מזדיינת בסבלנות, אבל מתי, מתי כבר יהיה פרק גימל בסאגה של מדבר נוואדה? א י ל ה בין ציפיות לסדינים
א א י ל ה New member 4/3/02 #1 מזדיינת בסבלנות, אבל מתי, מתי כבר יהיה פרק גימל בסאגה של מדבר נוואדה? א י ל ה בין ציפיות לסדינים
ה השחקנית הראשית New member 4/3/02 #2 תזדייני בסבלנות. את חושבת שאם תגידי לו נו נו יגמור יותר מהר? שחקנית סדין עטוף לגופה
א א י ל ה New member 4/3/02 #3 מוצצת סוכריה, להעביר את הזמן. נו, נו, מתי כבר? מתי? א י ל ה אין לי את כל היום
ה השחקנית הראשית New member 4/3/02 #4 מלקקת את השפתיים בעצבנות דפקא כשאומרים להם נו לא מצליח להם מתי תלמדי? שחקנית לא ממהרת לשום מקום
א א י ל ה New member 4/3/02 #5 בולעת בקושי את הרוק. אני לא יכולה יותר, באמת. מתי, מתי, מתי? א י ל ה מת-קשה לנשום
ה השחקנית הראשית New member 4/3/02 #6 בליתי כבר את הקפה השני והוא עוד לא גמר. שחקנית עוברת להנשמת אילה מפה לפה
א א י ל ה New member 4/3/02 #7 יורדת כבר על החפיסת שוקולד השנייה. נו! מתי כבר? א י ל ה מתגעגעת להיא, הרזה, שהבגדים שלה בארון שלי
G Gימל New member 4/3/02 #9 לחיי ה מזדיינת המוצצת המלקקת הבולעת היורדת אנ´לא בטוח בסדר הכרונולוגי גם לא בסדר הלוגי (יש בכלל דבר כזה? מה קודם למה?) א ב ל יש טיזר יש גירוי יש עניין יש חיוך מה צריך יותר מזה בפורום שכזה?
לחיי ה מזדיינת המוצצת המלקקת הבולעת היורדת אנ´לא בטוח בסדר הכרונולוגי גם לא בסדר הלוגי (יש בכלל דבר כזה? מה קודם למה?) א ב ל יש טיזר יש גירוי יש עניין יש חיוך מה צריך יותר מזה בפורום שכזה?
א א י ל ה New member 4/3/02 #10 גונחת וחורקת שיניים. אוף! אוף! אוף! מתי כבר?! מתי?! א י ל ה לא מסופקת
ה השחקנית הראשית New member 5/3/02 #12 נאנקת בחרדה מה????? הוא עוד לא גמר?????? שחקנית מתחילה לטופף באצבעות על השולחן