מזדהים?

RoieL

New member
מזדהים?

עם איזו דמות מהסדרה אתם הכי מזדהים? ואיזו דמות אתם מאוד רוצים להיות?

RoieL

New member
../images/Emo41.gif

אני.. מזדהה עם ניני, כי אני מרגיש יותר צעיר לגילי (
, ז"א אני אוהב שטויות וכאלה
), כולם בטוחים שאני חנאג' ובגלל זה לא הולך לי חברתית
[לצערי דון לא חברה שלי;[) רוצה להיות לילי, כי אני פשוט חולה על דמויות של רעים, שיש להם כמה זהויות
(התורמת, הבוס, אמא של ניני ואיה, מנהלת הפרוייקט ופושעת
).

the king 2oo6

New member
אני מזדהה עם...../images/Emo118.gif

עם אבי כי אני טוב במחשבים ואני אוהב את זה... עם ניני כי אני אוהב לשחק שח, ועם אדם כי אני אוהב ספורט ושפות... ענבל

RoieL

New member
|מתקן|

בעצם כולם אומרים לי שאני האקר [אבל לא פרצתי לשומקום כבר שנה ורבע
], ואני יודע ספרדית, אנגלית ועברית [קצת ספרדית וקצת יידיש זה נחשב?
]

baril

New member
../images/Emo80.gifאני הכי מזדהה עם.. ורוצה להיות

אני הכי מזדהה עם ניני בגלל שלפעמים גם אני מרגישה שלא מבינים אותי ושאני קטנה מדי לגילי אני הכי רוצה להיות מיקה.. להיות כזאת מליינית ועם אופי כזה שלא אכפת לה מהכסף ומרדנית כמוהה.. בכיףף =]

orush15y

New member
אני...

אני הכי מזדהה עם נטשה.. כי אני אוהבת לצייר.. ואומרים לי שאני מוכשרת בציור.. (במיוחד בציור בגדים..) ואני רוצה להיות מיקה!!!
אבי
(אבי+מיקה=
!)

אמממ...

קצת עם ניני וקצת עם איה... ניני כי גם אני רגישה נורא...ובקלות אני נעלבת... איה כי גם אני חולה על ספרים-קנאית באהבה-ויש לי גם זיכרון טוב- רקק שאני לא אוהבת היסטוריה...

אני הכי מזדהה עם:

אני הכי מנדהה עם ניני כי אני אוהבת את רוני!!!!!!!!!!!!! והייתי מתה להיות רוני בגלל שהיא הכי חמודה,נפלאה,מתוקה,מושלמת ויש לה את הכישרון הכי שימושי

אני מזדהה עם איה

מכמה סיבות: 1.יש אנשים שאני מסתירה מהם דברים כמו איה שהסתירה מאדם שהיא עדיין רוצה אותו. 2.תמיד אני חושבת לעצמי שיש איזה שהיא סצנה מרגשת וכו' מה היה קורה אם לי היה את אותו הדבר.עם איה אני הכי מסכימה בכל מה שהיא עושה,לאומת זאת עם ניני,מיקה,רוני,דורי אני פחות מזדהה. 3.גם לי היה מקרה עם חברה,שנאלמתי לה לאיזה שבוע והיא חשבה שקרא לי משהו,אבל בסוף הישלמנו.כמו איה ורותלם [חוץ מזה שהן לא השלימו כן].

esti 810

New member
אני מזדהה עם...../images/Emo15.gif

אני מזדהה עם רוני והדמות שאני רוצה להיות זאת מיקה
קוקי

../images/Emo152.gifאני מזדהה עם...

מיקה.... כשאני רוצה משהו- אבל ממש רוצה משהו- באותו רגע אני חייבת לקבל אותו. גם אני מרדנית
ממממ.... אמא שלי טכנאית מחשבים... או שאני יכולה להיות נטשה... מאוד השתפרתי השנה בציור... אני קרצייה.... טוב, כנראה אני יותר נטשה ממיקה. חן|מדוזהזל|:(

למעלה