מזגנים חסכוניים

יוסיזיו

New member
ענין ההסדרה יקח עוד זמן ואני מקווה

שלא הרבה בגלל ה גז 32. יש דיונים כמעט על בסיס שבועי עם הגורמים הממשלתיים לנסות ולזרז את ההליכים .בנתיים ?? השוק פרוץ . גזי קרור מגיעים ברמות שונות של טיב ובהתאם כך המחיר . 410 נקי שמאושר יעלה כ 500 שח אבל תמצא גם ב חצי המחיר כשהגז אינו נקי ומעורב בכל מיני גזים אחרים וגורם לשריפת מדחסים וגם לשריפות של היחידות עצמן . בסיס המחיר במפעל בסין קובע את המחיר בארץ . אינוורטרים זולים הם חצאי אינוורטר .מדחס כינוורטר עם כרטיס זול וקפילר .אין שסתום אלקטרוני !!. בחלק קטן בלבד ובמזגנים הגדולים מהמותגים הישראליים יש שסתום שכזה . בסמסונג יש שסתומים מהמזגן הקטן כמו גם בפוגיטסו ובמיצובישי .

yzmot

New member
מתקינים

במדינת ישראל אין אכיפה בשום דבר
1. כמה אתה מכיר אנשים שעשו זאת למרות שמדובר בעבירה פלילית ?
2. עבודות חשמל ללא רשיון ? מי באמת מפקח
3. עבודות מיזוג ? מי באמת מפקח על זה
4. אינסטלציה כל הבעלי מקצוע מי באמת מפקח על זה ?
5. אם היה גוף שבאמת אחראי ומפקח והיו מטילים קנסות איומות לא היו בעיות
מעבר לכך שאתה צודק ואני מסכים איתך אני רק אגיד לך שאם אין פיקוח זה בגלל שהמדינה לא רוצה שתהיה פיקוח כל בעל מקצוע שקם בבוקר הוא בראשון עושה מיזוג אוויר בשני חשמל בשלישי אינסטלציה ברביעי רצף, אין באמת רצון ללמוד את המקצועות מהפאן הביטחותי המעשי והעיוני ולשלב את כולן

לא מצאתי סיבה למה למכור ביוקר מזגנים אני לא מבין למה למכור ביוקר שכזה
תאמין לי עוד לפני שאבדוק אני יכול להגיד לך שאם הייתי טס ליפן לרכוש את המזגנים האלה לא היה עולה לי ככה

dell555

New member
לא הבנתי

גבריאל מה זה משנה לי מי מייצר לי המזגנים
משנה לי כמה פרמטרים
1. עלות מול תועלת
2. שירות ואחריות שאני מכוסה ל 7 שנים אם אני בעצם משכיר את הדירה בעתיד
3. חסכון בחשמל ביחס למזגנים אחרים כגון סמסונג ומיצובישי

dell555

New member
תשובה בהחלט מעניינת

האם ראוי להגיד שהמזגנים האלה שווים 5500 ושווים את החסכון שלהם ?
או שזה נטו פוזה
עדיין לא מבין איך קורה שכולם נותנים יד למחירים כאלה יקרים הזויים ?

dell555

New member
המלצות

אני קורה על התגובות שאנשים כמוני כמוך קנו ורכשו וחובים את הדעה על סמך הנסיון שלהם, אם מזגן יעבוד 10 שנים את שלי עשיתי 7 שנים של שקט זה גם חשוב אתן לך דוגמא
הזמנת טכנאי של מיצובישי דרך החברה למלא גז כמה תשלמן ? ביקור פלוס עלות הגז על פי מילוי במשקל?? צודק ?
טורנדו: אזמין טכנאי ימלא לא תשלם
כמובן שזה לא יהיה על בסיס קבוע
אתה יכול להסכים איתי שכרטיס בטורנדו הלך הוא יוחלף אתה מסכים איתי שאחרי 3 שנים במיצובישי או פוגיטסו תשלם מעל ל 3 או 4 אלף על כרטיס ? בנינו כמה עולה כרטיס??? למה 3000 או 4000 מה זה מלחמה?
לסיכום שאלה אחרונה
הפעלתי מזגן בסלון 3 כוח סוס טורנדו
והפעלתי מיצובישי כמה יעלה לך בכסף ?

יוסיזיו

New member
לא רק באוסטרליה,בארהב ובחלק ממדינות אירופה לא ימכרו בורג

ולא רק גז אם אין לך רשיון ממשלתי,חנות שתתיפס תיסגר מידית חוץ מקנסות אסטרונומיים .
תנסה לשחרר גז ממקרר או מזגן לאויר החופשי אם יש לך אומץ.
כאן הכל חאפרי אחד גדול.
ראה אופניים חשמליים,ראה עבודות בגובה,רק הבוקר נהרג עובד.
וכשאתה בא מסודר עם ריתמה ואמצעי מיגון ובטיחות ועל זה אתה מחייב יותר או שאתה מביא משאבת מיחזור לריקון מזגן וגובה או יותר נכון רוצה לגבות על זה תשלום עבור זמן העבודה אומרים לך תודה רבה יש לנו הצעה זולה יותר.
והיכן ריקון גז למזגן שיש לו חוסר גז לצורך מילוי מחדש מ 0 כמו שצריך ועם משקל אלקטרוני? אותה תגובה,למה כי מגיע טכנאי טנדר מוסיף קצת גז ונוסע,הוא לא יודע ולא רוצה לדעת מה קורה במזגן ואתה כבעל המזגן מסתכן ובגדול ,למה? כי עלול להיות מצב שנותר במזגן ריכוז גבוה מהמתוכנן של גז 32 שהוא חלק ממרכיב ה 410 וזה גז דליק ופציץ.

dell555

New member
גז 410

הבלון צריך להיות הפוך מדובר על שני חומרים
אבל לא ידוע לי שהוא נפיץ ?
דווקא ה 410 היה מאוד ידידותי לסביבה
היום כולם רוצים לחסוך לחסוך לחסוך
הכרתי חבר שהביא מישהו יכין לו את הבית ויתקין ב 100 שכולם בקשו 200
בית גדול
היום כל המזגנים שלו פמלי ליין ופוגיטסו שבקו חיים
כל החיבור של המיזוג שיוצא מהבית מולחם הכל פרטיזני והכל ברמה הכי נמוכה שיש עצוב מאוד מה שקורה בתחום

dell555

New member
מזגנים חסכוניים

השכן אומר שהוא לא מכבה את המזגנים בחדרים
ולכן קנה מזגני מצובישי
האם יש הצדקה כזו לקנות מזגנים שכל מזגן עולה 5000 +
מחיר הזוי שלא מחזירים גם ב 3 שנים
מה אתם אומרים ?

יוסיזיו

New member
חה410 מורכב מ 2 גזים ונכון שהמילוי הוא בבלון הפוך כדי

שהתרכובת תצא 50/50,כל שינוי ולו הכי קטן פוגע בהספק שעליו הכריז היצרן.
אחד ממרכיבי ה 410 דליק ופציץ בתנאים מסויימים ועליו רק לאחרונה קיבלנו התראה ,ממש לפני כחודשיים.
אותו מתקין שהביא בזול לא עשה עבודה כמו שנדרש כמו אי ביצוע ואקום ואז אחרי תקופה לא ארוכה שתלויה באורך הצנרת ונעה בין כשנה ל שנתיים המדחס שובק חיים.
יש אצלי כמה סרטונים על הפיצוצים והדליקות של הגז אבל הם בפייס ואי אפשר להעביר ולשתף,תאמין לי שזה כך.
בכמה פגישות שהיו לנו בכנסת עם ועדות שונות הועלו מצגות בנושא והתנגדות מפי בכירים בכיבוי אש לא הביאו עדיין לשינוי ולהסדרה למרות שהחלו בתהליכים במוחד לאור הדרישה מתקנות בינלאומיות להוציא את ה 410 משימוש ולהכניס את ה 32 במקומו שזה מכה ממש הוא הפציץ והנפיץ החל מ 1.1.19 אבל ישראל קיבלה ארכה של שנה בגלל אי המוכנות שלה לנושא (הכשרת אנשי המקצוע)..

dell555

New member
רגע אני רוצה להבין משהו

רק אתה בפורום פה ?
אתה ממהר להגיב ברור שקניתי טורנדו
זה מציאותי לקנות מזגן ב 5500 הפוזה הזו לא בבית ספרי
אני מוכן לשלם 10 שקל יותר חשמל מהשכן שלי
שישים קרח לאחר שילך לו כרטיס או מדחס?
היתכן ? 50 אחוזים מערך המזגן כל תיקון לא הזוי

yzmot

New member
המזגנים חסכוניים מאוד

אני מכיר את האוכלוסיה שגרה על פסגת החרמון
שם המזגנים לא מפסיקים בעיקר בעונת החורף
אני יכול להגיד לך שאצליהם המזגנים האלה הם היחידים שעובדים ומצליחים למזג
בטמפ' המינוס כשאני אומר מינוס אני מתכוון לטמפ' השוררת בחוץ משם תרד בעוד 5 מעלות כלפי מטה
בעבר היו התושבים שם מתחממים בעזרת תנורים אבל היום הבינו שאין כמו המזגנים
אבל חשוב מאוד שתעשה את השיקולים שלך אני אצלי בבית שמתי בחדרים תדריאן שעובדים מצויין סידרת הON/OFF
ובסלון קניתי אינוורטר של טורנדו ה 380A עובד מצויין עם אחריות של 7 שנים
7 שנים של שקט - היו גם כאלה שהבהילו אותי שאין שירות ולא יבואו אז התקשרתי לבדוק והגיע טכנאי בקלות סידר והגדיר את הWIFI כמו שצריך

rj111

New member
מזגן זה כנראה המכשיר הכי בזבזני בבית

הוא יותר יעיל מתנור חימום, כי הוא לא מייצר חום אלא שואב חום.
אבל בד"כ ממזגים חדרים שלמים וזה כבר יותר בזבזני מחימום מקומי.
כדי לחסוך חשמל כדאי להפעיל מזגן רק בחדר בו נמצאים ולהוריד את התרמוסטט בחורף ולהעלות את התרמוסטט בקיץ ככול שאפשר.

למעלה