gif תגובה שכזו וחבל. זה מה יש פה. מרק
ז זיוי בת New member 6/3/02 #26 בתדהמה מסוימת אני עוקבת ביומיים האחרונים אחרי הריב שהתלקח כאן. ואחרי כל הריקושטים שעפו רציתי רק לשאול בנימוס: מרק זה קיצור של מרקקה? זיוי [שונאת מרקים וקקטוסים גם]
בתדהמה מסוימת אני עוקבת ביומיים האחרונים אחרי הריב שהתלקח כאן. ואחרי כל הריקושטים שעפו רציתי רק לשאול בנימוס: מרק זה קיצור של מרקקה? זיוי [שונאת מרקים וקקטוסים גם]
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 6/3/02 #27 סליחה..וזיווי..../images/Emo13.gif זה מזיון שלא הגיע אל קיצו או סתם ממחלת הזיב(ו)ה ? ולהערה גסה של זה שמעלי לא היה לך מה להוסיף ??? מרק.
סליחה..וזיווי..../images/Emo13.gif זה מזיון שלא הגיע אל קיצו או סתם ממחלת הזיב(ו)ה ? ולהערה גסה של זה שמעלי לא היה לך מה להוסיף ??? מרק.
S simonyakov New member 7/3/02 #28 ../images/Emo97.gifלאילה ../images/Emo105.gif אני כאן אז למה כל היום לאילה לא רק למצוץ וללקק צריך גם ללעוס אז ללעוס זה במסעדה אוכל סיני או פיצה אז שיהיה לך יום טוב יעקב מטבריה
../images/Emo97.gifלאילה ../images/Emo105.gif אני כאן אז למה כל היום לאילה לא רק למצוץ וללקק צריך גם ללעוס אז ללעוס זה במסעדה אוכל סיני או פיצה אז שיהיה לך יום טוב יעקב מטבריה