מזגנים

hagit2000

New member
מזגנים

שלום לכולם נכנסנו לבית חדש ואנחנו לפני התקנה של מזגן מיני-מרכזי של אלקטרה (3.5 כ"ס, תלת-פאזי). את המזגן קנינו מזמן מענק המזגנים (כלומר, מדובר במזגן עם הגז הישן). כבר בקניה, נציג ענק המזגנים ניסה לכוון אותנו לטורנדו וסירבנו. עכשיו, קצת לפני ההתקנה, הוא ניסה שוב עם טיעון שנראה חזק: דירוג האנרגיה של טורנדו (לפי אתר האינטרנט שלהם) הוא A. דירוג האנרגיה של אלקטרה (לפי השירות שלהם) הוא בין E ל- G. אנחנו מעדיפים לא להתעסק עם טורנדו - אבל הפער נראה די רציני (אם כי, חייבים לציין שאין לנו מושג איך לפרש את דירוג האנרגיה). מה עושים??? תודה

shoulhadida

New member
קצת סדר.

ראשית עדין לא קיים מזגן 3.5 בגז חדש. הגז החדש קיים ביחידות קטנות יותר. כנסו לאתר צרכנות ותראו חוות דעת של לקוחות על כל מזגן שקיים בשוק. תיבדקו בסביבה הקרובה בדירות זהות מי התקין מה התקין וכו . מזגן הטוב ביותר שיותקן בצורה לא טובה לא יהיה שווה את החיסכון בעלויות בתיקון הראשון ובנזילת המיים או פגם בניקוז תשלמו את אשר התכוונתם לחסוך. כדאי להתגלח על זקנם של אחרים. השירות לאחר ההתקנה גם חשוב. שאול מזגנים באזור אשדוד 0505759995

lekner

New member
אני ממליץ בחום על אלקטרה

מערכות הפיקוד הטובות ביותר קיום מזגן עם האבא הטוב ביותר בארץ מה שחשוב זה לא רק הדירוג האנרגטי זה זניח כאשר ההתקנה מותאמת לצרכי הלקוח וכמו כן המזגן הטוב ביותר בדירוג האנרגטי לא בהכרח המזגן הטוב ביותר כמו ששאול אמר(והוא מבין בתחום)בידקו גם מי נותן השרות בכל מקרה אני חסיד אלקטרה מניסיון ולא אין לי אחוזים שם

topt1

New member
אם רק הייתם יודעים איזה בתים

יש למשפחת זלקינד.. יש להם את שלושת הבתים היפים בסביון.

למעלה