מזגני טורנדו של אדלר

קולמוס

New member
מתקרר

תת רמה, גם אם זה סוג של פארודיה על סרטוני סנו וכדומה

nuerenberg

New member
מתקרר!? מתעלה על עצמו!!

קולומוס...שוב אני נאלץ לחלוק עלייך כנראה שיש לנו קריטריונים שונים, שום דבר אישי. ולגופו של עניין: בל נשכח באיזו ליגה הסרטון הזה משחק, אז הוא לא יהיה פיינליסט בקאן וגם לא בקליו אבל בעולם של ריטיינרים - זהו משב רוח מרענן!! פרסומת שהיא דחקה מודעת לעצמה ובסופו של דבר חלומו הרטוב של כל פלנר, נראה ששפכו את הבריף פנימה ועשו ממנו משהו שהוא חריג בנוף המשמים של אבא+ילדה+בלון=מזגן מגניב. זכורה ואם אמא של אהובה. ואני אומר: סחטיין.

לא יודע ,נראה לי תת רמה.

מזכיר לי שירה של חיילים ולא מקהלת הצבא האדום, יותר של המסייעת ממבוא חורון ב"קולה של אמא". אם לא היו מוסיפים תרגום לא הייתי מבין יותר מחצי ממה שהם אומרים. אבל בכל זאת יש איזה קטע קומי קטן כשאלה שהם מתקינים מרעיפים שבחים על איכויות המזגן ומלמעלה מבצבצת הכתובת ש "הנ"ל אינם מתקינים".

אני חלוקה בדעתי

מצד אחד שורת הסיום חביבה והפארודיה על ז'אנר פרסומות הכאילו-אדם-מהרחוב עוברת. מצד שני התוצאה הסופית די משעממת אפילו בצפיה ראשונה, וזו נראית לי פרסומת מהסוג שאנשים ירצו לשבוא את המכשיר בפעם העשירית שיראו אותה.

dobo

New member
לדעתי, חלש.

ישבו וחשבו להם אנשי היצירה: המממ איזה מגניב זה יהיה להראות עשרות אנשים מדברים יחד על המזגן, ככה בנונשלנט, יעני עצרו אותם ברחוב. לדעתי, לא מגניב בכלל, ואפילו רדוד. פרשנות קלה מידי ולא משכנעת לסוג של בריף. דרך אגב... לאיזה מזגן זה?

מצ'עמם לי

פשוט פרסומת לא מגניבה בעליל. דחקה. לא מועברת בצורה מעניינת. מצ'עמם כבר אמרתי?

גמיש

New member
לפי מה שכתבת נשמע כמו פרסומת מגניבה

אז מה הבעיה , הרי ברור שאין צורך לפטפט על כמה צריך מזגן בקיץ כי אז באמת תישאר לא זכיר

hodaya1370

New member
מרגיז. יותר מדי מלל ובצעקות.

רוצה לומר שתגמר כבר הפרסומת הזאת

גמיש

New member
פרסומת מצוינת, אולי לא קלאסית אבל זכירה

פרסומת שיש בה הומור עצמי מחד ומצד שני גורמת לך לחשוב איך עשו אותה יש ב הרעיון שהוא נושא למחשבה ובסופו של דבר המסר הברור נשאר העובדה שטורנדו הם היחדים שיש להם פרסומות והאפקט של כולם מדברים יוצר הרגשה שבאמת כולם קונים טורנדו אני מודה שאהבתי

למעלה