מזגני אלקטרה של JWT

מזגני אלקטרה של JWT

סרט שני בסדרה של מתקין המזגנים המפורסם. קרדיטים- מחר.

WTF ? זה מטורף לחלוטין.

שמעתי על רופאים שנוטשים את משמרתם, עו"דים את משרדיהם, אנשי הייטק את מזדותיהם וכולם רצים אל עבר הטנדרים המעשנים והוואנים החבוטים. פתאום כולם רוצים להיות מתקינים של מזגני אלקטרה. מתקיני מזגנים זה לא החבר'ה האלה שאף פעם לא באים אליך בקיץ כשהמזגן מפסיק לקרר? לא אלה שממירים כל הזמן מיחידות של BTU לכוחות סוס וממזגנים עיליים למינימרכזיים עם דאמפרים ושרשורים בעת הצעת המחיר, עד שאתה עצמך כבר לא סגור על מה שהזמנת ממנו? לא אלה שמבטיחים לך שהמזגן שקט יעיל וחסכוני ובקיץ אתה מתעורר עם רעש של טרקטור ג'ון דיר מודל 62 חום של 40 מעלות וחשבון חשמל של עיר קטנה באפריקה? אבל לפחות הצילום שם יפה והפינגוינים חביבים.

שלוליה

New member
יש ערים באפריקה?

חשבתי שהם גרים באוהלים. נו , זה בדיוק כמו שבנק דיסקונט (הבנק שלי מעבירים בשבילך!!) זה לא ההוא שמוריד לך בטעות כסף מהחשבון, שהתורים בחיים לא נגמרים ושהבנקאי שלך שהיה בברית של הבן שלך שעכשיו התגייס לצה"ל לא זוכר איך קוראים לך? וסלקום (כשאוהבים) זה לא אלה שבא לך לחנוק משנאה את נציגת השירות שלהם, שאחרי שעתיים החזירה לך את אותו מכשיר מעאפן עם מלא שריטות, וגם אחרי הפעם החמישית זה עדיין מתנתק, נוקיה6280 מכשיר פצצה ב$%@# שלי, ולא, זה שאתה משלם 38 שקל ביטוח בחודש זה לא אומר שזה כלול באחריות. נו, ברווז, באמת, זה רק פרסומת.

קולמוס

New member
הבעיות

העיקריות הן שהוא לא נראה אבא של הילדה, זה לא אמין שמתקין המזגנים ייצא להתמזג עם הטבע והכי חשוב שזה קונספט של מקדונלד שכבר נעשה בעבר. לא נורא, העיקר שאלקטרה משלמים בזמן.

10יוסי10

New member
קולמוס, באמת...

לא שאני חושב שהסרט הזה טוב, אבל בחייאת - תסביר לי בבקשה למה זה לא אמין שמתקין מזגנים יצא "להתמזג עם הטבע"?

צימט

New member
אני בוחר להתייחס שניה לקונספט...

לדעתי אפשר לדרג את הקמפיין הזה כקמפיין עם הקונספט הכי גרוע שאני זוכר....על מה הכל יושב? לקוח נתון מצויין שאלקטרה הוא המזגן הנמכר בישראל, איך קיבינמט הגיע לילדה (מקסימה אגב) ולאבא שלה? מישהו סיפר לילדה שטכנאי בעבודה זה לא הכי מלבב, לא הכי דייקן ואף אחד לא ממש אוהב אותו? אה כן והחריץ תמיד בורח לו שהוא מתקין :) אבל שניה ברצינות שום ערך שאני מאמין בו בפרסום לא מתמלא פה עדיף היה אפילו ללכת על הארד סייל ולא ללכת לכיוון שנגמר באפריקה.

johny_abola

New member
איך הגיעו?

אמא של הפלנרית הייתה מיילדת וכשהפלנרית הייתה קטנה והייתה הולכת עם אמא שלה ברחוב, כל הזמן אנשים היו עוצרים אותה ומדברים איתה.

johny_abola

New member
../images/Emo13.gif

אני מקווה שאתה מבין שלא צחקתי - זה הסיפור האמיתי שמאחורי הפרסומת. היא (מירב) הייתה פעם פלנרית שלי.

למעלה